15-03-1394، 02:50 ب.ظ
سلام
من برنامه آمارگیری که یکی از دوستان نوشته بودند را ضمیمه کرده ام.
بعد از دانلود داخل آن 4 فایل می بینید.
فایل t.php یک فایل با محتویات html بوده که صرفا در آن یک لینک به صفحه index.php داده شده است.
در داخل فایل index.php با script صفحه لینک داده شده را به emt.php ارسال می کند.
فایل emt.php هم وظیفه استخراج اطلاعات و قرار دادن آن در فایل test.txt را انجام می دهد.
فایل test.txt هم به عنوان دیتابیس در نظر گرفته شده است.
حل شما اگر فایل t.php را باز کنید و روی لینک موجود در آن کلیک کنید به صفحه index.php وارد می شوید و همزمان لینک دهنده یعنی t.php وارد فایل test.txt می شود.
الان من می خواهم کاری کنم که وقتی شخصی وارد صفحه t.php می شود( از طریق یک لینک وارد شده) این لینک داخل test.txt دخیره شود. درست به مانند سیستم آمارگیرها.
ممنون
t.php:
index.php:
emt.php:
من برنامه آمارگیری که یکی از دوستان نوشته بودند را ضمیمه کرده ام.
بعد از دانلود داخل آن 4 فایل می بینید.
فایل t.php یک فایل با محتویات html بوده که صرفا در آن یک لینک به صفحه index.php داده شده است.
در داخل فایل index.php با script صفحه لینک داده شده را به emt.php ارسال می کند.
فایل emt.php هم وظیفه استخراج اطلاعات و قرار دادن آن در فایل test.txt را انجام می دهد.
فایل test.txt هم به عنوان دیتابیس در نظر گرفته شده است.
حل شما اگر فایل t.php را باز کنید و روی لینک موجود در آن کلیک کنید به صفحه index.php وارد می شوید و همزمان لینک دهنده یعنی t.php وارد فایل test.txt می شود.
الان من می خواهم کاری کنم که وقتی شخصی وارد صفحه t.php می شود( از طریق یک لینک وارد شده) این لینک داخل test.txt دخیره شود. درست به مانند سیستم آمارگیرها.
ممنون
t.php:
<html> <head> <title></title> </head> <body> <a href="index.php">set</a> </body> </html>
index.php:
<script language="javascript" type="text/javascript"> var test=document.referrer; document.write("<script type='text/javascript' src='http://localhost/am/emt.php?input=" + test + "'></sc" + "ript>"); </script>
emt.php:
<?php $last=$_GET['input']; $bazdid=$last."rn"; $file=fopen("test.txt",a); $rit=fwrite($file,$bazdid."rn"); fclose($file); ?>[attachment=31]