رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظر شما رشته رایانه، رشته خوبی هست ؟
#1
سلام دوستان، من امسال سال 4 دبیرستان هستم و اگر خدا بخواد امسال می خوام کنکور بدم ...
می خواستم از همین الان یکم برای رشته هدفم فکر کنم و مزایا و معایبش رو در نظر بگیرم که بتونم براش بیشتر تلاش کنم ...
من به رایانه خیلی علاقه دارم و برنامه نویسی هم می کنم، ولی مشکل اینجاست که مردم به رشته رایانه به چشم یک رشته خوب نگاه نمی کنن و طبق آماری که داده شده، رشته ای که بیشترین بیکار رو داره همین رشته است ...
حالا می خواستم بدونم نظر شما چیه، آیا واقعا این رشته، رشته مناسبی نیست و باید کار های رایانه ای رو باید به عنوان یک مهارت به حساب آورد و رشته ای دیگه ای رو انتخاب کرد یا نه ؟

ممنون
پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
اینکه در آینده بیکار باشین بستگی به این داره که چقدر خلاقیت داشته باشین. اگه بتونید خودتون یه شرکت بزنید و روی ایده خودتون کار کنید و بعد بازاریابی مناسبی داشته باشین، اوضاع خیلی فرق میکنه تا اینکه منتظر استخدامی باشین. توی همه حرفه های دیگه هم کم و بیش اوضاع به همین منواله. برای مثال، بین پزشکی که خودش مطب داره و عمل جراحی انجام میده تا پزشکی که کادر یک درمانگاه هست، تفاوت زیادی وجود داره. همینطور بین یک معمار که دفتر معماری داره و کسی که کارمند خانه عمران یا فرضاً شهرداری هست، تفاوت خیلی زیادی هست. به همه موضوعات فوق، این مشکل رو هم اضافه کنید که توی رشته کامپیوتر متقاضی استخدام خیلی زیاده و به لطف دانشگاههای خصوصی و آزاد، عرضه چندین برابر تقاضا هست و درنتیجه شرکتها با کلی ناز و ادا و اطوار نیرو استخدام میکنن. بنابراین هم حقوق متناسب با زحمتتون نخواهید گرفت و هم برای گرفتن همون حقوق هم باید کلی کار کنید و تلاش کنید تا بعنوان کارمند بتونید یه جا استخدام بشین. پس از الآن اگه به این رشته علاقه دارین، روی مباحثی مثل ایده پروری و خلاقیت و... کار کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط: YN97
#3
ممنون، من خودم به شخصه به معماری و رایانه علاقه دارم و گفتم با توجه به وضعیت رایانه، برم معماری بخونم که یک کارایی هایی هم با رایانه داره و در کنارش هم از رایانه در آمد زایی کنم ...، این طور به نظر شما بهتر نیست ؟
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
همه چیز به علاقه خودتون بستگی داره. اگه علاقمند باشین و درکنار علاقه، تمرین و تلاش رو هم فراموش نکنید، مثل خیلی از بزرگان این رشته حتی بدون دانشگاه رفتن هم میتونید موفق بشین اما اگه علاقه و تمرین و پشتکار رو کنار بگذارین، توی بهترین دانشگاه دنیا هم بهترین نمره ها رو بگیرین، آخرش فقط یه برگ کاغذ به اسم مدرک که باید به دیوار اتاقتون قابش کنید گیرتون میاد و بس.
پاسخ
تشکر شده توسط:
#5
(11-09-1394، 10:30 ب.ظ)ABZiko نوشته: طبق آماری که داده شده، رشته ای که بیشترین بیکار رو داره همین رشته است ...

درود
به نظر من دلیلش بی سوادی فارغ التحصیل های رشته کامپیوتر هست (منظور اونای که بیکارند هست) توی بعضی ازدانشگاه ها مطالبی رو درس میدند که یا منسوخ شده یا در حد دانشگاه نیست و خب بعضی از دانشجوها هم به همین مطالب اکتفا میکنند در نتیجه سواد و مهارتشون با نیاز بازار یکی نیست و کار گیرشون نمیاد
پاسخ
تشکر شده توسط:
#6
یه جایی خوندم بیل گیتس گفته مگه نمی بینید ثروتمندترین مرد دنیا برنامه نویسه پس معطلش نکنید

البته گفته برنامه نویس افراد زیادی از رشته های دیگه هم برنامه نویس میتونند بشن اما خب برای یادگیری سریعتر رشته نرم افزار خیلی به کارتون میاد
موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.



پاسخ
تشکر شده توسط:
#7
نقل قول:طبق آماری که داده شده، رشته ای که بیشترین بیکار رو داره همین رشته است
البته منظور از رشتهء رایانه باید دید دقیقا چیه! مثلا منظور شما حتما رشتهء دانشگاهیش هست و چه شاخه ای، مثلا مهندسی نرم افزار؟

وگرنه خود کامپیوتر که این همه کاربرد و شاخه داره که مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی فقط یک بخش از اونه.

این آمار هم که میگید باید دید منبع و سندش چیه و دقیقا چه حیطه هایی رو بررسی کرده، چون مثلا ببخشید این همه خدمات کامپیوتری این همه آدم که بخاطر شغل های وابسته به کامپیوتر استخدام میشن پس چی هستن؟

فتوشاپ، اتوکد، کارهای گرافیک و نرم افزارهای کامپیوتر اینا همه جزو کاربردهای و شغل هایی هستن که کامپیوتر داره.
پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان