تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: PHP یا ASP.NET
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
(03-04-1394، 10:33 ق.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ]
(03-04-1394، 03:14 ق.ظ)n0o0b_sina نوشته: [ -> ]درضمن من اصلا عاشقه php نیستم :| جاوا رو خیلی منطقی تر و اصولی تر از php دیدم!!! چرا جمع میبندید؟ :دی
تو این لینک و موضوع های مطرح شده ی توش، جاوا حقیقتن یه سر و گردن بالاتر از php هستش (همه اینو میدونن نیاز به بحثم نداره :دی) ولی از #C اطلاع ندارم.

هر ابزاری برای کار خاصی ساخته شده. هروقت Java تونست توی پیاده سازی لایه نمایش وب، به سرعت و بهینگی PHP کار کنه، اونوقت حرف شما درسته وگرنه مقایسه کردن ساختار Java و PHP در حالتی که Java رو توی دسکتاپ و موبایل اپلیکیشن استفاده میکنید و PHP رو توی وب، مقایسه درستی نیست.

من فقط syntax کلیشونو مقایسه کردم، php هم توی نسخه ی 7 تقریبا قراره نواقصش بر طرف بشه.

(03-04-1394، 10:37 ق.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ]PHP کار نکنید. اینو جدی و دوستانه میگم. قبل از اینکه بتونید از یه ابزار استفاده کنید، باید قبلش فرهنگ حاکم بر اون محصول رو قلباً پذیرفته باشین وگرنه مدام با مواردی برخورد میکنید که با روحیاتتون سازگار نیست و این مسائل آزارتون میده. PHP داره میگه هر کاری بخوای میتونی انجام بدی (کارهای ساده، ساده است و کارهای پیچیده، پیچیده)، من ابزارهای پایه لازم رو در اختیارت میگذارم. درحالی که ASP.NET میگه خیلی از (نه همه) کارهای پیچیده رو هم برات ساده میکنم ولی خارج از چهارچوبی که من تعریف کردم نمیتونی کاری انجام بدی.

حرفه شما درسته ولی من اون موقع که برنامه نویسی رو میخواستم شروع کنم باید بیشتر تحقیق میکردم تا متوجه میشدم کدوم عقیده و کدوم زبان برای من بهتره و به کدوم بیشتر علاقه دارم.
من الان ابزار های مورد نیازم رو برای php خودم نوشتم و مشکلاتمو تا حدودی برطرف کردم، فقط با فلسفه ی نرم افزار آزاد مشکل دارم که اونم جای بحثش توی این تاپیک نیست.
استارتر محترم هم بهتره خودشون کامل تحقیق کنن با زبان های php و C# آشنا بشن ببینن به کدوم بیشتر علاقه مندن چون توی قدرته این دو زبان شکی نیست و برنامه نویس خودش باید انتخاب کنه.
((( البته من video streaming رو نتونستم تو php انجام بدم، streaming معمولی مشکلی نبود فقط نحوه ی استفاده از فایل m3u8 توی php و html5 رو نفهمیدم، سایت صدا سیما هم از فلش استفاده کرده jwplayer)))
(03-04-1394، 11:16 ق.ظ)n0o0b_sina نوشته: [ -> ]البته من video streaming رو نتونستم تو php انجام بدم، البته streaming معمولی مشکلی نبود فقط نحوه ی استفاده از فایل m3u8 توی php و html5 رو نفهمیدم، سایت صدا سیما از فلش استفاده کرده

خیلی خلاصه بگم درمورد راه اندازی رادیوی اینترنتی با PHP تحقیق کنید. باید سرور Streaming راه بندازین. روش کار مشابه همونه. اگه به نتیجه نرسیدین، تاپیک جداگانه بزنید شاید کسانی باشن که بتونن کمک کنن.
البته من نمیدونم ASP بهتره یا PHP. لطفا در این مورد صحبت نمایید.
(02-04-1394، 04:23 ب.ظ)peymans نوشته: [ -> ]با سلام خدمت دوستان خوبم
من می خواهم برنامه نویسی سمت سرورو طراحی وب سایت را یاد بگیرم.به نظر شما کدام زبان برنامه نویسی سمت سرور بهتر است؟ php یا asp.net ؟
و یک سوال دیگه:
کسی می  تواند بگوید که این سایت با php برنامه نویسی شده است یا با asp.net ؟
تشکر
طراحی سایت
همونطور که دوستان گفتن، asp.net از نظر استخدام و اینا توی ایران بهتره.
با PHP باید خلاق تر و اهل ریسک بیشتری باشی و مستقل کار کنی. البته نه اینکه لزوما جور دیگه ممکن نباشه، اما خب زیاد اعتباری بهش نیست و رسمیت نداره. فناوریهای میکروسافت در ایران رسمیت بیشتری دارن و استاندارد محسوب میشن. مثل ویندوز و لینوکس دیگه! الان توی ایران ویندوز باید یاد بگیری یا لینوکس؟

