سلام
وقت بخیر دوستان
نخواستم این مواردی که میخوام بگم رو تویه تاپیک جداگانه مطرج کنم چون تا حد زیادی به موضوع همین تاپیک مربوط میشه
مسلما رفتار های مدیران برنامه نویس مناسب نبوده و نیست و من به هیچ عنوان رفتار ها و اهدافشون رو تایید نمی کنم .
برای جناب شهرکی هم ارزش و احترام زیادی قاعل هستم و ایشون رو استاد خودم میدونم (
) ولی یک سری رفتار های ایشون دور از سیاست ، آزار دهنده و در برخی موارد
جزئی دور از آنچه شعار میدند بوده که البته انسان ممکن الخطاست و هیچ انسانی کامل نیست .
یک مورد مربوط به مدیریت این فروم بوده و برای من خیلی آزار دهنده بوده (البته نمیخواستم مطرح کنم ...) رو ذکر می کنم بلکه موجب تغییر بعضی سیاست های جناب شهرکی بشه یا حداقل پاسخی منطقی در این رابطه از اینشون دریافت کنم ...
چند هفته پیش تاپیکی در اعتراض به نحوه ساخت پکیج آموزش عملی پی اچ پی توسط bidak ساخته شد و ایشون مسائلی رو مطرح کردند و جناب شهرکی در پاسخ گفتند روند ساخت به دلیل مشکلات و افزایش کیفیت به تاخیر افتاده و اگر شما تمایل ندارید شماره کارت بدید تا هزینه پرداخت شده بازگشت داده بشه ...
در نهایت این تاپیک حذف شد و دلیل حذف رو اینطور بیان کردند :
این اعتراض ها میتونه روی اونایی که تازه پکیج رو خریداری کردند یا میخوان خریداری کنند تاثیر منفی بزاره ...
تویه قوانین هم این بند هست که بخش مد نظرم رو بولد کردم :
نقل قول:عدم اجابت این قوانین ممکن است به تعلیق حساب کاربری شما و یا ممنوعیت دائم از دسترسی شما به این انجمن بیانجامد. شناسهی آیپی شما با هر ارسال در این انجمن ثبت شده و در صورت لزوم قابل یافتن توسط تیم مدیریت انجمن میباشد. شما میپذیرید که ما توانایی و حق پاک کردن، ویرایش و یا بستن هر حساب کاربری و یا مطلب ارسالی در هر زمان که مورد نیاز باشد را داریم. شما همچنین توافق میکنید که همهی اطلاعاتی که شما در این انجمن وارد میکنید در یک دیتابیس حفظ میشود و همچنین کوکیها در روی کامپیوتر شما جهت ذخیره اطلاعات ورود شما ذخیره میشوند.
به نظر من این رفتار شما تفاوت چندانی با رفتار برادران کرامتی فر نداره و شما آزدی بیان رو بخاطر امکان زیان وارد شدن به کسب و کارتون منع می کنید .
من و خیلی ها میخواهیم بدانیم چنین رفتار های مدیریتی رو از شما در چه موافعی خواهیم دید ؟
بلاخره دوستانی که به این انجمن اومدند حساب خاصی روی مدیریت شما و این انجمن باز کردند ...
منتظر پاسخ