تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: آیا سشن کوکی ها با تاریخ انقضای نا محدود برای سرور مشکل ساز میشوند؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
آیا سشن کوکی ها با تاریخ انقضای نا محدود برای سرور مشکل ساز میشوند؟

اینکه مثلا یکی وارد سایت بشه و دیگه خارج نشه و دفعه ی بعد دوباره وارد بشه و هی کوکی های جدید در سمت سرور براش ایجاد بشه.
کوکی که سمت سرور ساخته نمیشه.
شاید اشتباه کردم ولی منظور من session ها هستند. که یه فایل در سمت سرور ایجاد میکنند. و با کوکی تشخیص میدهند هر جلسه به کدوم کاربر مربوط میشه.
در پوشه tmp ومپ سرور رو چک کردم به ازای هر بار ورود به سایت یک فایل 1kb ایجاد میشد و تا زمان خروج از سایت باقی میموند. خب اگر چندین کاربر از سایت ساین اوت نکنند و تاریخ انقضاء کوکی نامحدود باشه بعد از یه مدتی حجم tmp خیلی زیاد میشه درسته؟
نخیر، فایل های session ها تاریخ انقضاشون با کوکی متفاوته و هر از چند گاه به احتمال 1 در 100 فایل هایی که تاریخ انقضاشون تموم شده حذف میشن.
http://php.net/manual/en/session.configu...axlifetime
فکر میکنم کار garbage collector همینه!
نه مشکلی نیست، میتونید استفاده کنید ولی بی معنیه اینکار! چون زمان استفاده از سشن محدود به همون بسته شدن مرورگر کاربر داره و یک چیز حدودا چند ساعته هستش، ولی شما در سمت سرور براش نامحدود تعریف کنی یک جورایی بی معنیه!
آقا این چه وضعیتی
"(آخرین تغییر در ارسال: دیروز، 08:00 ب.ظ توسط n0o0b_sina. دلیل ویرایش: Off Topic )"
توسط n0o0b_sina???? من پستمو ویرایش نکردم!!! میشه یکی توضیح بده این چیه؟
من ویرایش کردم. مباحثی که به موضوع تاپیک ربطی نداره حذف میشه مطابق قوانین.