موضوعها: 31
اعتبار:
0
تشکرها: 38
3 بار تشکر شده در 3 پست
سلام ... من یه الارم منیجر دارم که مثلا قراره 1 ساعت دیگه نمایش داده بشه ... در صورتی که حافظه رم پاک بشه دیگه بسته می شه و کار نمی کنه ... کلی توی نت گشتم ولی چیزی که کار کنه رو پیدا نکردم ...
راهی هست که جلو این کار گرفته بشه و حتی با پاک کردن کش حافظه هم الارم ها نشون داده بشه ...
البته این مشکل رو واسه برودکست و سرویس ها هم داشتم ... و توی چندجا پرسیدم کسی جواب نداد ...
تنها چیزی که بهش رسیدم این بود که باید سرویس و ... به صورت فورگراند در بیارم که اونم اموزش خاصی واسش پیدا نکردم ...
اعتبار:
0
3 بار تشکر شده در 3 پست
وقتی یه الارم منیجر ایجاد میشه چ برنامه ما باشه و چ نباشه اون کارشون می کنه ؟؟؟ حالا اگه نتونه سرویس ما رو رن کنه مشکل از چیه ؟؟؟
اعتبار:
0
3 بار تشکر شده در 3 پست
فک نکنم مشکل از اون باشه چون فیس بوک هم رو گوشیم نصبه ولی بازم کارشو می کنه و الارم ها رو نشون میده
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
فیسبوک داره از Push Notification استفاده میکنه (با کمک سرویس GCM گوگل).
اعتبار:
134
من با همون روشی که خدمتتون نوشتم دارم کار میکنم و حتی اگه گوشی Restart هم بشه دوباره سرویس اجرا میشه. هیچ مشکلی نداشتم تا حالا ولی اگه بخواین بطور کلی جواب بده باید با GCM و همون روش Push Notification کار کنید. ویژگی GCM یا همون Google Cloud Messaging اینه که همیشه سرویسهای گوگلپلی در پسزمینه درحال اجرا هستن و گوشی اونها رو نمیبنده و درنتیجه وقتی پیام بیاد دریافت میکنن و نوتیفیکیشن رو نشون میدن. اینطوری لازم نیست سرویس برنامه شما همیشه در پسزمینه درحال اجرا باشه و حافظه و باتری گوشی رو مصرف کنه. البته بخاطر تحریمها یکم استفاده ازش دردسر داره ولی غیرممکن نیست.
اعتبار:
0
3 بار تشکر شده در 3 پست
میدونم وقت ندارین و سرتون شلوغه ولی واقعا به این کد نیاز دارم
اگه بتونین اون رو در قالب یه پروژه کوچیک بنویسید ممنون میشم
البته میدونم بحث هزینه وسط نیست ولی خب اگه هزینه رو در نظر بگیرد حاضر به پرداختش هستم
من خودم هر کاری می کنم اخر سر میبینم که سرویس دوباره اجرا نمیشه
اعتبار:
134
موضوع واقعاً وقت نداشتن یا هزینه نیست. بحث اینه که من با همین روشی که گفتم دارم جواب میگیرم و روش دیگری به ذهنم نمیرسه. بهرحال شما یا باید با سرویس و آلارممنیجر کار کنید و یا با Push Notification و در هر دو مورد هم آموزش توی اینترنت زیاده.
اعتبار:
0
3 بار تشکر شده در 3 پست
ممنون میشم اگه وقت کردین این کد رو بنویسید
هیچ تاپی توی سایت های ایرانی و خارجی نیست که اون رو نخونده باشم ولی هیچکدوم کار نکردن ...
حتی چند بار توی استک اورفلو و سایت شما و چند سایت دیگه هم این قضیه رو مطرح کردم ولی کارم راه نیفتاد
به هر حال بازم اگه امکانش هست این کد رو بنویسد و اگرم نه که ...
اعتبار:
134
سعی میکنم یه آموزش حداقل بصورت متنی درست کنم که مرحله به مرحله توضیه داده باشه این قضیه رو.