ABZiko
28-04-1394، 11:23 ب.ظ
سلام، استاد این کلاس رو در صفحه ای که قرار لاگین بشه، وارد کردم :
حالا موقعی که فرد لاگین می کنه، جدول داخل دیتابیس ثبت می شه، ولی سشن ها رو نه در دیتابیس ثبت می کنه و موقعی که در صفحه Home.php برنامه ام می رم، با این که با این کد کلاس ها رو require می کنم :
اما به جای لاگین و ثبت نام، نام کاربری کاربری که لاگین کرده رو نمی نویسه ...
چی کار کنم ؟
case'logIn': function AutoLoad($class) { require_once 'Classes/Class.' . $class . '.php'; } spl_autoload_register('AutoLoad'); $dbsh = new DBSessionHandler(); $result = User::logIn($_POST['userName'], $_POST['passWord']); if ($result) { if (!empty($_SERVER['HTTP_REFERER'])) { header("Refresh:5;url={$_SERVER['HTTP_REFERER']}"); } else { echo "هیچ بازگشتی نیست ! لطفا به صورت دستی به صفحه قبل باز گردید !"; } $_SESSION['id'] = $result['id']; $_SESSION['firstName'] = $result['firstName']; $_SESSION['lastName'] = $result['lastName']; $_SESSION['userName'] = $result['userName']; $_SESSION['passWord'] = $result['passWord']; $_SESSION['mail'] = $result['mail']; $_SESSION['file'] = $result['file']; $_SESSION['IC'] = $result['IC']; $_SESSION['biography'] = $result['biography']; require_once('Classes/Statistics.php'); $onLine = new Statistics(); $onLine->addStatistics($_SESSION['userName'], $_SESSION['id']); $allVisit = new Statistics(); $allVisit->addAllStatistics($_SESSION['userName']); } else { echo "<div>اطلاعات وارد شده نادرست می باشد !</div>"; if (!empty($_SERVER['HTTP_REFERER'])) { header("Refresh:5;url={$_SERVER['HTTP_REFERER']}"); } else { echo "هیچ بازگشتی نیست ! لطفا به صورت دستی به صفحه قبل باز گردید !"; } } break;
حالا موقعی که فرد لاگین می کنه، جدول داخل دیتابیس ثبت می شه، ولی سشن ها رو نه در دیتابیس ثبت می کنه و موقعی که در صفحه Home.php برنامه ام می رم، با این که با این کد کلاس ها رو require می کنم :
function AutoLoad($class) { require_once 'Classes/Class.' . $class . '.php'; } spl_autoload_register('AutoLoad'); $dbsh = new DBSessionHandler();
اما به جای لاگین و ثبت نام، نام کاربری کاربری که لاگین کرده رو نمی نویسه ...
چی کار کنم ؟