رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقالات طراحی سایت ، سئو ، بازاریابی اینترنتی
#1
هدف از ایجاد این تاپیک ،انتشار مقالات طراحی سایت ، سئو ، بازاریابی اینترنتی ، اعتماد سازی ، مشتری مداری و ... به صورت خلاصه و مفید میباشد .
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
استراتژی های مدیریتی کسب و کار الکترونیک

بسیاری از افرادی که به سمت کسب و کارهای آنلاین حرکت میکنند ، به دنبال یافتن استراتژی هایی هدف مند و با بازدهی بالا برای کسب و کارشان میباشند. این افراد به خوبی میدانند که داشتن یک کسب و کار مناسب و سود آور مستلزم داشتن استراتژی مناسب برای کسب و کار میباشد و در واقع این نکته را به خوبی دریافته اند که بدون یک استراتژی مدیریتی ، رسیدن به منفعت های مادی در تجارت الکترونیک امری محال است. برخی افراد نیز به دنبال معرفی کسب و کار از طریق طراحی وب سایت میباشند ، و مطالب مختلفی را نیز مطالعه میکنند ، مطالبی از تاثیر اسپم ها در کسب و کار اینترنتی تا استراتژی های مدیریتی برای کسب و کار خود زیرا آنها متوجه اهمیت شهرت کسب و کار در اینترنت شده اند. در واقع شاید میتوان گفت که اکثر افرادی که امروزه به صورت آنلاین کار میکنند ، به دنبال آشنایی با استراتژی های مدیریتی مناسب برای کسب و کارشان میباشند به همین دلیل ما در این مقاله به اصلی ترین استراتژی های کسب و کارهای آنلاین میپردازیم.


بهبود فرآیندهای تجاری
هنگامی که استراتژی سازمان بر بهبود فرآیند های تجاری متمرکز است ، نقش استراتژی کسب و کار الکترونیکی باید بر کاهش هزینه ها و افزایش سرعت فرآیند های کسب و کار متمرکز باشد تا سازمان را به اهداف استراتژی خود نزدیک کند. در واقع این استراتژی به دنبال سود کمتر و مشتری بیشتر میباشد به همین دلیل هزینه های دریافتی کمتر از میانگین بازار بوده و به طبع آن میزان سفارشات بیشتر از رقبا.

ارتقای نو آوری
در این حالت استراتژی کسب و کار استفاده از فناوری برای خلق محصولات و خدمات جدید است . تشکیل پروفایل مشتری ، ارتباط بهتر با مشتری و اظهار نظر راحت تر مشتری درباره محصول از ابزارهایی است که به واسطه آن میتوان از طریق کسب و کار الکترونیکی به بهود ، نو آوری و تولید محصولات و خدمات جدید دست یافت. در این حالت وجود اطلاعات بیشتر و قرار داشتن در جریان تحول نظرات و نگرش های مشتریان به صورت بهنگام پتانسیل بسیار خوبی برای نوآوری در محصولات ایجاد میکند به همین دلیل یکی از پیشنهاد هایی که برای استفاده از فناوری اطلاعات در راستای توسعه نوآوری میشود ، ایجاد محصولات جدید است.

ارتباط بهتر با عرضه کننده و مشتری
این استراتژی برای تقویت ارتباط با عرضه کنندگان و مشتریان میباشد. در این حالت استراتژی بر بهبود کیفیت ، کیفیت محصولات ، مدیریت روابط با مشتری و مدیریت زنجیره عرضه متمرکز است. در واقع استراتژی کسب و کار الکترونیکی در این حالت به گونه ای است که با به اشتراک گذاشتن هزینه ها ، به اشتراک گذاشتن اطلاعات ، فعالیت های تبلیغاتی مشترک و برخی دیگر از ابزارهای بهبود تجاری زنجیره عرضه را یکپارچه و روابط با مشتریان را تقویت میکند
منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#3
در دنیای امروز ، بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا تجارت الکترونیک را به تجارت سنتی ترجیح داده و به سمت آن در حرکت میباشند. با وجود وب سایت هایی مانند آمازون که درآمد بسیار بالایی دارد ، بسیاری از مردم نیز از تجارت سنتی به سمت تجارت الکترونیک در حرکت میباشند. ممکن است بسیاری از افراد بخواهند که درباره مزایای تجارت الکترونیک اطلاعات مختصر و مفیدی داشته باشند. در این مطلب به صورت مختصر به اصلی ترین مزایای تجارت الکترونیک اشاره میکنیم.

بستر ارتباطی مناسب
یکی از امکاناتی که اینترنت در اختیار تجارت و بازرگانی قرار میدهد اطلاعات کامل و گسترده ای است که در مورد هر کالا چه از نظر فنی و چه تجاری میتوان یافت. امکانی که در دنیای واقعی ارزش تجاری بسیار زیادی دارد اما بدون صرف هزینه و زمان زیاد بدست نمی آید. از طرفی تجارت الکترونیک امکان ایجاد ارتباط با همه افرادی که برای تکمیل یک فرآیند بازرگانی لازم است با آنها تماس بگیریم در کوتاه ترین زمان از طریق ایمیل و روش های دیگر فراهم میکند. به عنوان مثال میتوان گفت که افراد میتوانند از طریق ساخت ویدئو و انتشار آن در اینترنت به راحتی با کاربران خود ارتباط برقرار کرد و شماره های تماس و آدرس خود را به آنها بدهید. برای کسب اطلاع درباره ساخت ویدئو و بازاریابی از طریق آن میتوانید مقاله ما تحت عنوان بازاریابی ویدئویی موفق چگونه حاصل میشود؟ را بخوانید.

حذف واسطه ها
یکی از ارزشمند ترین دستاورد های تجارت الکترونیک حذف واسطه هاست که باعث کاهش بی سابقه قیمت کالا و خدمات در جهان شده است. بر اساس برآورد های انجام شده ، حذف واسطه ها و ایجاد ارتباط مستقیم بین خریدار و فروشنده بین 15 تا 50 درصد موجب کاهش قیمت ها برای مشتریان شده است.

افزایش قدرت خریداران و پیدایش بازارهای جدید برای تولید کنندگان
ارتباط اینترنتی فرصتی را در اختیار خریداران قرار میدهد که بتوانند با طیف گسترده ای از تولید کنندگان سراسر جهان ارتباط برقرار کنند و از این طریق به تقاضای مورد نظر خود از بین پیشنهادهای مختلف برسند و در مقابل فروشندگان قدرت چانه زنی بیشتری برای کسب امتیاز داشته باشند. البته این مسئله به فروشندگان نیز امتیازات زیادی میدهد از جمله اینکه میتوانند به فروش محصولات در سراسر جهان اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید اینجا کلیک کنید : تاثیر بهینه سازی سایت در بازاریابی آنلاین

سفارشی کردن محصولات و خدمات پشتیبانی قوی
به وسیله تجارت الکترونیک قادر خواهید بود که محصولات مورد درخواست خود را به صورت سفارشی و مطلوب خود خریداری کنید. به عنوان مثال میتوانید با ورود به سایت شرک DELL کامپیوتر مورد درخواست خود را با همان خصوصیاتی که میخواهید سفارش داده و خریداری کنید. شرکت هایی که به این صورت محصولات و خدمات خود را میفروشند ، به طور دائم و با روش های مختلف با مشتریان خود در ارتباط هستند و پشتیبانی قوی باعث ترغیب مردم به خرید از اینترنت میشود.

پیدایش موسسات اقتصادی جدید و رقابت سراسری
یکی از پیامدهای تجارت الکترونیکی پیداش موسسات اقتصادی جدید است که توانایی رقابت و حتی در مواردی سبقت گرفتن از شرکت های کهنه کار را دارند. در حال حاضر دو نوع بازار خرید و فروش یعنی سنتی و حقیقی و بازار مجازی به موازات یکدیگر عمل میکنند و هریک قواعد خاص خود را دارند که گاهی دارای خصوصیاتی مشترک میباشند و گاهی باهم تفاوت دارند. در برخی موارد کسب و کارهای نوپا با استفاده از سیستم های کاربردی در بازار جدید از رقبای سنتی پیشه گرفته اند و بازار محصولات را به دست گرفته اند.


