02-03-1394، 07:30 ب.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم ، اولین سوال این بخش رو من می پرسم :D
دوستان من دارم روی یک خبرخوان کار می کنم ، میخوام از لینک های دیگه مطلب بخونم . مشکلی که دارم اینکه بعضی از سایت های خبری برای Img به جای کلاس ، از Style استفاده کردن . به خاطر همین بعضی جاها پست های سایت خبری لود میشن اما عکس نه
الان کد بالا ، متن رو لود می کنه اما عکسی که وسط پست هست لود نمیشه . چه پیشنهاد و راهکاری دارین ؟!
اگر کسی کد Php اش بتونه بگه ، من می تونم به Asp.net تبدیل کنم . البته توضیح هم بدین کافیه
دوستان من دارم روی یک خبرخوان کار می کنم ، میخوام از لینک های دیگه مطلب بخونم . مشکلی که دارم اینکه بعضی از سایت های خبری برای Img به جای کلاس ، از Style استفاده کردن . به خاطر همین بعضی جاها پست های سایت خبری لود میشن اما عکس نه
string url = "http://tik.ir/fa/news/86593/%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1"; var document = GetXHtmlFromUri(url); var divWithBoxClass = from p in document.DocumentNode.Descendants() where p.Name == "div" && p.Attributes["class"].Value == "body" select p.InnerText; foreach (var node in document.DocumentNode.Descendants()) { if (node.Name == "div") if (node.Attributes["class"] != null) if (node.Attributes["class"].Value == "body") boxResult.Text = node.InnerHtml; }
الان کد بالا ، متن رو لود می کنه اما عکسی که وسط پست هست لود نمیشه . چه پیشنهاد و راهکاری دارین ؟!
اگر کسی کد Php اش بتونه بگه ، من می تونم به Asp.net تبدیل کنم . البته توضیح هم بدین کافیه