11-04-1394، 01:06 ق.ظ
بالاخره یکی باید فاتحه ی توابع jdate رو که تقریبا منقرض شدند رو توی وب ایران میخوند :دی خب برادرا من تقریبا فاتحه رو خوندم و یه کلاس مبتنی بر کلاسه DateTime خوده php نوشتم (البته از کدهای بقیه ی دوستان هم خیلی استفاده کردم که اسمشون بالای کلاس هست) این کلاسه ما همه ی قابلیت های کلاس DateTime پی اچ پی رو داره (به غیر از یکی که اونم وقت کنم ایشالاه اضافه میکنم) حالا یه مثال میزنم برید حالشو ببرید:
این یه گوشه از امکاناته باحاله این کلاس :دی
---
خب برادرا توی کلاس مشارکتم نکردید نکردید :دی (البته مشارکتتون هم باعث دلگرمیه طبیعتا) ولی مطمئنم این کلاس لازمتون میشه پس اگه باگی چیزی دیدید توی github اطلاع بدید :)
اگه قابل دونستید به بقیه ی برنامه نویسا هم اطلاع بدید و یا توی انجمن ها کلاس رو معرفی کنید.
---
فقط دوستان متاسفانه من وقت داکیومنت نوشتن ندارم شاید در آینده تکمیل کردم... (البته داکیومنت متد ها کامله منظورم راهنمای استفاده هستش) همه چی تقریبا مشابه کلاس DateTime پی اچ پی هست پس میتونید از راهنمای اون استفاده کنید، فقط به جای تاریخ های میلادی تاریخ شمسی وارد کنید همه جا.
---
لینکه github: https://github.com/elegantweb/JDateTime
$d1 = (new JDateTime(new DateTimeZone('Asia/Tehran')))->modify('+10 day'); // jalali date echo (new DateTime('now', new DateTimeZone('Asia/Tehran')))->diff($d1)->format('%R%a day'); // Gregorian - output +10 day :) echo '<br>'; $d1 = (new JDateTime(new DateTimeZone('Asia/Tehran')))->setDate(1394, 4, 3); // jalali date echo (new DateTime('now', new DateTimeZone('Asia/Tehran')))->diff($d1)->format('%R%a day'); // Gregorian - output -8 day :)
این یه گوشه از امکاناته باحاله این کلاس :دی
---
خب برادرا توی کلاس مشارکتم نکردید نکردید :دی (البته مشارکتتون هم باعث دلگرمیه طبیعتا) ولی مطمئنم این کلاس لازمتون میشه پس اگه باگی چیزی دیدید توی github اطلاع بدید :)
اگه قابل دونستید به بقیه ی برنامه نویسا هم اطلاع بدید و یا توی انجمن ها کلاس رو معرفی کنید.
---
فقط دوستان متاسفانه من وقت داکیومنت نوشتن ندارم شاید در آینده تکمیل کردم... (البته داکیومنت متد ها کامله منظورم راهنمای استفاده هستش) همه چی تقریبا مشابه کلاس DateTime پی اچ پی هست پس میتونید از راهنمای اون استفاده کنید، فقط به جای تاریخ های میلادی تاریخ شمسی وارد کنید همه جا.
---
لینکه github: https://github.com/elegantweb/JDateTime