مزایای تجارت الکترونیک از دیدگاه فروشندگان و صاحبان فروشگاه های اینترنتی :

هزینه راه اندازی فروشگاه های اینترنتی بسیار کمتر از فروشگاه های فیزیکی هستند
تبلیغ محصولات به صورت راحت و ارزان در تمام دنیا میسر است
مشتریان مربوط به یک منطقه خاص یا کشور خاص نبوده و مرزهای جغرافیای از بین میروند
رقابت برای جذب مشتری باعث بالا رفتن کیفیت محصول میشود
تعداد مشتریان به سرعت قابل افزایش است
ارتباط با مشتریان به دلیل حذف واسطه ها بهینه خواهد بود

منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
این دو زبان برنامه نویسی تحت وب ، متداول ترین زبان ها برای طراحی سایت های داینامیک میباشند. از نظر کاربرد میتوان گفت که هر دو یک کارایی داشته و تفاوت آنها در نوع نوشتن کدهای آنها میباشد. بسیاری از افراد که اطلاع چندانی از نحوه کارکرد این دو زبان برنامه نویسی ندارند به دنبال یافتن پاسخی برای این سوال میباشند که کدامیک از این زبان ها بهتر میباشد. در واقع این سوال گاها موجب میشود که بحث ها و تبادل نظرهایی میان طراحان به وجود بیاید ، و به این دلیل که اکثر طراحان سایت تنها به یکی از این دو زبان تسلط دارند به سرعت در پاسخ با چنین سوالی اقدام به دفاع از زبانی میکنند که خود بر آن مسلط میباشند. در این مقاله قصد داریم که مقایسه ای مختصر و مفید بین این دو زبان برنامه نویسی داشته باشیم.

کارایی asp و php :

از نظر کارایی هر دو زبان یکسان میباشند به همین دلیل شما هر نوع وب سایتی را که بخواهید میتوانید با هر دو زبان مورد اشاره به طور کامل طراحی کنید. در واقع هیچ وب سایتی وجود ندارد که آن را تنها بتوان با یکی از این دو زبان برنامه نویسی کرد.

asp ارزان تر است یا php ؟

با توجه به اینکه asp را کمپانی مایکروسافت پشتیبانی میکند ، برای اجرای آن در سرور نیازمند به محصولات مایکروسافت میباشید. محصولاتی نظیر iis که در هاست ویندوز قابل اجرا میباشند. اما در طرف مقابل پی اچ پی را میتوان در هاست ویندوز و یا لینوکس اجرا نمود. به دلیل گران تر بودن هاست ویندوز و متعلقات آن نسبت به هاست لینوکس ، و با در نظر گرفتن این مسئله که asp تنها بر روی هاست ویندوز قابل اجراست میتوان گفت که هزینه استفاده از php کمتر میباشد.

عمومیت این دو زبان

پی اچ پی یک زبان لایه باز است به همین دلیل در قیاس با asp از عمومیت بیشتری برخودار است. شاید میتوان گفت که برای زبان برنامه نویسی php اسکریپت ها و کدهای بیشتری وجود دارد به همین دلیل بسیاری از کدهایی که یک برنامه نویس برای طراحی یک سایت احتیاج دارد به زبان پی اچ پی از قبل وجود دارند. همچنین میتوان از سیستم های مدیریت محتوا که به زبان php میباشند نام برد.

خیلی از چیزهایی که یک برنامه نویس و طراح سایت نیاز دارد برای PHP بسرعت یافت می شود از انواع سیستم های مدیریت محتوا ( CMS ها ( گرفته تا فریم ورک ها و همین عمومیت یکی از مزایای این زبان است. همچنین تقاضا برای طراحی سایت هایی با زبان php بیشتر از asp میباشد به همین دلیل میتوان گفت که در میان عموم کاربران ، php به علت لایه باز بودن و سازگاری با هاست لینوکس و ویندوز از محبوبیت بیشتری برخودار است.

در زمینه محبوبیت ، بزرگترین سایت های دنیا از میان این زبان ها برای طراحی سایت خود پی اچ پی را انتخاب کرده اند ، انتخابی که قطعا بر اساس بررسی هایی دقیق صورت گرفته است. سایت هایی نظیر گوگل ، یاهو ، فیس بوک و بسیاری از سایت های بزرگ دیگر بر اساس PHP نوشته شده اند که این مورد نیز به محبوبیت بیشتر پی اچ پی اشاره میکند.

امنیت کدام یک قوی تر است؟

در حالت کلی میتوان گفت که سایت هایی که با این دو زبان کدنویسی شده اند ، هم میتوانند دارای مشکلات امنیتی باشند به همین دلیل میتوان گفت که هر دو از نظر امنیتی در یک سطح قرار دارند اما عده ای معتقدند که به علت استفاده سایت هایی نظیر گوگل از پی اچ پی ، ممکن است امنیت پی اچ پی بیشتر باشد.

رتبه بندی های سایت در موتور جستجوی گوگل

برخی از افرادی که کار آموزش بهینه سازی سایت انجام میدهند اعتقاد دارند به دلیل اینکه زبان برنامه نویسی گوگل پی اچ پی میباشد ، سایت هایی که با این زبان کدنویسی شده اند از سئوی بهتری برخودار هستند اما این ادعا را هیچوقت مسئولین گوگل تایید نکرده اند به همین دلیل میتوان گفت که تفاوتی میان رتبه بندی در موتورهای جستجو میان این دو زبان وجود ندارد.


نتیجه گیری
میتوان گفت که پی اچ پی از محبوبیت بیشتری برخوردار است ولی این مسئله دلیل بر ضعیف بودن asp نمیباشد.

منبع :شرکت ساخت وب سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط: abdollah110110
#5
اولین سوالی که بسیاری از افرادی که به دنبال سفارش طراحی سایت میباشند از ما میپرسند ، قیمت طراحی سایت میباشد . تقریبا اکثر این افراد در سوال دوم خود درباره تفاوت سایت های ارزان و گران سوال میپرسند و علاقه مند هستند که بدانند تفاوت یک سایت با هزینه 1 میلیون تومان با سایتی که هزینه طراحی آن 3 میلیون تومان میباشد در چیست. به همین دلیل در این مقاله تفاوت در هزینه طراحی سایت را به طور دقیق بررسی میکنیم.

امکانات درخواستی
اولین چیزی که باعث کم یا زیاد شدن هزینه طراحی یک سایت میشود ، امکانات درخواستی مشتری میباشد . گاها مشتری نیازی به یک سایت با امکانات بسیار زیاد نمیباشد و با ساده ترین امکانات موجود نیازهایش مرتفع میگردد ، در این شرایط هزینه طراحی چنین سایتی نسبت به سایتی که دارای امکاناتی بسیار پیچیده و سفارشی شده میباشد تفاوت خواهد داشت زیرا برای طراحی یک سایت ساده در قیاس با سایتی پر از امکانات سفارشی شده وقت و انرژی کمتری لازم میباشد. دربرخی موارد ممکن است برای طراحی بخش های مورد نیاز مشتری نیاز به کدنویسی های فراوان باشد ، در برخی موارد دیگر نیز ممکن است موارد مد نظر مشتری به راحتی قابل طراحی باشد.از طرفی میتوان به تفاوت بین طراحی سایت استاتیک و داینامیک اشاره کرد که میتوانند در هزینه های طراحی سایت باعث افزایش یا کاهش قیمت شوند. پس در نظر داشته باشید که هرچه امکانات درخواستی مشتری بیشتر ، پیچیده و سفارشی تر باشد ، هزینه طراحی سایت نیز افزایش می یابد.

گرافیک
دومین مسئله ای که میتواند باعث کم یا زیاد شدن قیمت طراحی یک سایت شود ، گرافیک درخواستی از طرف مشتری میباشد. طراحی سایت گرافیکی مطابق با قواعد سئو میتواند یکی از نکاتی باشد که باعث افزایش هزینه طراحی سایت شود. بسیاری از افرادی که به دنبال طراحی یک سایت برای کسب و کار خود میباشند ، به دنبال داشتن یک وب سایت بسیار زیبا از نظر ظاهری میباشند به همین دلیل برای طراحی چنین وب سایت هایی ، علاوه بر برنامه نویس و طراح سایت ، گرافیست نیز میبایست وقت زیادی را صرف طراحی قالب و تصاویر و ... کند به همین دلیل این مسئله نیز میتواند باعث کم یا زیاد شدن هزینه ها شود. هرچه گرافیک یک سایت افزایش یابد به طور حتم هزینه طراحی آن نیز افزایش خواهد یافت و طبیعتا هرچه گرافیک مورد نظر مشتری ساده تر باشد ، هزینه نیز کاهش خواهد یافت.

بهینه سازی داخلی
سومین نکته ای که باعث افزایش یا کاهش هزینه طراحی یک وب سایت میباشد ، بهینه سازی داخلی سایت میباشد. با مطالعه آموزش سئو و بهینه سازی سایت میتوانید از تاثیر بهینه سازی سایت در بازاریابی آنلاین مطلع شوید و بدانید که برای پیشرفت در نتایج گوگل ، برای کسب رتبه های بهتر و مناسب تر در گوگل نیاز به رعایت اصول بهینه سازی داخلی در هنگام طراحی سایت میباشید. برخی از کاربران تصور میکنند که برای کسب رتبه های مناسب در نتایج گوگل تنها چگونه نوشتن محتوای وب سایت مهم است ، در شرایطی که قبل از هرگونه کار محتوایی ، نیازمند به رعایت اصول بهینه سازی داخلی در سایتتان میباشید ، به همین دلیل هرچه میزان سئو داخلی سایت شما بیشتر باشد هزینه طراحی افزایش خواهد یافت.

منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#6
برای افزایش سرعت بارگذاری سایتهایی که با جوملا سخته شده اند من گام هایی را آماده کردم که در پایین توضیح میدم .


گام اول :


اگر سایت شما از جی کوئری استفاده نمیکنه برای مثال عناصر حرکتی و افکتی
مثل اسلاید شو ها و ... نداره پیشنهاد من حذف موتولز جوملاست .

برای اینکار میتونید از پلاگین مخصوص اینکار استفاده کنید.پلاگینی که به
شما اجازه می دهید در هر صفحه ای که خواستید موتولز را غیر فعال کنید
پلاگین غیر فعال کردن موتولز است . و می توانید از اینجا دانلود کنید .


گام دوم : کم حجم کردن تصاویر و حذف تصاویری که به آنها نیاز ندارید. مقاله روش های کم حجم کردن تصاویر در طراحی سایت را بخوانید .


گام سوم : حذف افزونه ها و ابزارهایی که از سایتهای دیگر خونده میشن و باعث
کندی سایت میشن مثل آمار گیر وبگذر و ... یا ابزارهای بلاگ . این ابزارک
ها به شدت سرعت لود را کاهش می دهند . و چون گاها سرورهای خیلی قدرتمندی
ندارند زمان زیادی نیاز دارند تا بتوانند خدمات دهند . و این سرعت لود شما
را خیلی خیلی کند می کند .



گام چهارم : استفاده از سرورهای ایران و هاستهای خیلی خوب . هاست سریع و
قوی که در افزایش سرعت سایت موثر است .همچنین اگر سرور شما در ایران باشد
سرعت انتقال فایلها به علت کم شدن مسافت کمی کمتر می شود و سرعت لود سایت
را افزایش می دهد.


گام پنجم :

حذف ماژول هایی که در صفحه اصلی نیاز نیستند .سرعت صفحه اول سایت خیلی مهم
است چون این صفحه معمولا مهمترین صفحه شماست و بیشترین بازدید را دارد .


همچنین برای صفحات دیگر هم هرجا به ماژولی نیاز بود آنجا انتشار دهید .و از
انتشار همه ماژول ها در همه صفحات خودداری کنید . مثلا ماژول آب و هوا در
صفحه سفارشات نیاز نیست.



گام ششم : حذف کدهای اضافی : معمولا سی ام اس ها و سیستم های آماده کدهایی
دارند که شما به آنها احتیاجی ندارید . اگر برنامه نویس ماهری هستید و
میتوانید کدهای اضافی در سی ام اس مورد نظرتان را تشخیص بدید آنها را حذف
کنید.


گام هفتم : فشرده سازی کدها .در جوملا می توانید با استفاده از تکنولوژی
gzip (جی زیپ ) به فشرده سازی کدها و کم کردن حجم سایت بپردازید . برای
دریافت اطلاعات بیشتر مقاله آموزش فعال کردن تکنولوژی gzip را بخوانید .


گام آخر : چک و بررسی : پس از انجام همه مراحل وقت بررسی سرعت سایت است.
شما می توانید از سایتهای تست سرعت سایت برای بررسی استفاده کنید .به نظر
من بهترینشون همین سایتی هست که من در زیر آدرسش را براتون گذاشتم .


این سایت همه فایلهای سایت شما که هنگام بارگذاری سایت لود می شوند را با
زمان لود و حجمشون نشون میده . این سیستم کمک بزرگی میتونه به شما بکنه .
اینجوری شما می فهمید چه فایلی زمان بیشتری برای لود از شما میگیره یا حجم
زیادی داره .و میتونید نسبت به رفع مشکل اقدام کنید.


سایت تست و بررسی سرعت سایت : Website speed test


کلام آخر : در اینجا این مساله را هم بگم . من با افرادی که میگن در بین سی
ام اس ها جوملا نسبت به بقیه خیلی سنگینه را قبول ندارم. اگر بتونیم درست و
حرفه ای از جوملا استفاده کنیم اتفاقا میشه سایتهای سبکی هم با اون طراحی
کرد .


من خودم با جوملا 2.5 یک سایت داشتم که هم گرافیک نسبتا خوبی داشت و هم در
آن تصویر وجود داشت و کل حجم این سایت در حدود 90 کیلوبایت بود .



منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#7
خب همانطور که در مقاله گام های افزایش سرعت سایت نوشتم . یکی از مهمتری فاکتور های افزایش سرعت لود سایت کم حجم کردن تصاویر است .

خب اولا یک توضیحی بدم که چرا باید حجم تصاویر کم بشه .

فرض کنید یک عکس معمولی با گوشی خودتون میگیرید . این عکس میتونه تا 5 مگابایت حجم داشته باشه .

یک سایتی که سرعت لود مناسبی برای کاربران ایرانی داشته باشه به نظر من بین 100 کلیوبایت تا 1 مگابایت حجم داره .

حالا شما یک عکس 5 مگابایتی در سایت قرار می دهید . با سرعت اینترنت دیال آپ که تقریبا حدودا 5 کیلوبایت در ثانیه می تونه دانلود کنه .کاربر عکس شما را بعد از 16 دقیقه می تونه ببینه .یعنی 16 دقیقه برای یک کاربر با اینترنت دیال آپ طول می کشه تا این عکس باز بشه .

فکر کنم عمق فاجعه را متوجه شده باشید . پس باید چه کار کنیم .

ببینید یک عکس تقریبا بزرگ در صفحه سایت شما تقریبا عرضی برابر 600 پیکسل داره . در صورتی که عکسهایی که با گوشی میگیرید گاها تا چند هزار پیکسل طول و عرض دارند .

پس عکس خودتون را به اندازه ای که در سایت نیاز هست تغییر سایز بدید .برای تغییر سایز میتونید از paint ویندوز استفاده کنید.روی عکس کلیک راست کنید و edit را بزنید تا وارد paint شوید سپس گزینه resize را انتخاب کنید و تغییر سایز را روی pixel قرار بدید و سایز دلخواهتون را به پیکسل وارد کنید مثلا 400 در 500 .

پس از کاهش سایز تصویر میریم سراغ استفاده از نرم افزار های کاهش حجم . این نرم افزارها هم میتونن به شدت کمک خوبی در کاهش حجم تصاویر بکنند .

بهترینشون که من استفاده کردم xat.com Image Optimizer هست . که میتونید توی اینترنت جستجو کنید و دانلودش کنید .

البته یادتون باشه این نرم افزار بیشتر در کم حجم کردن عکس های jpg قدرت داره . پس اگه تونستید اول فرمت عکستون را به jpg تبدیل کنید .

همینطور موقع کم حجم کردن magicompression را روی صد در صد بذارید .

منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#8
در اینجا برخی از اصول اساسی که درباره ایده های شما کمک خواهد کرد برای شما ارائه میکنیم.

بازخورد مشتری

تا کنون مهم ترین عامل در تمام پروژه های طراحی وب سایت افزایش فروش بوده
است. در حالی که شما ممکن است یک ایده عالی برای طراحی داشته باشید باید به
یاد داشته باشید که بسیاری از این ایده ها ذهنی است. جمع آوری ورودی از
مشتری قبل از شروع هر کاری به شما کمک زیادی خواهد کرد.

در اینجا برخی از پرسش های معمولی که ممکن است مشتریان از شما بپرسند را نگاه میکنیم :

این شرکت چه چیزی را نشان می دهد؟

چه کالا یا خدماتی ارائه میکند می کند؟

آیا آرم های موجود مخصوص هویت و نام تجاری آنهاست؟

هدف کلی این شرکت از ایجاد وب سایت چیست؟

لیست برخی از سایت های رقبا را در اختیار مشتری قرار میدهند یا خیر ؟

آیا طراحی و رنگ بندی ها بر اساس معنی و مفهوم خاصی است ؟

مخاطبان این شرکت چه افرادی هستند؟

با استفاده از این اطلاعات اولیه شما میتوانید اطلاعات خود را جمع بندی
کنید و تا حد مطلوبی آماده پاسخ دادن به پرسش خوانندگان خود باشید.

تعریف طراحی خوب و بد وب سایت

مهم ترین عنصری که یک وب سایت را می سازد و یا می د ارتباط است. وب سایتی
که به راحتی در دسترس مردم قرار داشته باشد و کاربرپسند باشد قطعا از طراحی
خوبی برخودار است و وب سایتی که به راحتی در دسترس نباشد و مردم در آن
احساس راحتی نکنند از نظر طراحی در وضعیت خوبی قرار ندارد.



