انگار با ملت شوخی داریم ما بهش گفتم حاجی پاک کردی همه چیز پاک میکنی
سلام به این اقا تماس گرفتم گفتم شما یوزر کرامتی فر هستید گفتن چطور مگه گفتم بنده mortezajon تلار هستم بنده پیغام دادم که نوشته بنده در صورتی که اسپم محسوب شود بقیه نقل قول ها و نوشته های منو هم حذف کنید
و ایشون هم گفتن چشم غروب ساعت 5 تماس بگیرید من الان درحال جابجایی هستم
(08-04-1394، 01:09 ق.ظ)ADMIN نوشته: چه جالب آقا مرتضی (فامیلیتون رو نمیدونم دوست عزیز)، پستهای اعتراضی بعدی شما حذف شد و فقط پستی که به نفعشون بوده رو همراه با جواب خودشون گذاشتن و بعدش هم شما رو محروم کردن. واقعاً این بچه کرامتی پیش خودش چی فکر میکنه؟ اینقدر شعور نداره که بفهمه تو این چند روز کلی کاربر تاپیک رو دیدن و دارن درمورد رفتارهای ابلهانه اش قضاوت میکنن؟ چقدر لذت میبرم وقتی عمق وحشتشون رو از nCIS میبینم. آدمهای حقیر، از دور مشخصن.
بزرگی گفته:
سلام جناب مهندس من همون اول هم نوشتن که شما میخواهید کلاهبرداری کنید !!!
ولی ایشون به سمت شما گرفت مطلبش
من الان به این اقا تماس گرفتم گفتم جناب کرامتی فر من به شما گفتم نوشته بنده اگر حذف شود باید تماما حذف شود هیچ نقل قولی باقی نماند
ساعت 5 دوباره تماس میگیرم با این اقا الان تو جابجایی هستن
من یکی حق خودم به کسی نمیدم ازش سوء استفاده کنه
(05-04-1394، 11:50 ق.ظ)ADMIN نوشته: پیشنهاد میکنم از صفحه عکس بگیرین و بعنوان سند نگه دارین تا اگه یه زمان پستهای مخالف رو حذف کردن و قصد سوء استفاده از پست اولیه شما رو داشتن، مدرکی برای شکایت و افشا توی شبکه های اجتماعی و... داشته باشین.
اگر این اقای کرامتی فر بخواهد این کارو انجام بده حضورا به خدمت ایشان میرسم از خجالتش در میام