موضوعها: 142
اعتبار:
3
تشکرها: 252
85 بار تشکر شده در 53 پست
وقتی تلویزیون دولتی ما مسابقات رو میدزده و پخش میکنه چه انتظاری از مردم عادی داریم؟
به نظرم باید بی توجه به بحث کپی رایت کار کرد دردناکه اما راهی نیست این فرهنگ جا نمیوفته چون نشات گرفته از اون حس خود زرنگ بینیه ما ایرانیاس
اتفاقا این کار باعث میشه خلاقیتمون بالا بره هر نسخه از کارمون نسبت به بقیه تفاوت هایی داشته باشه و توبخش امنیت هم تقویت بشیم شاید تحولی ایجاد کردیم
16-03-1394، 03:51 ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 16-03-1394، 03:53 ب.ظ توسط Mohammadsgh.)
موضوعها: 7
اعتبار:
0
تشکرها: 14
54 بار تشکر شده در 29 پست
n0o0b_sina گرامی حرفهای آقای شهرکی ۱۰۰٪ درسته.من یک پرسش از شما دارم شما تاحالا از ویندوز استفاده نکردید؟اگه استفاده کردید پس خود شما هم قوانین کپی رایت رو رعایت نمی کنید.ببینید میگن از ماست که بر ماست.مشکل همه بدبختی هایی که داریم از خودمونه(تو همه کارها).آقا جان شما با php و متن باز مشکل داری.خب برو سراغ asp ولی بدون مشکلات اونور از متن خیلی بیشتره.با وجود اینکه این همه اسکریپت های php نال میشه ولی درآمد اوپن سورس کجا سورس بسته کجا؟(اوپن سورس خیلی بیشتره).شما میگی وردپرس اومده کار شما رو بهم زده؟خب وجود وردپرس که برای شما که خیلی خوبه.طرف میدونه با وردپرس نمیتونه کار قوی بسازه میاد پیش شما که برنامه نویسی کار رو به شما میده و اینکه فرق حرفه ای و آماتور اینجا مشخص میشه.اون نمونه ای که آقای شهرکی درباره ماشین گفتن خیلی خوب و گویا بود.واینکه اگه شما خیلی مردی پول ویندوز و برنامهای پولیش رو بده و برنامه vs تا ببینی چقدر هزینه بره.اونجاست که قدر متن باز رو میدونید.با اون پولی که می خواید به این برنامه هابدید می تونید بهترین پروژه رو تو متن باز بسازید.اگه مشکلتون کپی رایت ویرایش و دزیدن پروژتونه خب اگر شما پروژتون رو حرفه ای و قوی بنویسید ویرایش واسه کسی نمیصرفه بیاد پروژه شما رو سفارسی و نال کنه اون زمانی رو که برای نال کردن و سفارشی سازی پروژه شما میزارن میان خودش شبیه پروژه شما رو میسازن.پوسته های وردپرس رو نال میکنن چون ساختار کد نویسیش مشخصه و آدم های آماتور هم میتونن اینکار رو انجام بدن.(امیدوارم پستم سودمند باشه)
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
توی کشور اسلامی خیلی اتفاقات نباید بیفته. یکیش اینه که حداقل دولت که پول داره، بیش از چند ده هزار نسخه ویندوز غیر قانونی نباید استفاده کنه. حالا مردم رو میگیم پول ندارن ولی دولت چرا؟ بعد ادعا داریم پیام ما واسه دنیا صلح و دوستیه. در کل زیاد سخت نگیرین.
اعتبار:
134
توی ایران کلوز سورسها کجا جلوتر هستن؟ نگاه به حقوق نکنید. در کل اینو ببینید که بجز ارگانهای دولتی (که اونها هم درصورت پیوستن ایران به معاهده جهانی رعایت کپی رایت، مجبورن بیان سمت بازمتن یا هزینه ها رو پرداخت کنن)، کدوم سایت بزرگ هست که با نرم افزارهای متن بسته نوشته شده؟ P30Download یا Soft98 یا انجمنهایی مثل مجید آنلاین و 98ia و... ؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
تشکرها: 17
17 بار تشکر شده در 14 پست
"""نباشه! عوضش چند تا چیزه بهتر بود!!! خودتون نرم افزارهای تجاری رو با اوپن سورس مقایسه کنید، گرچه قابل مقایسه هم نیستن"""
جناب n0o0b_sina
اولاً اوپن سورش مانع نرم افزارهای تجاری نیست. فلسفه آزادی این نیست که رایگان باشه اینه که کسی که نرم افزار به دستش میرسه مطمئن هست که اگر شرکت تولید کننده به هر دلیلی نخواد پشتیبانی کنه، سورس برنامه موجود هست و دیگری میتونه این کار رو انجام بده ضمناً مستند انقلاب اوپن سورس رو ببینید در چه فضایی چه کار بزرگی صورت گرفته بعداً بگید اوپن سورس کیفیت نداره! من یه تار موی اوبونتو رو به هیچ ویندوزی نمیدم. الان بعد از چند سال برای بردهای Raspberry pi ویندوز 10 قابل نصب شد؟ چرا؟ چون ویندوز منحصراً مال مایکروسافته ولی لینوکس به راحتی قابل استفاده بود. مرورگر فایرفاکس و کروم و ... کیفیت بهتری داره یا IE؟ دانلود منیجر قابلیت بیشتری داره یا flareGet؟ VLC Player چه کمبودی داره؟ eclipse , netbeans , ... از کجا اومده؟ octav چه کمبودی نسبت به متلب بوجود آورده؟ Qt رو دیدید؟ sumtra PDF؟ بسته یا بازم بگم؟ چرا مایکروسافت تصمیم گرفت دات نت رو اوپن سورس کنه؟ چرا بیش از نصف سرورهای مایکروسافت لینوکسیه؟
بله مایکروسافت قصد داشت استانداردهای وب رو در اختیار بگیره و عادت مایکروسافت هست به یه بهانه ای چیزهای جدید بیاره و مردم رو سرگرم کنه (مثل silverlight , Linq , ...) هنوز که هنوزه موندم VB6 چه کم داشت که دیگه توسعه اش نداد. فوقش شیء گرایی رو بهش اضافه میکرد...
گفتید چند درصد استادمون گفت:
"سه چهار سال دیگه 8 میلیون فارغ التحصیل کامپیوتر خواهیم داشت."
عرضه بیشتر از تقاضاست معلومه قیمت میاد پایین. حالا 8 میلیون به کنار از رشته های ریاضی کاربردی و شیمی و برق و... خلاصه هر مهندسی کار پیدانمیکنه میاد تو این کار.
اعتبار:
134
دوست عزیز، من هم قبلاً توی برنامه نویس عقایدم رو گفتم. بنظر من، اینکه از یه سرویسی استفاده کنیم که ارائه دهنده اون، به هر دلیلی (حتی نامعقول ازنظر تمام دنیا) دلش نمیخواد در اختیار ما قرار بده، یعنی دزدی و کاری به این ندارم که به اون طرف ضرر میرسه یا نمیرسه. مهم اینه که به من داره سود میرسه ولی بهاش رو پرداخت نکردم درحالی که این سرویس رایگان نبوده و باید بهاش رو پرداخت کنیم. بنظر من کودک محروم غزه ابداً به اندازه کودکان محروم ایرانی که نمیتونن از سرویسهای جهانی بخاطر این کاسه داغتر از آش شدنها محروم شدن، ارزش نداره چون همون کودک محروم غزه و فلسطین، متعلق به فرقه خاصی از دین هست که کشتن 7 شیعه رو جواز ورود به بهشت میدونن. باز هم من به این چیزا کاری ندارم و اعتقاد شخصی من اینه که این کار دزدیه. حالا شما میگین نیست، میتونید استفاده کنید و هیچ کسی رو توی قبر یکی دیگه نمیگذارن و کسی رو هم مطابق اعتقادات یکی دیگه تو اون دنیا مؤاخذه نمیکنن.
لایسنس ویندوز 50 هزار تومانی هم که بهش اشاره کردین، کلاهبرداری چند شرکت ایرانی بود که ویندوز کرک شده رو به اسم اوریجینال میفروختن. بهتره اینجور مباحث رو ادامه ندیم چون نه شما میتونید من رو متقاعد کنید و نه من متقابلاً میتونم در عقیده شما تغییری ایجاد کنم.