همیشه باید برای ایجاد یک تعادل خوب تلاش کنید، به طوری که کاربران خود را
خشنود کنید. منو اصلی همیشه باید به وضوح قابل مشاهده باشد و لینک ها و یا
برگه ها باید یک عنوان توصیفی داشته باشند تا مشتری بداند محتوای لینک یا
صفحه مورد نظر در چه زمینه ای است. موارد جزئی (به عنوان مثال صفحه اول>
محصولات> کتاب طراحی وب سایت) نیز یک راه عالی برای نشان دادن معماری
کنونی است.



انسجام در طراحی وب سایت



موضوعات اساسی را در همه صفحات امتحان کنید، دامنه این کار در برخی از
صفحات می تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد. با اینکار انسجام خوبی در وب
سایتتان ایجاد میکنید.





ساده نگه داشتن وب سایت





هرچقدر وب سایت شما از نظر طراحی و متون مورد استفاده ساده تر باشد
کاربرپسند تر است. استفاده از لغات سنگین ، متن های خیلی رسمی و..... باعث
میشود سایت شما

پیچیده شود و بازدیدکنندگان از وب سایت های پیچیده خوششان نم آید.



فضای خالی

نیازی نیست تمام فضاهای خالی را با استفاده از تصاویر و مطالب بیهوده پر کنید ، اجازه دهید سایت شما نفس بکشد !

گاهی استفاده از تصاویر بیهوده و یا متن های اضافی باعث سرگیجه دار شدن
کاربر میشود و صفحه انقدر شلوغ میشود که کاربر ترجیح میدهد در سایتی دیگر
به دنبال کالا یا خدمات مورد نظر خود بگردد.



وضوح صفحه نمایش





در زمان طراحی سعی کنید سایت شما فاقد اسکرول افقی یا عمودی باشد ، در بازدید از یک سایت هیچ چیز آزاردهنده تر از اسکرول نیست.



منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#9
بسیاری از ما در مورد PNG در حال حاضر مطالب زیادی شنیده ایم و تا حد بسیار زیادی با آن آشنایی داریم .
اما توسعه دهندگان با استفاده از آن در وب سایت های مختلف و با توجه به حمایت ناهموار در مرورگرهای قدرتمند و مختلف وب با مشکلاتی مواجه هستند که شاید
من و شما از آن اطلاع کافی نداشته باشیم .
این فرمت به عنوان یک نتیجه از اختلاف Unisys است .
فرمت GIF برای رفع نیازها و برای غلبه بر محدودیت های هر دو فرمت PNG و JPEG توسعه داده شد.
ماکرومدیا PNG را به عنوان قالب بومی برای محصول خود را به تصویب رسانده است و با این حال بسیاری از کاربران هنوز هم در تبدیل عکس های خود برای
استفاده در وب سایت های مختلف ، تصاویر خود را به فرمت GIF و JPEG تبدیل میکنند چرا که پشتیبانی از این فرمت ها بسیار بهتر صورت میگیرد ( پشتیبانی از نظر

مرورگرهای اینترنت ) .


نسل بعدی مرورگرها از وعده پشتیبانی کامل برای همه ویژگی های مورد نظر این قالب برخوردار است اما باید تعجب کرد اگر این وعده ها عملی نشود چرا که این وعده ها

به جریان اصلی برمیگردد به خصوص از نظر JPEG جدید ، 2000 و استانداردهای SVG که در حال حاضر با سرعت زیادی و توسط افراد مختلفی در حال توسعه هستند .


اما اگر پشتیبانی مرورگرها برای این فرمت های تصویری جدیدتر قوی نباشد ، تا زمانی که این عدم پشتیبانی برای PNG است ، می توان زمان بسیار طولانی ای را هدر رفته

حساب کرد چرا که نتایج این تلاش ها را منفی خواهید دید.

با این وجود، PNG است که در نهایت آماده برای تبدیل شدن به یک فرمت پذیرفته شده استاندارد گرافیک است ، حتی اگر برای استفاده در وب سایت ها باشد.

بیشتر و بیشتر نرم افزارها آن را حمایت کرده و روز به روز کاربران بیشتری در حال تبدیل فایل های خود به این فرمت میباشند .

آنها به انتظار پشتیبانی از این فرمت در درون برنامه های کاربردی هستند !



مزایای استفاده از تصاویر PNG عبارتند از:

فشرده سازی lossless
48 بیتی بودن و درستی عمق رنگ
سطوح مختلف شفافیت
تصحیح گاما
فشرده سازی بهتر، 10-30 درصد فایل هایی کوچکتر از GIF
محتوای جستجو
ثبت اختراع، الگوریتم فشرده سازی

منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#10
1- تبلیغ در وب سایت های نامرتبط
بدون شک هیچ شرکتی خواهان دورریختن پول هایش در جهت تبلیغات بی ثمر نیست اما به هر حال بسیاری از صاحبان شرکت ها ناآگاهانه به پرداخت هزینه های تبلیغاتی گزاف و بی مورد در وب سایت های نامرتبط تن می دهند که تنها بازدید اولیه بسیاری از خوانندگان وب سایت را به همراه دارد. اگر چه سایت های خبری، بانک ها، مقالات و سایت های سرگرمی از پربازدیدترین وب سایت ها به شمار می روند و در نتیجه توجه بسیاری از صاحبان کسب و کار را به خود معطوف می سازند اما تبلیغ برخی از مشاغل یا محصولات در این وب سایت ها به معنی دیده شدن در نزد مشتریان بازار هدف نیست و ممکن است حتی اثرات ضد تبلیغ را نیز به دنبال داشته باشد. پس به یاد داشته باشید که تنها در وب سایت هایی تبلیغ کنید که بیشتر به انتشار اخبار و مقالات حوزه کاری شما می پردازند و به طور تخصصی در یک صنعت مشخص فعالیت می کنند. حال اگر چنانچه وب سایت مرتبط با فعالیت سازمانی خود را یافتید بهتر است بخش های پربیننده صفحه اصلی آن وب سایت را مورد هدف قرار دهید.

2- ارسال ایمیل های ناخواسته
اگر شیوه تبلیغاتی خود را براساس ارسال ایمیل های ناخواسته (spam) بنا کرده اید، مطمئن باشید که تنها به نابودی شرکت خود کمک کرده اید. همانطور که می دانید در حال حاضر بازاریابی ایمیلی به عنوان یک ابزار ترویجی موثر در بین شرکت ها رواج یافته است، اگر چه این شیوه قواعد مشخصی دارد که باید برای انجام یک کمپین تبلیغاتی موثر از آنها تبعیت کرد. متاسفانه بسیاری از شرکت ها درک دقیقی از بازاریابی ایمیلی ندارند و با ارسال ایمیل های ناخواسته موجبات انزجار مشتریان بالقوه را فراهم می کنند و تصویر نادرستی از شرکت خود در ذهن آنها حک می کنند.

3- استفاده از یک شیوه تبلیغاتی
فراموش نکنید که تبلیغات اینترنتی روش های متفاوتی دارد و یک شرکت نباید تنها از یک شیوه مشخص در امر تبلیغات خود استفاده کند. بازاریابی ایمیلی، ارسال خبرنامه، به کارگیری بنرهای تبلیغاتی و... برخی از روش های تبلیغات در اینترنت محسوب می شوند، از این رو هر شرکتی باید براساس استراتژی های بازاریابی اش و به تناسب فضای کسب و کاری که دنبال می کند، از روش های تبلیغات اینترنتی به درستی بهره جوید. متاسفانه بارها شاهد آن بوده ایم که شرکت های بسیاری تنها به یکی از شیوه های تبلیغاتی بسنده و در هر بازار هدفی از آن استفاده کرده اند، بدون آنکه علایق و رفتار مصرف کننده آن بازار را مورد ارزیابی قرار دهند. پس به یاد داشته باشید که اگر قرار باشد تمام سرمایه خود را بر یک شیوه تبلیغاتی متمرکز کنید، مطمئناً از سرمایه گذاری در دیگر فرصت های بالقوه به راحتی صرف نظر کرده اید.

4- افزایش بازدید، افزایش فروش
متاسفانه بسیاری از مدیران شرکت ها هنوز بر این باورند که افزایش بازدید از وب سایت های شان به معنای افزایش فروش محصولات شان است. استمرار این نگرش اشتباه در سطح سازمان و در بین کارکنان می تواند موجبات سقوط شرکت و دور شدن آن از آرمان هایش را به دنبال داشته باشد. ممکن است شما وب سایت پربازدیدی داشته باشید، اما در فرآیند فروش توفیق چندانی به دست نیاورید یا بالعکس از وب سایت شما بازدید چندانی صورت نگیرد اما از حجم فروش بالایی برخوردار باشید. پس در هر دو حالت به دقت میزان بازدیدهای خود را مورد ارزیابی قرار دهید و ببینید که چه تعداد از بازدیدهای شما منجر به فروش محصولات تان شده است. فراموش نکنید که نتیجه این ارزیابی ها می تواند اطلاعات سودمندی را در اختیار شما قرار دهد که نهایتاً توفیق مضاعف شما را به دنبال خواهد داشت. همانطور که در مقالات پیشین گفته شد یکی از مزایای افزایش بازدید، ارتقای رتبه وب سابت در موتورهای جستجو است که این خود ارتقای نام تجاری شرکت را به همراه خواهد داشت.

