تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: نوشتن اسکریپتی برای دسترسی به المان های موجود در browser
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام بر دوستان
من میخوام یه اسکریپتی بنویسم تا بتونه به المان های موجود در مرورگر دسترسی دشاته باشه باهاشون کار کنه تصور کنید یک سایت توو هاست داریم حالا میخوایم یه اسکریپتی بنویسم تا با اون سایت کار کنه مثل یک انسان با اون سایت کار کنه با علم به اینکه تمام سوس اون سایت دستمونه یعنی تکس باکس هاشو پرکنه رو دکمه هاش کلیک کنه و غیر...
آیا امکان این کار هست؟! و چطور میتونم این کار  رو انجام بدم ؟! فکر کنم یه چی شبیه کار اسپمر ها رو باس انجام بده درسته؟!
با جاوا اسکریپت نمیشه همچین کاری کرد. در مورد زبانهای دیگه (سمت سرور یا دسکتاپ) تحقیق کنید.
شما میتونید عناصر DOM رو بگیرین، مقدار براشون بگذارین و اونها رو تغییر بدین ولی مواردی مثل کلیک کردن روی دکمه و... عملی نیست و بجاش باید کاری که اون دکمه انجام میده رو صدا بزنید. مثلاً اگه دکمه سابمیت فرم بوده، فرم رو از DOM استخراج کنید و دستی متد submit رو روی اون صدا بزنید.
البته فک کنم منظور ایشون submit کردن فرم سایت هستش بدون دخالت انسان که تا حدودی این کار تنها با جاوا اسکریپت شدنی نیست.
فکر میکنم میشه با بازشدن صفحه بطور خودکار با JS فرم رو پر کرد و سابمیت هم کرد. شاید هم من متوجه منظور ایشون یا شما نمیشم. البته این موضوع مشروط به اینه که یا صفحه موردنظر مال سایت خودمون باشه یا با iframe بازش کنیم (اگه جلوی اینکار رو نگرفته باشن) و فرم رو تکمیل و ارسال کنیم. درغیر اینصورت دسترسی به عناصر صفحات سایتهای دیگه نداریم.
منظورم همین بود که احتمالا سایت مال خودشون نباشه که در اینصورت جاوا اسکریپت روش مطمئنی نیست. در صورتیکه سایت مال خودشون باشه هم نیازی به جاوا اسکریپت نیست میتونن در سمت سرور اسکریپتی رو بنویسند که در زمان بندی مشخص اجرا بشه و عملیات مورد نظرشون رو انجام بده.