تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: جلوگیری از بازشدن فایلها توسط کاربران
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام

من یک صفحه دارم که بر اساس کدملی افراد میاد یک عکس رو نشون میده . همه ی عکسها در یک پوشه قرار دارند . حالا من نمیخوام که کسی بتونه به صورت مستقیم آدرس عکسها رو در مرورگر وارد کنه و عکسها رو ببینه.
چه راه حلی رو پیشنهاد میدید؟
سلام

اولین اینکه این کاری که شما می کنید به حریم خصوصی کاربراتون احترام گذاشته نمیشه و شاید هم سایتتون بلاک بشه

دوم این اینکه چرا باید بر اساس کد ملی این کار را کنید ؟

شاید بگوییید primary key گذاشتین.

چند راه حل :

1 - از چندین فیلد که اطلاعت کم و ایندکس شده ایی دارن اطلاعات را بخونین و هش کنید و اینطوری نام فایل را درست کنید.

2 - یک فیلد مخصوص به همین موضوع ایجاد کرده و یک رشته هش رندم برای هر کسی بگذارید (unique column)

3 - بر همان اساسی که هست بگذارید باشد ولی دسترسی را از روی وب بردارید و با PHP مدیریت کنید (سر بار اضافی داره)

4 - دیگه نمیدونم

5 - چونه نزن دیگه

6 - همین دیگه :)
درسته . ولی مشکل من اینه که میخوام دسترسی به این پوشه رو ببندم و فقط خودم از طریق برنامه بهش دسترسی داشته باشم . آیا از طریق permission ها میشه این کارو انجام داد ؟ یا htaccess یا ... ؟
بله با htaccess میتونید. deny all کنید. سرچ بزنید آموزش زیاده.
(31-05-1394، 12:33 ب.ظ)Alireza نوشته: [ -> ]درسته . ولی مشکل من اینه که میخوام دسترسی به این پوشه رو ببندم و فقط خودم از طریق برنامه بهش دسترسی داشته باشم . آیا از طریق permission ها میشه این کارو انجام داد ؟ یا htaccess یا ... ؟

بله همانطور که دوستمان گفتن با htaccess هم میشه(راحت تر و بهتر). و هم میتونین با مجوز ها اینکار را کنید(از طریق کنترل cpanel/directadmin)