5- به کارگیری بنرهای تبلیغاتی کم اثر
اگر بگوییم که بنرها همچون بیلبوردهای تبلیغاتی مورد رویت بسیاری از مصرف کنندگان قرار می گیرند، چندان گزاف نگفته ایم. همان طور که می دانید طراحی بنرهای تبلیغاتی بسته به نوع فعالیت شرکت ها متفاوت است. استفاده از رنگ های سازمانی، فونت های جذاب، اشکال هندسی معرف آرمان های شرکت و همین طور به کارگیری قالب های اثربخش در طراحی بنرها می تواند مشتریان بیشتری را به امتحان یکباره محصولات شما ترغیب کند. پس همیشه به یاد داشته باشید که بنرهای موفق ارزش و روح زندگی را به مخاطبان عرضه می کنند و هرگز به دنبال گمراه ساختن آنها نیستند، چرا که در بسیاری از بنرها پیام اولیه با محصولات مورد عرضه چندان همخوانی ندارد و در همین قدم اول موجبات بی اعتمادی بازدیدکنندگان بالقوه فراهم و تا همیشه هویت نامناسبی از شرکت در ذهن آنها تصویر می شود. در این خصوص توصیه می شود که در طراحی بنرها تنها از اطلاعات ضروری استفاده کنید و بیشتر به دنبال ترغیب مخاطبان برای بازدید از وب سایتتان باشید.

6- عدم ارزیابی ارزش تبلیغات
مطمئناً هر یک از شرکت ها به دنبال بازگشت سرمایه خود هستند و در این راستا به دقت رابطه بین سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه شان را دنبال می کنند اما متاسفانه بسیاری از آنها از ارزیابی بازخورد تبلیغاتشان به کلی صرف نظر می کنند و تنها به فلسفه حضور تقلید کورکورانه از رقبایشان مشغول می شوند. شما به راحتی می توانید با ارزیابی بازدیدها و نحوه ورود بازدیدکنندگان از میزان اثربخشی وب سایت تان مطلع شوید و با توجه به اطلاعات به دست آمده در مورد ادامه روند تبلیغات تان تصمیم هوشمندانه ای اتخاذ کنید. پس اگر متوجه شدید که یکی از شیوه های تبلیغاتی تان اثربخشی چندانی به دنبال نداشته است با تغییر رویکرد بازاریابی خود و سرمایه گذاری در دیگر شیوه های تبلیغاتی از هدر رفتن بخش عظیمی از سرمایه تان جلوگیری کنید. به بیان ساده برای ارزیابی ارزش تبلیغات خود تنها باید آن را از نگاه مشتری و نقطه نظرات او بسنجید.

7- استفاده از پنجره های تبلیغاتی سرزده
پنجره تبلیغاتی سرزده (pop-up) گونه ای از تبلیغات آنلاین محسوب می شود که از سوی موتورهای جستجو مورد حمایت قرار می گیرد و با شناسایی کلمات کلیدی موردنظر بازدیدکننده به عنوان یک پنجره مرورگر مجزا در جلو دیدگان او نمایان می شود. اگرچه این شیوه می تواند مشتریان بیشتری از بازار هدف را مورد شناسایی قرار دهد، اما در موارد بسیاری، کاربران توجه چندانی به این پنجره ها نمی کنند و به سرعت آنها را می بندند. از این رو با تجهیز بسیاری از مرورگرها به فیلتر این پنجره، دیگر این نوع تبلیغات عملاً شانسی برای خودنمایی در جستجوگرها ندارند و سرمایه گذاری در این شیوه تبلیغات اینترنتی تنها از بین رفتن سرمایه های بی بازگشت یک شرکت را به دنبال خواهد داشت.

8- تقلید کورکورانه از تبلیغات رقبا
متاسفانه هنوز شرکت های بسیاری به دنبال کپی برداری صرف از تبلیغات رقبایشان هستند و در این مسیر از هیچ تلاشی مضایقه نمی کنند. همانطور که می دانید این نوع تقلید تنها منجر به ارتقای نام تجاری رقبا می شود و هیچ حاصلی را برای شرکت به دنبال ندارد. در این خصوص توصیه می شود که تنها با استفاده از شیوه های الگوبرداری تبلیغاتی به ارزیابی تبلیغات رقبا بپردازید و با اطلاع از تکنیک های اثربخش آنها و ترکیب با تجربیات و یافته های خود تبلیغات اینترنتی موثری برپا کنید. فراموش نکنید که وجه غالب تبلیغات در تمایز آن با تبلیغات رقباست و شما برای دیده شدن تنها زمانی توفیق بیشتری خواهید داشت که تفاوت ها را آشکار کنید.

9- عدم به کارگیری کلمات کلیدی
وقتی شما می توانید بهترین مبلغ برای خود باشید چرا به راحتی از این ویژگی استفاده نمی کنید. حتماً بارها در مورد اهمیت کلمات کلیدی و نقش آن در ارتقای جایگاه وب سایت ها مطالب بسیاری شنیده اید. امروزه کلمات کلیدی به عنوان یک کمپین تبلیغاتی در جهت جذب مشتریان بیشتر عمل می کنند و شرکت های معتبر را در معرض دید میلیون ها بازدید کننده که از طریق جستجوی محصولات موردنظرشان پا به عرصه فضای مجازی گذاشته اند، قرار می دهند. پس تا می توانید در عنوان و توضیحات وب سایت خود از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید و بیشتر به دنبال ارتقای رتبه وب سایت خود در صفحات موتورهای جستجو باشید که مطمئناً از این طریق ارزش نام تجاری خود را در قالب چند کلمه کلیدی رایگان در اذهان مشتریان بالقوه خود دوچندان می سازید.

10- تبلیغات برای بخشی از مشتریان
متاسفانه بسیاری از شرکت ها زمانی که روی نوار پیروزی حرکت می کنند از به کارگیری تبلیغات یادآوری کننده به کلی غافل می شوند و از این طریق تعداد بسیاری از مشتریان بالفعل خود را از دست می دهند. در این مرحله شرکت ها بیشتر به جذب مشتریان جدید می پردازند و تمامی شیوه های تبلیغات اینترنتی خود را براساس تبلیغات آگاهی دهنده بنا می کنند. همانطور که می دانید هزینه های جذب مشتریان جدید 3 تا 30 برابر هزینه حفظ مشتریان قدیمی است پس همزمان که در حال استفاده از تبلیغات آگاهی دهنده برای جذب مشتریان بالقوه هستید با به کارگیری شیوه های مدرن تبلیغاتی از تبلیغات یادآوری کننده استفاده کنید و به معرفی مزایای جدید محصولات تان به مشتریان قدیمی بپردازید.



منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#11
تصاویر بسیار مهم هستند و استفاده از آنها در تبلیغات شما بسیار مهم است. با توجه به این مورد شما به احتمال زیاد به فروش بیشتری می رسید اگر شما صفحه نمایش یک عکس یا تصویری از محصول خود را در تبلیغات خود قرار دهید.



تهیه یک عکس

در ابتدا شما نیاز به گرفتن یک عکس از اقلام خود برای فروش دارید. شما می توانید یک عکس را با دوربین دیجیتال و یا یک دوربین معمولی گرفته و از آن استفاده کنید.سپس شما باید آن را به یک فرم دیجیتال اسکن کنید.



بهینه سازی تصویر

شما نمی خواهید یک تصویر که بیش از حد بزرگ است مورد استفاده قرار دهید.باید قبل از آن که عکس را بر روی وب سایت قرار دهید برای حفظ زمان دانلود سریع آن را ویرایش کنید. یک قاعده ی خوب این است که تصاویر خود را در حدود 10-20KB یا کمتر کنید. برخی از راه ها برای انجام این کار:

برش تصویر پایین و استفاده از آیتم اصلی برای فروش
استفاده از فرمت JPG
فشرده سازی فرمت JPG


قرار دادن تصویر بر روی وب

هنگامی که شما تصویر را مهیا میکنید ، نیاز به آن دارید که آن را بر روی وب قرار بدهید.بسیاری از گزینه های میزبانی رایگان در دسترس وجود دارد و میتوانید از آنها استفاده کنید.





بسیاری از سایت ها نقشه های تصویر را برای ناوبری سایت خود استفاده میکنند و بسیاری از سایت ها با استفاده از این نقشه ها موضوع بصری برای سایت خود در نظر میگیرند.




استفاده از نقشه های تصویری

استفاده از نقشه های تصویری وقتی که اطلاعات مورد نیاز برای انتقال از طریق ارائه بصری نسبت به متن بهتر انجام میگیرد مورد استفاده قرار میگیرند.