PHP مال خوره ها و حرفه ای هاست. البته این به معنای این نیست که توی PHP مبتدی و ناشی نداریم! اتفاقا زیاد هم داریم. ولی بهرحال یک خوره و حرفه ای میخواد دستش باز باشه و محدود نباشه. حداقل مزیت PHP بازمتن بودن و رایگان بودن هست و اینکه تا دلت بخواد سرورهای زیاد و ارزان داره همه جا. یک حرفه ای و خوره هم اینا براش مزیت های کمی نیست. وگرنه از نظر فنی هم با PHP میشه کار کرد هم با asp.net. یک خوره میخواد که از مسائل و پیچیدگی ها و محدودیت های جانبی تا میتونه کم کنه و به مسائل مورد علاقه خودش بپردازه، اما در بیزینس هدف پوله حالا اگر محدودیت و پیچیدگی هم بخاطرش لازم باشه میپذیرن و هزینه میکنن.

PHP برای کارهای کوچک و دم دستی و خاص و سفارشی و خلاق ایدئاله.
asp.net برای کارهای روتین و استاندارد و کلیشه های بازار طراحی شده و از مقیاس کوچک تا متوسط و نسبتا بزرگ رو میتونه به شکل عادی جواب بده، ولی در مقیاس کوچک و کارهای خاص و غیرکلیشه ای اون راحتی و سرعت برنامه نویسی PHP رو نداره، چون PHP در سطح پایین تری کار میکنه و به شما بینش و قدرت کنترل و جزیی کاری زیادتری میده.
در مقیاس های خیلی بزرگ هم بازمتن ترجیح داده میشه ولی نیاز به آدمهای فوق حرفه ای هم داره که هرکسی اینطور نیست.

من خودم الان دارم از ویندوز استفاده میکنم، ولی به این معنا نیست لینوکس رو دوست ندارم یا نمیتونم باهاش کار کنم. هرکدام نقش خودشونو دارن. ویندوز یه چیزی رسمی و شغلیه، لینوکس مثل دوست صمیمی یا حتی بستگان درجه یک آدم میمونه. ممکنه شما بیشتر اوقات در محیط کار و بیرون خونه هستی داری کار میکنی، محیط رسمیه، ولی در اصل بستگان درجه یک آدم جای خودشونو دارن هیچوقت نمیشه اونا رو با چیز دیگه جایگزین کرد.
به همین علت، یعنی به دلایل مشابه، هیچوقت نرم افزارهای انحصاری نمیتونن وجود بازمتن رو منتفی کنن، حتی اگر از نظر فنی مقداری هم برتر از اونها باشن. همونطور که شما مادرت رو با دنیایی آدمهای خوش تیپ و دانشمند و علامه نمیتونی عوض کنی، چون مادر مادره، مادر شماست! اون بوده که شما رو به دنیا آورده و تر و خشک کرده و از صمیم قلب دوستت داره.

PHP واسه خودم مردم هست، برای خود انسانها، دستاورد جمعی و دوستانه و همسایه هاست، اما نرم افزارهای انحصاری یکسری سرویس های تجاری و مربوط به کار و بیزینس هستن.
تجارت و کار به تنهایی نمیتونه تمام نیازهای انسانها رو جواب بده و جایگزین چیزهای انسانی و فردیت ها و اصالت و ماهیت واقعی ما بشه. ما همه در درجهء اول انسان هایی طبیعی و آزاد هستیم که باید با هم همکاری و کمک کنیم و مهربان باشیم، جدای از هرگونه مسائل تجارت و پول، وگرنه دنیایی تجارت و پول هم برای ما خوشبختی به ارمغان نخواهد آورد.

ببخشید شاید اینا بی ربط و آفتاپیک بنظر بیاد، اما هرکاری بکنید، جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن بهرحال از این مسائل جدایی ندارن و اتفاقا ارتباط زیادی هم دارن که در منابع و سخنان بنیانگذاران اونا هم اشاره شده.

اینطور نیست که فکر کنید حتی علم و فناوری و امکانات عمومی صرفا با تجارت و پول و روابط رسمی پیش میرن. حداقل بخشی هم سهم اینطور چیزها و روشها و دیدگاه های دیگر است. بخشهایی هست که تجارت و روابط خشک و رسمی اصلا نمیتونن به درستی پوشش بدن. اونجاست که انسانها کار خودشون رو میکنن و اصالت خودشون رو بیاد میارن! اینکه ما انسان هستیم، و طبیعت به رایگان به ما تقریبا هرچیزی که نیاز داشته باشیم میده. مسئله اینه که خودت چطور فکر کنی و بخوای چه انتخابی بکنی چطور زندگی کنی.
صفحات: 1 2