سلام.
من قبلا از Yii 1 استفاده میکردم و توی ماژول admin یک متدی گذاشته بودم به این صورت:
و همینطور در متد Init اش اینو آورده بودم:
که چک میکرد اگر کاربر لاگین نیست یا لاگین کرده و user_type اش برابر 1 نیست میفرستادش به صفحه لاگین.
الان توی Yii2 نمیدونم اینو چه جوری میتونم هندل کنم. مشابه این کد رو هم نوشتم اما جواب نگرفتم. یه مقداری با مفاهیم AccessControl و این چیزا مشکل دارم برای همین ازشون استفاده نکردم. ممنون میشم اگر توضیحی بدین که چیکار باید کنم.
من قبلا از Yii 1 استفاده میکردم و توی ماژول admin یک متدی گذاشته بودم به این صورت:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | public function beforeControllerAction( $controller , $action ) { if (parent::beforeControllerAction( $controller , $action )) { if (Yii::app()->user->isGuest || Yii::app()->user->getState( 'user_type' ) !=1) { Yii::app()->getModule( 'admin' )->user->loginRequired(); } else { return true; } } else { return false; } } |
و همینطور در متد Init اش اینو آورده بودم:
1 2 3 4 5 6 7 8 | $this ->setComponents( array ( 'errorHandler' => array ( 'errorAction' => '//site/error' ), 'user' => array ( 'class' => 'CWebUser' , 'loginUrl' => Yii::app()->createUrl( '//site/login' ), ) )); |
که چک میکرد اگر کاربر لاگین نیست یا لاگین کرده و user_type اش برابر 1 نیست میفرستادش به صفحه لاگین.
الان توی Yii2 نمیدونم اینو چه جوری میتونم هندل کنم. مشابه این کد رو هم نوشتم اما جواب نگرفتم. یه مقداری با مفاهیم AccessControl و این چیزا مشکل دارم برای همین ازشون استفاده نکردم. ممنون میشم اگر توضیحی بدین که چیکار باید کنم.