نقشه ها برای انتقال مقدار زیادی از اطلاعات در یک فضای کوچک است. و نقشه برای تعامل بیشتر با کاربران مورد استفاده قرار میگیرند.

مهم نیست که چقدر وسوسه انگیز آن است که نقشه های تصویری برای ناوبری استفاده نشده است.

کنترل باید ساده ترین و واضح بخش ترین قسمت از سایت شما باشد.

نقشه تصویری گاها برای استفاده مشتریان سخت است. آنها مانند لینک های استاندارد عمل می کنند و کشف کردن آن می تواند مشکل باشد.

شما می خواهید ناوبری خود را به صورت ساده و بدون دردسر افزایش دهید ولی ممکن است که مشتریان شما متوجه این مسئله نشوند .




چرا نقشه تصویری ؟


نقشه تصویری بارگذاری صفحه را آهسته تر میکند. نقشه تصویری نیاز دارد که یک تصویر بزرگ باشد و اغلب نسبتا بزرگ، و یک تگ با تگ های داخل آن. به همین دلیل اصولا این نقشه ها از نظر حجم سنگین بوده و سرعت لود را کاهش میدهند.


اگر شما باید یک نقشه تصویری استفاده کنید، مطمئن شوید که تصویر خود را بهینه سازی کرده اید و واقعا کوچک است به طوری که برای دانلود راحت و قابل استفاده است.



گاها نقشه تصویری در دسترس نیست ! وقتی خواننده روی صفحه نمایش و یا از طریق موتور جستجو به این صفحه می آید توقع دارد یک تصویر بزرگ را ببینید.پس مطمئن شوید
که تصویر شما همواره در صحت و سلامت بوده و از نظر نمایش داده شدن مشکلی ندارد.


اگر شما باید یک نقشه تصویری استفاده کنید، مطمئن شوید که از تگ ALT در نقشه های خود و برای لینک نقشه در جاهای دیگر استفاده شده است.


منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#12
در مرحله ارتقاء وب سایت خود که بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو(سئو)می باشد،باید از یکسری اشتباهات واضح که توسط موتور های جستجوی معتبر از جمله گوگل مورد جریمه قرار می گیرد،خودداری کرد .
کلمات کلیدی نامرتبط،متن پنهان و جاوا اسکریپت ایراداتی هستند که تقریبا هر طراح حرفه ای وب سایت از آن اجتناب می کند. اما دیگر ایرادات سئو که می تواند به سادگی نادیده گرفته شود ،چیست؟
فراموش نکنید هدف سئو جذب طبیعی مشتریان از طریق موتورهای جستجو است. در اینجا به چند فاکتور بهینه سازی اشاره می شود که به راحتی می تواند نادیده گرفته شود و یا تصادفا مورد توجه قرار نگیرد.
اشتباه 1: استفاده از منوهای فلش و جاوا بدون جایگزین Html
علی رغم اینکه وب سایت های فلش بسیار جذاب و دلربا به نظر می آید، اما عدم استفاده ازجایگزین Html ، می تواند به دو دلیل سبب حذف وب سایت شما از موتورهای جستجو گردد.
1.    هر کاربر اینترنتی لزوما از مرورگر حرفه ای استفاده نمی کند.
2.    خیلی از موتور های جستجو نمی توانند فایل های جاوا و فلش را بخوانند.
وب سایت شما باید طوری طراحی شود که توسط همه قابل رویت باشد. فلش و جاوا جذابیت به سایت شما می دهد، اما به قیمت از دست دادن بازدید کنندگان.
باید از جایگزین Html استفاده شود تا همه مرورگر ها(حتی آنهایی که توانایی ترجمه فایل های فلش و جاوا اسکریپت را ندارند) بتوانند به کاربران اجازه گشت در وب سایت را بدهند.
به علاوه، بخشی از بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو فاکتور لینک است. شما تصمیم دارید یک وب سایت ایجاد کنید که هر صفحه از طریق یک لینک به صفحات دیگر متصل شود. لینک ها این امکان را به روبات موتور جستجو می دهد که بفهمد یک وب سایت چقدر مورد توجه است. پس هرچه تعداد لینکها افزایش یابد، وب سایت بیشتر در معرض توجه موتور جستجو قرار می گیرد.
به همین دلیل شما به لینکهای داخلی و خارجی بیشتر در وب سایتتان نیاز دارید. اگر موتور جستجو به دلیل جاوا یا فلش بودن لینک ها نتواند آنها را از هم متمایز کند، نکته مفیدی در خصوص بهینه سازی را از دست داده اید.اطمینان حاصل نماییدکه از جایگزین Html در وب سایتتان استفاده کرده اید تا از اشتباهی بسیار بزرگ جلوگیری نمایید!
اشتباه 2: استفاده از تصاویر برای عناوین ، سرفصل ها و متون
بخشی از فرمول سئو ساخت کلمات کلیدی مشخص برای موتور جستجو می باشد. کلمات کلیدی می توانند در بدنه متن (Body) قرار گیرند، اما استفاده از آنها در بخش عناوین و سرفصل ها بیشتر مورد توجه روبات موتور جستجو قرار می گیرد.
هنگامی که شما سرفصل ها ، عناوین و حتی متن درون بدنه صفحه را با تصاویر گرافیگی جایگزین می کنید ، "امتیاز مثبت کلمات کلیدی" که موتورهای جستجو به شما می دهند را از دست خواهید داد.
در واقع شما می خواهید سایتی طراحی کنید که برای کاربرانتان جذاب باشد، انباشتگی بیش از حد متن در صفحات وب در عین جذابیت ممکن است برداشتی مبنی بر عدم حرفه ای بودن طراحان سایت در طراحی این صفحه به ذهن کاربران القا نماید، پس اگر می خواهید از تصاویر استفاده نمایید مخصوصا زمانی که به عنوان جایگزین کلمات کلیدی بکار می برید ، سعی بر آن داشته باشید به میزان متناسب آن را همیشه با تگ Alt بکار ببرید تا به موتور جستجو توضیحاتی در رابطه با عکس مورد نظر بدهید.
اشتباه 3: استفاده از URL های داینامیک با کاراکترهای ناامن:
خیلی از وب سایت ها مزیت ایجاد صفحات داینامیک بر اساس نتایج جستجوی پایگاه داده را انتخاب می کنند. بهرحال اگر می خواهید مورد توجه یک موتور جستجو قرار بگیرید باید بدانید که URL های داینامیکی که شامل کاراکترهایی مثل "&"،"="و"%" هستند می توانند برای یک وب سایت مضر باشد،. خیلی از موتورهای جستجو قادر به پردازش کاراکترهای خاص یا کاراکترهای Hexadecimal نیستند.
اشتباه 4: استفاده از PDF به جای Web Page
در بسیاری از موارد، یک طراح وب بجای طراحی صفحه وب به درج یک فایل PDF قناعت می کند. .این معمولا زمانی اتفاق می افتد که یک طراح وب سایت،طراحی یک صفحه و یا مجموعه ای ازصفحات وب را بااستفاده ازنرم افزار PowerPoint یا Word انجام می دهد. نهایتا بجای اینکه فایل ها را به Html ترجمه کنند، تبدیل به PDF کرده و جایی در وب سایت قرار می دهند تا کاربر بتواند آن را رویت کرده و دانلود کند.
اگر چه این تکنیک ممکن است در برخی موارد ، مانند دانلود گزارش سالانه قابل قبول باشد، اما یک طراح خوب وب همیشه بر این نکته اصرار خواهد ورزید که اطلاعات مهم وب سایت به صورت Html ترجمه شود. PDF یک ابزار خوب برای ایجاد سند می باشد، ولی ممکن است محتویات آن برای کاربر غیرمفید بوده و دانلود آن به هرحال زمان بر است و مهم تر از همه PDF ها کمترین فایده را در بهینه سازی وب سایت برای بیشتر موتور های جستجو خواهد داشت.
اشتباه 5: اجتناب از بروزرسانی های نامنظم و با تاخیر
وب سایت هایی که به صورت منظم بروز رسانی می شوند به مراتب بیشتر مورد توجه موتورهای جستجو قرار می گیرند. بیشتر موتورهای جستجو درجستجو کردن، به دنبال سایتهایی هستند که اطلاعات صحیح تر با بروز رسانی بیشتر دارند. اگر می خواهید به بهینه سازی وب سایتتان کمک کنید، به گذاشتن مطلب یا ,به روز رسانی های رایج دیگر اهمیت دهید.
با هر بروز رسانی به شما فرصت نوشتن محتویات کلمات کلیدی سایت با استفاده از یک یا دو کلمه کلیدی خاص داده می شود که این خود تبدیل به یک روش جستجوی دیگر برای سایت می شود. با ساختن یک وب سایت سئو پسند عاری از اشتباهات، در کنار چک کردن منظم وب سایت، می توانید از لذت افزایش ترافیک برای وب سایتتان بهره مند شوید.
 
