سلام خدمت دوستان و جناب شهرکی
من توابعی که در مورد کار با دیتابیس آقای شهرکی بصورت procedural نوشته بودن (تو اموزششون) ، اون کدها رو بصورت شی گرا و با کمک mysqli بازنویسیش کردم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم که این کلاسی که نوشتم از نظر ساختاری مشکلی نداره ؟ یعنی منظورم اینه که کدنویسیش درست بوده یا نه ؟ ممنون میشم نظرتون رو بگین
، ضمنا اگه کم و کسری چیزی داشتم ممنون میشم کمکم کنید تا کاملترش کنم !
من توابعی که در مورد کار با دیتابیس آقای شهرکی بصورت procedural نوشته بودن (تو اموزششون) ، اون کدها رو بصورت شی گرا و با کمک mysqli بازنویسیش کردم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم که این کلاسی که نوشتم از نظر ساختاری مشکلی نداره ؟ یعنی منظورم اینه که کدنویسیش درست بوده یا نه ؟ ممنون میشم نظرتون رو بگین

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 | <?php class DB { private $con ; private $host = 'localhost' ; private $user = 'root' ; private $pass = '' ; private $name = 'web' ; public function __construct() { $this ->con = new mysqli( $this ->host, $this ->user, $this ->pass, $this ->name); $this ->con->query( "SET NAMES UTF8" ); $this ->con->set_charset( 'utf8' ); if ( $this ->con->connect_error) { echo 'Error Database !' . $this ->con->connect_errno; return false; } return true; } public function AffectedRows() { return $this ->con->affected_rows; } public function Query( $query ) { return $this ->con->query( $query ); } public function ArrayQuary( $query ) { $result = array (); $queryresult = $this ->Query( $query ); if ( $queryresult ->num_rows > 0) { while ( $row = $queryresult ->fetch_assoc()) { $result [] = $row ; } } return $result ; } public function DBEscape( $value ) { return $this ->con->real_escape_string( $value ); } public function __destruct() { $this ->con->close(); } } |