تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: نصب لینوکس به صورت مجازی در ویندوز سون
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام ، من تو درایو C ویندوز 104 گیگ فضای FRee دارم ،روی ویندوز سون هم نرم افزار deep freeze نصب هست . دیشب

ubuntu-15.04-desktop-amd64 رو دانلود کردم تا نصب کنم ، تا کم کم واردی دنیای اوپن سورس بشم ولی برای شروغ چند تا سوال دارم :

1- ایا فضای درایو C ام برای این منظور کافی هست ؟!

2- کمی استرس دارم که مشکلی تو هارد پیش بیاد ، یا اطلاعات پاکم بشه و ...

3- همین نسخه لینوکس برای شروع خوبه ؟ (میخوام باهاش php ام کار کنم ) یا اینکه نسخه سرور لینوکس رو نصب کنم

4- deep freeze رو غیرفعال کنم ؟! (چون درایو سی که ویندوز سون هم رو همون درایو نصبه ، تحت پوشش این نرم افزار هستش )
در کل الان تو این زمینه لینوکس مث کسی هستم که وارد اتاقی تاریک شده و باید به دنبال کلید لامپ باشه Big Grin
اگر میخواهید به صورت مجازی نصب کنید از vmware یا oracle virtualbox استفاده کنید. به این قدر فضا هم نیاز ندارید 10،20 گیگ کافیه.
مرسی ، لطفا" در صورت امکان در مورد بقیه سوالات هم راهنمایی کنین .
1- به نظر من فضای هارد برای لینوکس رو به درایوی غیر از درایوی که ویندوز در آن نصب است اختصاص دهید چون ویندوز شدیدا ناپایدار است و احتمال خرابی آن زیاد و در نتیجه فایل های لینوکس خود را هم بعد از نصب مجدد ویندوز از دست خواهید داد.
۲- هیچ مشکلی پیش نمیاد اصلا خاصیت مجازی همینه که بدون اینکه آسیبی به منابع سیستم شما بزند سیستم عامل دیگری را در ویندوز خود داشته باشید
۳- همین نسخه خوبه شما که سرور نیستید یک کاربر هستید و فقط برای برنامه نویسی PHP نیاز به LAMP یا سایر نرم افزارهای مشابه و یک ادیتور دارید.
۴- اگر غیر از درایو C آن را نصب کنید نباید مشکلی داشته باشید