منبع : شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط: abdollah110110
#13
برای پاسخ دادن به این سوال، بهتر است اول به جواب این سوال برسیم که HTML چیست؟
اگر شما از کاربران قدیمی اینترنت باشید، حتما به خاطر دارید که در سال‌هایی نه چندان دور استفاده از صفحات وب به سادگی امروز نبود. (اشتباه نشود در مورد سرعت اینترنت حرف نمی‌زنیم!)

در واقع در دهه 1980 استفاده از قالب‌های گرافیکی، صوت و تصویر در فایل‌های متنی به سادگی امکان‌پذیر نبود و به همین دلیل کاربران نمی‌توانستند از ابزارها و اطلاعات ارائه شده در سایت‌ها به راحتی استفاده کنند. اما ظهور استاندارد اینترنتی HTML این روند را تغییر داد.

HTML) Hyper Text Markup Language) به معنای زبان نشانه‌گذاری فرامتن است. البته باید توجه داشت که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، زبانی است برای نشانه گذاری که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌رود.

این زبان به شما امكان مي دهد متن را قالب دهي كنید، تصاوير گرافيكي، صوت و ويديو را اضافه كنید و همه اينها را در يك فايل متني كه هر كامپيوتري مي تواند آن را بخواند ذخيره کنید و سپس در صورت تمايل آنرا از طريق شبكه جهاني اينترنت با همه نيا به اشتراك بگذاريد.

اچ تي ام ال متشكل شده از يك سري دستورالعمل است. به هر یک از این دستورالعمل ها، برچسب یا تگ (Tag) می‌گویند. هركدام از تگها وظيفه خاصی برعهده دارند. بعضي از تگ‌ها وظيفه نگهداري تگ‌هاي ديگر و بعضي تگها وظيفه دارند كه عنصري مشخص مانند متن يا تصوير را در صفحه به نمايش بگذارند.

همچنین برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن (فونت و رنگ و ...) یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌ است.

در واقع محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیله تگ نشانه گذاری می شود و نحوه نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف می‌شود. مرورگرهای وب که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آنها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال می خوانند و سپس محتوای آن صفحه را به صورتی که کاربر می‌بیند، نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

استاندارد اینترنتی HTML از نوع پنجم

بحث در مورد ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری HTML از سال 2004 آغاز شد و گفته می‌شود در فوریه 2010 نسخه‌های تقریبا نهایی از این استاندارد ایجاد شده است: استاندارد اینترنتی HTML5. یکی از فناوری های جدیدی که کارشناسان معتقدند دنیای وب را تغییر خواهد داد.

در HTML5 بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانه‌ای است. به عبارت دیگر استانداردی که می تواند پاسخگوی تمام نیازهای اینترنتی کاربران باشد. این استاندارد اینترنتی به گونه ای طراحی شده که می تواند نیازهای صوتی و تصویری کاربران در دنیای مجازی را برطرف کند و امکان استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای اینترنتی با سرعت بالا را در رایانه های رومیزی، لپ تاپ‌ها و نوت‌بوک‌ها، تلفن های همراه و ... فراهم کند.

به این ترتیب کاربران اینترنت می‌توانند به جای استفاده از چندین و چند نرم افزار بر روی رایانه خود به منظور دیدن فیلم و تصویر و شنیدن صدا و ...، از مرورگر اینترنتی که با استاندارد HTML5 سازگار است استفاده کنند و از طریق آن فایل های صوتی، تصاویر ویدئویی و فایل‌های گرافیکی دوبعدی را با کیفیت و سرعت بالا مشاهده کند.

منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#14
مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوا برنامه های مهمی هستند که مدیران سایت ها و وبلاگها با اونها درگیرند و همه متخصصین سایتها ناچارند حداقل با یکی از این برنامه ها کار کنند.


در نرم افزار جوملا توضیحی در این مورد هست که عینا اینجا منتقل می کنم:


CMS (سیستم مدیریت محتوا) Content Management System برنامه ایی است که می توان به وسیله آن سه عمل اصلی: ایجاد ، مدیریت و سطح بندی اطلاعات را انجام داد.

سیستم های مدیریت محتوا دارای قابلیتهای زیادی بوده و بسته به نوع محتوا کارایی آنها نیز فرق می کند به عنوان مثال اگر محتوای شما تصویر یا فیلم باشد برای مدیریت و سطح بندی آن نیاز های متفاوت تری نسبت به محتوای متنی دارید یا اگر محتوای شما صوتی باشد این امر نیز کاملا متفاوت خواهد شد.


کاربرد عمده سیستم های مدیریت محتوا به ترتیب کاربرد و اهمیت محتوا به سه بخش کلی زیر تقسیم میشود :

محتوای متنی(Text Content ) : این محتوا شامل اخبار ، مقالات ، کتب و سایر محتواهای متنی از این قبیل میباشد که خود حجم عظیمی از اطلاعات را بر روی وب تشکیل می دهند .

محتوای چند رسانه ای( Multi Media Content ) : این محتوا شامل صوت ، تصویر و فیلم میشود که برای مدیریت آن از استاندارهای خاصی استفاده میشود بهمین دلیل سیستم های مدیریتی در این بخش کاملا تخصصی بوده و عمدتا کاربرد عمومی ندارد .

محتوای فایلی ( File base Content): این محتوا شامل فایلهای فشرده ، فایلهای اجرایی و کتب الکترونیک میباشد که عمدتا برای نگهداری و مدیریت آن لازم است از استاندارد های خاصی استفاده شود، این نوع محتوا نیز به اندازه محتوای چند رسانه ای کاملا تخصصی بوده و برای مدیریت آن کمتر از سیستم های مرسوم استفاده میشود .


سیستم های مدیریت محتوای از جهات دیگری نیز قابل بررسی هستند و آن نوع مدیریت و سطح بندی اطلاعات میباشد ، که پر اهمیت ترین بخش در آشنایی و کار با سیتم های مدیریت محتوا میباشد ، سیستم های مدیریت محتوا عمدتا دسترسی به اطلاعات را در سه بخش کلی در نظر می گیرند که به ترتیب : ایجاد یا ورود اطلاعات ، ویرایش ، مدیریت و انتشار اطلاعات

البته هر چه سیستم مدیریت محتوا تخصصی تر باشد این سطح بندی ها جزئی تر میشود به عنوان مثال ایجاد یا ورود اطلاعات خود میتواند بر حسب نوع و دسته بندی محتوای دارای بخشهای متفاوتی باشد به عنوان مثال میتوان به سیستم گردش خبر در خبرگزاری ها اشاره کرد که در هر بخش اعم از ورود ، ویرایش و انتشار دارای دسترسی های متفاوتی می باشد .

نوع دیگر سطح بندی اطلاعات در سیتم های مدیریت محتوا سطح بندی اطلاعات براساس گروههای کاربری است که دارای 2 بخش کلی Fronted و Backend می باشد در این حالت هر کاربر در خصوص برخورد با محتوا در یکی از این دو دسته بندی قرار خواهد گرفت که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:


بخش Fronted :

کاربر به عنوان میهمان فرض شده و صرفا به اطلاعات و محتوای بدون سطح بندی یا اطلاعات عمومی (Public) دسترسی دارد کاربر باید دارای شناسه کاربری یا سطح اولیه دسترسی به اطلاعات باشد که در این حالت کاربر مجاز به دریافت اطلاعات براساس دسترسی بالاتر از میهمان است و میتواند اطلاعات دارای این سطح را با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود دریافت کند عمدتا این سطح از اطلاعات نیز دارای اهمیت زیادی از لحاظ نوع دسترسی نمی باشد .

کاربر دارای سطح دسترسی ویژه به اطلاعات بوده و قادر به دریافت اطلاعات با درصد اهمیت بالاتری را داراست که این اطلاعات پس از بررسی های خاص امنیتی به او نمایش داده میشود

هر کدام از این سطوح خود نیز دارای زیر بخش های جزئی تر برای دسته بندی اطلاعات بوده که براساس نیاز کاربران هر سیستم مدیریت محتوا متغیر میباشد .


بخش Backend :

کاربر با امکان ورود اطلاعات این کاربر قادر است تا به پشت صحنه سیستم مدیریت محتوا دسترسی داشته و نقش یک نویسنده تا تولید کننده محتوا را ایفا کند ، این کاربر تمامی دسترسی های بخش Fronted را ممکن است دارا باشد .
کاربر با امکان ویرایش مطالب این کاربر به عنوان ویراستار محتوای ورودی عمل کرده و تمامی دسترسی های کاربران قبلی را داراست .
کاربر با امکان انتشار مطالب که در واقع جزئی ترین بخش از مدیریت سیستم را داراست و از دسترسی تمامی کاربران قبلی بهره میبرد .

