تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: انتقال آموزش ها از انجمن برنامه نویس به این انجمن
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
درود
دوستان هر کسی تو انجمن برنامه نویس آموزشی لینکی قرار داده.همون آموزش رو تو این انجمن هم بیاره تا این انجمن پر رنگ تر بشه
یه نظر من آقای شهرکی یک روبات بنویسند و اون دسته از کاربران فعال برنامه نویس که میخواند بیاند ncis و تایپک های آموزشی و دنباله دار دارند ،‌ تاپیک هاشون رو انتقال بدند به اینجا .
والا این روزا اینقدر درگیر کارهای مختلف (پکیج و تنظیمات سرور و...) هستم که اصلاً نمیرسم کارهایی مثل این مورد رو انجام بدم. بخصوص که مسائلی مثل ساختار متفاوت جداول دیتابیس و پیداکردن کاربری که پست رو توی برنامه نویس گذاشته و ازطرفی جلوگیری vBulletin از CSRF هم مانع از اجرای راحت کارهای روبات هست. تقاضای من از دوستان اینه که یک روز وقت بگذارن و مطالبشون رو اینجا منتقل کنن. با روندی که سایت برنامه نویس در پیش گرفته، شخصاً وجود داشتن مطالبم توی اون سایت رو توهین به خودم میدونم و مطمئناً دوستانی هم که از برنامه نویس به اینجا نقل مکان کردن، احساس مشابهی دارن و این موضوع، وقت گذاشتن یکی دو روزه برای انتقال مطالب رو ارزشمند میکنه.
پاسخ هایی که مهندس شهرکی به سوالات Yii دادن رو در اولویت قرار بدین ، خیلی با ارزش هستن چون هیچ منبع فارسی بجز ایشون بدرستی و اصولی در این رابطه پاسخگو نبوده ...