(15-07-1394، 09:20 ق.ظ)ADMIN نوشته: Eshpilen عزیز، نمیدونم چرا اینقدر درکش برات سخته که این رو برای راحتی خود کاربر گذاشته و کاربر مریض نیست که ابزاری که برای راحتی خودش گذاشته شده رو دور بزنه.
اگر کپچا اونقدری خوانا بود که بعید بود کاربر اشتباه بکنه، نیاز آنچنانی به این همه بند و بساط ولیدیت سمت کاربر هم نبود، اگر هم خوانا نیست ممکنه کاربر اشتباه بکنه که پس ولیدیت باید درست و حسابی باشه نه اینکه هزار جور حالت خطا رو تشخیص نمیده. مثلا abc رو کاربر وارد کنه cab تشخیص نمیده، اگر وارد کنه aad بازم تشخیص نمیده، وارد کنه bbb بازم تشخیص نمیده و غیره. خلاصه یه چیز مسخره ای هست!
با این هش و کدهایی که نوشتن، و هیچ کامنتی توضیحی چیزی هم نذاشتن که آخه یعنی چی داستان و این جنگولک واسه چی ارزشش رو داشته آیا، آدم بنظرش میاد که اصلا نسبت به این مسائل یا حداقل پاره ای از اونا آگاه نبودن بهش فکر نکردن درنظر نگرفتن کلا. و این یعنی کم سوادی و ناشی گری!
نقل قول:شما اگه راه بهتری برای Validation سمت کلاینت داری ارائه بده.
بخاطر همین اصولا کپچا رو نباید سمت کلاینت ولیدیت کرد. تنها راهش ajax هست که سمت سرور میشه ولی برای کلاینت هم فرندلی تره.
نقل قول:کلاً یکی از اصول پایه توی ولیدیتورهای Yii اینه که اعتبارسنجی سمت کلاینت رو هم ارائه بدن وگرنه اینهمه توی تبلیغاتش داد نمیزد پشتیبانی داخلی از امکانات وب 2 و اعتبارسنجی سمت کلاینت و AJAX و...
خب اینجا رو که خراب کردن. یه چیزی نمیشه نباید بشه، درست و حسابی نمیشه، درست نکنن بهتره تا اینکه به زور بخوان یه چیزی عجیب و غریب و چپرچلاق درست کنن بچپونن!
اینکه روی این چیزا اینطوری سطحی اصرار داشته باشی هم خودش نشانهء تفکر کودکانه است معلومه طرف هنوز نفهمیده علم و برنامه نویسی واقعی واقعیت و ارتباط فناوریها و پارامترهای مختلف چیه و این امور نسبی هستن نه مطلق!
شما سایت های حرفه ای رو هم نگاه کنید به ندرت میبینید بیان 100% و مطلق به یه روش خاص یه فناوری خاص بچسبن. مثلا ایجکس استفاده میکنن همه جا استفاده نمیکنن بعضی جاها هم همچنان روش کلاسیکه، یا مثلا نمیان فول فلش درست کنن سایت رو. این کارا کار آدمهای جوگیره کار آدمهای کم سواد آدمهایی که دیدگاههای ناپخته و کودکانه دارن (گرچه باهوش باشن و توانایی و سواد خوبی هم در پاره ای چیزها داشته باشن).
نقل قول:بازم میگم، اشتیاق عجیبی دارم ببینم راه بهتری برای اعتبارسنجی سمت کلاینت بدون اینکه کد کپچای سمت سرور توی سورس کد بیاد، سراغ داری یا نه.
من قبلا روش فکر و تحقیق کرده بودم به نتیجه ای نرسیدم.
اساسا شما فکر کنی ماهیت کپچا چیه چرا کد رو توی عکس میذارن میپیچونن که کامپیوتر نتونه تشخیص بده ولی انسان بتونه، از همین میتونی نتیجه بگیری استنباط کنی که هر نوع اطلاعاتی راجع به این تصویر اگر در دسترس کامپیوتر بذاری اگر کامپیوتر بتونه چیز بیشتری رو درموردش تشخیص بده خب این خودش میشه نقض قرض و صدمه زدن به علت وجودی کپچا! شما کپچا رو درست میکنی که کامپیوتر نتونه تشخیص بده، هرکاری میکنی که این کار رو براش سخت تر کنی، بعد دوباره خودت میای بهش کمک میکنی برای تشخیص؟! بنظر شما این یخورده متناقض و غیرمنطقی و مسخره نمیاد؟
اینا از ضعف تئوریک و تحلیل های منطقی درسته مهندس! من توی این زمینه واردم. بخصوص که بحث مرتبط با امنیت هم بوده که امنیت و رمزنگاری جزو حیطه های مورد علاقه و تخصص بنده هست.