(17-03-1394، 03:32 ق.ظ)Linux نوشته:(16-03-1394، 06:11 ب.ظ)ADMIN نوشته: توی کشور اسلامی خیلی اتفاقات نباید بیفته. یکیش اینه که حداقل دولت که پول داره، بیش از چند ده هزار نسخه ویندوز غیر قانونی نباید استفاده کنه. حالا مردم رو میگیم پول ندارن ولی دولت چرا؟ بعد ادعا داریم پیام ما واسه دنیا صلح و دوستیه. در کل زیاد سخت نگیرین.
من قبلا توی سایت برنامه نویس مفصلا عقایدم رو گفتم ولی خلاصه...
در قوانین خود امریکا هیچ کپی رایتی برای محصولات ایرانی وجود نداره پس دلیلی نداره ما کاسه ی داغ تر از آش بشیم و با هزار و یه زحمت پول رو از کشور خارج کنیم! چند تا فیلم سینمایی ما رو بدون رعایت کپی رایت توی شبکه های ماهواره ای امریکا پخش کردند؟ چطور اون آدم خوبه است و ما آدم بده؟
بله پیام ما صلح و دوستیه چون ما خواستیم در ازای پیوستن به بازار جهانی معاهده برن رو امضا کنیم اونا قبول نکردند کدوم طرف صلح و دوستیه؟
شما در سایت برنامه نویس به بنده گفتید اشکالی نداره با پول ما یه تیر بسازند و به ما ربطی نداره که اون رو به قلب کودک غزه ای بزنند و من باید بروم و عقاید باطل مردم غزه رو مطالعه کنم! مطالعه کردم همون عقاید خطرناکی که می گفتید متعلق به صهیونیست ها بود...
قیمت خرید نرم افزار در کشورهای جهان سومی باید متناسب با موقعیت اون کشور باشه. مثلا چند سال پیش که لایسنس ویندوز 50 تومنی اومده بود.
خرید نرم افزار بابت همه چیز هست وقتی نرم افزار خریداری بشه و من نتونم از پشتیبانیش استفاده کنم مغز خر نخوردم که بیام بخرم.
ضمنا دزدی نرم افزار که اولین بار توسط بیل گیتس به کار برده شد مثل دزدی ماشین و ... نیست که به اصل مال ضرر برسه اون که خودش ما رو از خرید محروم کرده پس قید سود حاصله رو زده و ما کپی کنیم به جایی بر نمیخوره.
والسلام
این تیکه اخر صحبتتون جالب بود
مثل اینه که ما بگیم چون بیل گیتس پولداره اگر دست کنیم تو جیبش 10 دلار برداریم دزدی نیست