موضوعها: 37
اعتبار:
2
تشکرها: 281
117 بار تشکر شده در 94 پست
واسه اینکه برنامه نویس ها خیلی وبگردی میکنن، یعنی زیاد سرچ میکنن، عامل پینگ خوب هم خیلی مهمه. نداشتن قطعی هم خیلی مهمه.
موضوعها: 4
اعتبار:
2
تشکرها: 7
61 بار تشکر شده در 30 پست
از شانس بد من از هر شرکتی اینترنت بگیرم اون شرکت میشه افتضاحترین سرویس دهنده. الان از آسیاتک سرویس 10 مگا بیت گرفتم متاسفانه هر روز قطعی داره ماه گذشته به صورت متوالی 5 روز در کل استان کرمانشاه قطعی داشتن.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
من واسه شرکتم تو شیراز از صبانت گرفتم خیلی راضیم. هم قیمتش خوبه هم کیفیت سرویسش. البته تا حد زیادی به کیفیت سیم تلفنتون هم بستگی داره. مثلاً اگه توی منطقه ای هستین که کابلهای تلفن قدیمی و فرسوده است، افت کیفیت پیدا میکنید. قبلاً با WiMAX ایرانسل کار میکردم (2 مگابایت نامحدود) که الان بردمش خونه واسه دانلود چون سرعت دانلودش خوبه ولی برای بازکردن (Connect) به شدت کند شده.
موضوعها: 64
اعتبار:
0
تشکرها: 28
76 بار تشکر شده در 28 پست
من توی کرمان دیدبان نت یا همون پیشگامان استفاده میکنم که چند روزه سرعت دانلودم اومده رو 900 تا 1000 که خودمم متعجب شدم :)
موضوعها: 0
اعتبار:
0
تشکرها: 17
17 بار تشکر شده در 14 پست
فعلا توی اراک هستم، مودم 3g گرفتم سرعت ایرانسل تا 700 کیلوبایت بر ثانیه هم بالا میره فقط هزینه روزانه اش یکم زیادی زیاده. دانلود رو به شبانه موکول میکنم 24 گیگ 10 تومن یکماهه. پرتابل هم هست.
15-03-1394، 12:19 ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 15-03-1394، 12:21 ب.ظ توسط sorkhabi.)
موضوعها: 10
اعتبار:
0
تشکرها: 455
51 بار تشکر شده در 34 پست
من خودم از پارس آنلاین (تبریز) استفاده می کنم .
سه سال پیش که ازش سرویس گرفتم خوب بود و واقعا ارزش هزینه ای که میکردی رو داشت .
ولی یک سالی میشه سرویس دهیش مزخرف شده و روز به روز هم داره بدتر میشه .
طبق پرس و جو هایی که داشتم اکثرا میگن مخابرات جدیدا سرویس خوبی میده یکی از دوستان هم محله هم میگه از مخابرات سرویس 2 مگ گرفتم ولی میبینی تا 8 مگ هم میده و تو ساعت رایگانش 7-8 گیگ دانلود می کنه .
به نظر من اینا سیاسته که یوزر رو بکشند طرف خودشون و باز مثل قبل روز از نو روزی از نو ولی خب ارزشش رو داره برای چند ماه هم که شده باهاش حال کنی .
بعضیا هم میگن آسیا تک خوبه و قطعی نداره !
در حال حاضر موندم چیکار کنم :))
16-03-1394، 12:19 ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 16-03-1394، 12:19 ب.ظ توسط sm_pakdel.)
موضوعها: 142
اعتبار:
3
تشکرها: 252
85 بار تشکر شده در 53 پست
به نسبت قیمت و کیفیت دریافتی من از مخابرات راضیم (تهران)
ماهی 35 تومن میدم سرعت 1 mb نامحدود که اگر بخوام مشابه این سرویس رو از خصوصی ها بگیرم حدود ماهی 200 تومن برام هزینه داره
ضمن اینکه تقریبا به هیچ وجه قطعی نداره که این برام خیلی مهمه
شرکت ها ی دیگه ممکنه سرعتشون بالا باشه اما مشکلات زیادی دارن و هر وقت هم یه گندی میزنن میگن از مخابراته
الان که از مخابرات گرفتم اونا دیگه نمی تونن بندازن گردن کسی اگر مشکلی پیش بیاد دهنشون بستس و خیلی سریع رسیدگی می کنن
موضوعها: 7
اعتبار:
0
تشکرها: 14
54 بار تشکر شده در 29 پست
البته همونطور که دوستان گفتن سرعت اینترنت تو استان های دیگه فرق داره.تو متن های دوستان دیگه میشه که یک شرکت کیفیت ارایه سرویسش دراستان های مختلف فرق داره.اینکه از کجا سرویس بگیرید بسته به نیازتون داره.اگه می خواید دچار قطعی مداوم و پی در پی نشید بهترین گزینه مخابرات هستش.و اگه سرعت بالا و قطعی زیاد رو می خواید از شرکتها سرویس بگیرید.من هم سپهر انلاین دارم و هم مخابرات.سپهرآنلاین سرعتش خوبه ولی خیلی قطعی داره و مخابرات بر عکس.
من شنیدم مخابرات تازگیا سرعت اینترنت خوبی داره.باز هم بستگی به نیاز و خودتون داره