مدیران جزء مدیران ارشد، تعریف این دو سطح دسترسی به ساختار دسترسی ها در سیستم مدبریت محتوا بر میگردد معمولا دسترسی ها را براساس رنگ نشان می دهند که بالاترین دسترسی به Super Administrator و پایین ترین آن به Guest اختصاص دارد.

سیستم های مدیریت محتوای از جهاتی دیگری نیز قابل بررسی هستند که از آن جمله شیوه ذخیره سازی محتوا آنهاست ، شیوه های مرسوم در ذخیره سازی اطلاعات بشرح زیر میباشد :

شیوه ذخیره سازی خام اطلاعات : در این شیوه اطلاعات بدون هیچ گونه تغییری و با فرمت اصلی ذخیره میشود ، این شیوه از لحاظ امنیتی دارای اشکالات فراوانی می باشد که آن جمله به عدم کنترل دسترسی به محتوا میتوان اشاره کرد .

شیوه ذخیره سازی اطلاعات بصورت فایل های تغییر یافته یا کد شده : در این شیوه برای امنیت بیشتر اطلاعات تغییر شکل داده و از فرمت اصلی خود خارج میشود تا دسترسی به سورس اطلاعات تقریبا غیر ممکن شود ، عیب این شیوه عدم امکان پردازش های موازی بر روی اطلاعات میباشد .

شیوه ذخیره سازی در بانک اطلاعاتی : در این شیوه اطلاعات با فرمتی خاص در بانک های اطلاعاتی دخیره شده و قابلیت پردازش و تعیین سطح دسترسی را دارا هستند ، این شیوه جزء پرکاربردترین شیوه در ذخیره اطلاعات بوده و دارای ضریب امنیتی بالایی نیز میباشد .

در حال حاضر سیستم های مدیریت محتوا نسبت به نسل های اولیه خود کاملا تغییر یاقته اند و قادر شده اند تا بصورت همزمان و با استفاده از امکانات جدید انواع محتوا را بسادگی مدیریت و کنترل نمایند بدین ترتیب به جای استفاده از چندین سیستم مدیریت محتوا کافی است تا یک سیستم را با امکانات تکمیلی استفاده کرد

منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
پاسخ
تشکر شده توسط:
#15
برای گذاشتن عکس در وبلاگ (یا به اصطلاح درج عکس در وبلاگ)، باید آن عکس در یك سایت موجود باشد و جزء فایل های متعلق به سایت خاصی باشد. به عبارت دیگر باید بتوان با Internet Explorer عکس را دید. بنابراین عكس های داخل كامپیوترتان را نمی توانید در وبلاگ ها قرار دهید، مگر اینکه آنها را قبلا به یك سایت فعال، منتقل کرده باشید.

در اینجا نحوه درج عکس در وبلاگ برای هر دو حالت آمده است. ابتدا حالتی که عکس متعلق به یک وب سایت خاصی است و حالت دوم مربوط به زمانی است که عکس در کامپیوتر خودتان است :
الف) عكس های موجود در یك سایت :

این گونه عكس ها را در هر زمان و از طریق اتصال به اینترنت می توان مشاهده کرد. مثل عکس هایی که در صفحات مختلف مشاهده می کنید. کافی است آدرس دقیق عکس را بدانید و آن آدرس را در Internet Explorer خودتان تایپ کنید تا بتوانید عکس مورد نظرتان را ببینید و یا اینکه از طریق جستجو و گشتن در سایت ها، آن را به دست آورید. البته در بعضی از سایت ها امکان قرار دادن عکس با پسورد وجود دارد. برای دیدن این گونه عکس ها باید پسورد یا رمز مورد نظر را هم وارد کنید.

حالا فرض کنید که می خواهید یک عکس خاصی را که در یک سایتی وجود دارد و شما از آن خوشتان آمده، در وبلاگ خود قرار دهید.



معروف ترین فرمت های عکس ها JPG و GIF و BMP است. در برنامه paint بعضی از فرمت های معروف را می توانید ببینید. چون حجم فایل های JPG کم است، عكس های اکثر سایت ها معمولا با فرمت (JPG) و یا بعضی وقت ها با فرمت (GIF) هستند. معمولا به دلیل حجم بالای عکس های BMP از این نوع، کمتر استفاده می شود؛ مگر آنکه عکس، نیاز به رزولوشن بالایی داشته باشد.

برای نشان دادن این عكس ها در وبلاگتان اول باید به سایتی که عکس در آن سایت قرار دارد رفته و بعد آدرس URL عكس را بردارید (یعنی مثلا یاداشت کنید!) یا بهترین راه این است كه:

به سایت مورد نظر رفته و عكس را آورده و روی عكس راست كلیك کنید و روی properties آن عكس رفته و آدرس URL آن را کامل كپی کنید. حالا اگر این آدرس (URL) را در Internet Explorer خودتان Paste کنید (همچنان در حال اتصال به اینترنت هستید) آدرس عكس در بالای Internet Explorer ظاهر خواهد شد كه با زدن كلید Enter باید فقط خود آن عكس را بدون بقیه مطالبش توی صفحه Internet Explorer مشاهده کنید. اگر موفق به این كار شدید یعنی آدرس عكس را درست برداشتید.

لازم به ذکر است که در بعضی از ادیتورهای وبلاگها (سرویس دهنده های وبلاگ ها) می توان صرفا با راست کلیک کردن روی تصویر و عمل copy و سپس paste، عمل انتقال عکس به وبلاگ را به راحتی انجام داد و نیازی به کپی نمودن آدرس URL نیست.


وقتی برای بار اول این کار را انجام می دهید حتما قبل از پست «پیش نمایش» را بزنید و عكسی را که در وبلاگتان گذاشته اید ببینید و از انتقال درست آن مطمئن شوید.

در اینجا ذكر این نكته هم ضروری است كه ممكن است بعضی عكس ها خیلی بزرگ باشد و احیانا در وبلاگتان نشان داده نشود كه البته در همان پیش نمایش معلوم خواهد شد، در سایر مقالات سایت میکرو رایانه به صورت مفصل در این مورد بحث شده است. در این حالت به نظر من بهترین کار این است که عکس را ابتدا در داخل کامپیوتر خودتان ذخیره نموده و بعد با برنامه های ویرایش تصویر آن را کوچک کرده (در این مورد هم مقالاتی در تالار گفتگوی سایت میکرو رایانه وجود دارد) و بعد آن را به یک سایت میزبان منتقل نموده (به شرحی که در زیر می آید) و بعد استفاده کنید.
ب) عكس های داخل كامپیوتر خودتان:

در مورد عكس های شخصی خودتان كه می خواهید آنها را در وبلاگ قرار بدهید، بایستی ابتدا آنها را به داخل یك سایت منتقل کنید. (اصطلاحا Upload كردن تصویر می گویند) و بعد از اینکه عکس مورد نظرتان به سایت منتقل گردید آن سایت میزبان عکس شما می شود! و حالا شما می توانید عکس تان را در سایت میزبان مشاهده نمایید و لذا می توانید آدرس آن را (بعد از انتقال به سایت میزبان) به شرحی که در بند الف ذکر شد به دست آورده و آن را در وبلاگتان استفلاده کنید و یا آن را با Internet Explorer ببینید و یا آدرسش را به دوستانتان بدهید.

سایت هایی که عکس و فایل را میزبانی می کنند خیلی زیاد هستند که از جمله آنها سایت یاهو و سایت گوگل می باشد. یکی از سایت هایی که وبلاگ نویسان ایرانی در حال حاضر از آن بیشتر استفاده می کنند سایت:

http://tinypic.com

است که گذاشتن عکس در آن رایگان بوده و نیازی به ثبت نام هم ندارد و به راحتی می توانید عکس های داخل کامپیوترتان را در آن Upload کنید.

یکی دیگر از سایت های معروف که می توان برای عکس ها در آن رمز هم قرار داد تا هر کسی قادر به مشاهده عکس ها نباشد سایت :

http://www.sharemation.com

است.
برای استفاده از این سایت باید در آن ثبت نام کنید. توجه کنید که در این سایت و سایت های مشابه که برای دیدن عکس ها لازم به ثبت نام و دادن پسورد است، بعد از انتقال عکستان به سایت مذکور (Upload)، باید عکس تان را share هم بکنید که در این صورت به فرمت shared to evreyone در می آید.

این نکته را هیچ وقت فراموش نکنید که همواره عکس هایی را که می خواهید در وبلاگ قرار دهید، باید بتوانید در Internet Explorerتان ببینید. در سایت هایی که گذاشتن عکس در آنها نیاز به دادن رمز و شناسه ورودی است (مثل sharemation.com) بعد از log out هم باید بتوانید با Refresh ، مجددا عکستان را ببینید.


منبع: شرکت طراحی سایت ارزان ایفانت
شرکت ایفانت با خدمات طراحی سایت و سئو با بهترین کیفیت و هزینه مناسب در خدمت شماست.



پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان