سلام استاد.
وقتی هش 123 یا هر عدد دیگه ای رو بصورت دستی در دیتابیس ذخیره میکنم موقع لاگین وارد میشم و خطایی پیش نمیاد.
وقتی در قسمت تغییر رمز عبور، رمز جدیدی وارد میکنم رمز رو بدون خطا ذخیره میکنه.
وقتی دوباره همان رمز رو وارد میکنم که رمز دیگه ای بدم، اینبار خطا میده که رمز قبلی صحیح نیست. موقع ورود هم این خطا رو میده.
کد تییر رمز اینه:
وقتی هش 123 یا هر عدد دیگه ای رو بصورت دستی در دیتابیس ذخیره میکنم موقع لاگین وارد میشم و خطایی پیش نمیاد.
وقتی در قسمت تغییر رمز عبور، رمز جدیدی وارد میکنم رمز رو بدون خطا ذخیره میکنه.
وقتی دوباره همان رمز رو وارد میکنم که رمز دیگه ای بدم، اینبار خطا میده که رمز قبلی صحیح نیست. موقع ورود هم این خطا رو میده.
کد تییر رمز اینه:
public function actionChangePass(){ $model = new ChangePassForm; if(isset($_POST['ChangePassForm'])) { $model->attributes = $_POST['ChangePassForm']; $model->validate(); if(!$model->hasErrors()) { $admin = Admins::model()->findByPk(Yii::app()->user->id); if(!$admin->validatePassword($model->oldpass)) { $model->addError('oldpass','رمز قبلی صحیح نیست.'); } else { $admin->password = $model->newpass; if($admin->save()) { Yii::app()->user->setFlash('message','رمز کاربر با موفقیت تغییر کرد.'); $this->refresh(); } else { Yii::app()->user->setFlash('message','خطایی در زمان تغییر رمز رخ داد.'); } } } } $this->render('changepass',compact('model')); }متشکرم.