سلام، بنده می خوام Yii2 رو نصب کنم، فایل Archive رو دانلود کردم ولی توی دستورات نصبش نوشته که بعد از این که به فایل www منتقلش کردین، برین توی common/config/mail-local.php و یک سری چیز هایی رو تغییر بدین، ولی من این فایل رو پیدا نمی کنم که بخوام تغییرش بدم ...
سلام
احتمالا شما دستورات نصب مربوط به قالب advanced رو خوندید ولی قالب basic رو دانلود کردید . چون قالب basic اصلا پوشه common نداره.
نه، من advanced رو دانلود کردم، اتفاقا پوشه common و داخلش پوشه config هم هست، ولی نمی دونم چرا فایل main-local.php نیست، فایل main.php هم هست ...
من از خود سایتش دانلود کردم، می شه اگر کاملش رو دارید برام بزارید ؟
ممنون
دوست عزیز فایلی که شما گرفتید مشکلی نداره . در واقع شما باید ابتدا این قالب رو نصب کنید بعد خود این فایلها اضافه میشوند. برای نصب هم با Command Prompt به مسیر قالب advanced برید و فایل init رو اجرا کنید .
ببخشید زیاد سوال می پرسم، چطور باید فایل init رو از طریق دستورات CMD اجرا کنم ؟
1-یه properties از MyComputer بگیرید ، به advanced System Settings برید در تب advanced ،ـ Environment Variables رو باز کنید. حالا در این پنجره از قسمت System Variables متغیر path رو Edit کنید اولش چک کنید علامت ; آخر متغیر قبلی گذاشته شده باشه و بعد مسیر php رو اضافه کنید . به عنوان مثال : C:wampbinphpphp5.4.16;
2- سیستم رو یکبار Restart کنید.
3- اگه از wamp server استفاده میکنید . run باشه
4-cmd رو باز کنید. حالا این دستورات رو تایپ کنید و به مسیر قالب advanced برید
cd wampwwwadvanced
بعد init رو تایپ کنید و اینتر بزنید تا به مرحله نصب این قالب وارد بشید .