رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه آمارگیر
#1
سلام
من برنامه آمارگیری که یکی از دوستان نوشته بودند را ضمیمه کرده ام.
بعد از دانلود داخل آن 4 فایل می بینید.
فایل t.php یک فایل با محتویات html بوده که صرفا در آن یک لینک به صفحه index.php داده شده است.
در داخل فایل index.php با script صفحه لینک داده شده را به emt.php ارسال می کند.
فایل emt.php هم وظیفه استخراج اطلاعات و قرار دادن آن در فایل test.txt را انجام می دهد.
فایل test.txt هم به عنوان دیتابیس در نظر گرفته شده است.

حل شما اگر فایل t.php را باز کنید و روی لینک موجود در آن کلیک کنید به صفحه index.php وارد می شوید و همزمان لینک دهنده یعنی t.php وارد فایل test.txt می شود.

الان من می خواهم کاری کنم که وقتی شخصی وارد صفحه t.php می شود( از طریق یک لینک وارد شده) این لینک داخل test.txt دخیره شود. درست به مانند سیستم آمارگیرها.
ممنون

t.php:
<html>
    <head>
      <title></title> 
    </head>
    <body>
        <a href="index.php">set</a>
    </body>
</html>

index.php:

<script language="javascript" type="text/javascript">
var test=document.referrer;
document.write("<script type='text/javascript' src='http://localhost/am/emt.php?input=" + test + "'><\/sc" + "ript>");
</script>

emt.php:

<?php
$last=$_GET['input'];
$bazdid=$last."\r\n";
$file=fopen("test.txt",a);
$rit=fwrite($file,$bazdid."\r\n");
fclose($file);
?>

.zip   am.zip (اندازه 1.12 KB / تعداد دانلود: 0)
پاسخ
تشکر شده توسط: meysam1366
#2
راه نداره
مگر اینکه داخل t.php هم کد آمارگیرتون وجود داشته باشه که نیست .
شما فقط به آخرین رفرر دسترسی داری که اون هم مثلا اینطوری هست :
من داخل سایت شماره 1 هستم بعد روی یک لینک کلیک می کنم و وارد سایت شماره 2 میشم و باز هم اونجا روی یک چیزی کلیک می کنم و وارد سایت شماره 3 میشم اگه کد آمارگیر داخل این سایت شماره 3 باشه میتونیم بفهمیم کاربر از کجا اومده به این سایت (از شماره 2) ولی اینو نمیشه فهمید که قبل از اون رفرر (سایت شماره 2) کجا بوده پس ما به رفرر های قبل دسترسی نداریم مثلا سایت شماره 1 .
مگر اینکه کد شما داخل اون سایت ها هم باشه و آنالیز بکنی که یک بحث جداست ...
پاسخ
تشکر شده توسط:
#3
ممنون از پاسختون
پس آمارگیر وبگذر یا نظایر آن چگونه عمل می کنند؟
من درواقع می خواهم همچین کدی داشته باشم.
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
سلام
من هنوز درگیر این موضوع هستم.
روشی به نظر دوستان می رسد؟
پاسخ
تشکر شده توسط:
#5
کدوم آمارگیر رو سراغ دارین که Referrer مرتبه دوم رو هم ذخیره کرده باشه؟ البته بعضی سایتهای آمارگیر هستن که کد Javascript میدن که توی سایت موردنظر که میخواد از خدمات آماری اونها استفاده کنه قرار میگیره. شاید این کد JS بتونه History مرورگر رو بخونه.
پاسخ
تشکر شده توسط: sorkhabi
#6
سلام
ممنون از توجه تون.
من چیزی که می خوام شبیه به وبگذر است. فکر می کنم وبگذر هم به این شکل عمل می کند.
اگر اشتباه می کنم راهنمایی کنید که وبگذر چگونه اطلاعات را می گیرد؟
پاسخ
تشکر شده توسط:
#7
یک نکته خلاصه بگم که واسه ساخت آمارگیر "خوب" به هیچ وجه PHP خالی، کافی نیست. باید حتما از جاوا اسکریپت هم استفاده کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط: sorkhabi
#8
ممنون ولی من خیلی امکانات زیادی نیاز ندارم همین که آدرس لینک دهنده رو در بیارم کافی است.
شما راه حلی دارید؟
پاسخ
تشکر شده توسط:
#9
(16-03-1394، 07:19 ب.ظ)mehdi4467 نوشته: ممنون ولی من خیلی امکانات زیادی نیاز ندارم همین که آدرس لینک دهنده رو در بیارم کافی است.
شما راه حلی دارید؟

آدرس لینک دهنده رو که با
$_SERVER["HTTP_REFERER"];
میتونید در بیارید، ولی اگر میخواین دوتا لینک دهنده قبلی رو دربیارید همونطور که دوستان گفتن راهی نداره. اگر هم دیدید جایی همچین امکانی هست واسه اینه که احتمالا اون آمارگیر هم در سایت قبلی و هم در یک مونده به آخری، آمارگیرش وجود داشته و اینجوری اطلاعات هر دو وبسایت رو توی دیتابیسش داره و میتونه بفهمه لینک دهنده یکی مونده به آخری هم کدوم بوده.
پاسخ
تشکر شده توسط: sorkhabi
#10
(16-03-1394، 08:50 ب.ظ)php نوشته:
(16-03-1394، 07:19 ب.ظ)mehdi4467 نوشته: ممنون ولی من خیلی امکانات زیادی نیاز ندارم همین که آدرس لینک دهنده رو در بیارم کافی است.
شما راه حلی دارید؟

آدرس لینک دهنده رو که با
$_SERVER["HTTP_REFERER"];
میتونید در بیارید، ولی اگر میخواین دوتا لینک دهنده قبلی رو دربیارید همونطور که دوستان گفتن راهی نداره. اگر هم دیدید جایی همچین امکانی هست واسه اینه که احتمالا اون آمارگیر هم در سایت قبلی و هم در یک مونده به آخری، آمارگیرش وجود داشته و اینجوری اطلاعات هر دو وبسایت رو توی دیتابیسش داره و میتونه بفهمه لینک دهنده یکی مونده به آخری هم کدوم بوده.

الان من فکر می کنم قضیه یکم اشتباه شده.
صورت مساله رو فکر کنم گنگ نوشتم.
الان من می خواهم آمارگیری مثل وبگذر داشته باشم. این مورد رو بفرمایید چگونه پیاده کنم؟
پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان