03-04-1394، 11:16 ق.ظ
(03-04-1394، 10:33 ق.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ](03-04-1394، 03:14 ق.ظ)n0o0b_sina نوشته: [ -> ]درضمن من اصلا عاشقه php نیستم :| جاوا رو خیلی منطقی تر و اصولی تر از php دیدم!!! چرا جمع میبندید؟ :دی
تو این لینک و موضوع های مطرح شده ی توش، جاوا حقیقتن یه سر و گردن بالاتر از php هستش (همه اینو میدونن نیاز به بحثم نداره :دی) ولی از #C اطلاع ندارم.
هر ابزاری برای کار خاصی ساخته شده. هروقت Java تونست توی پیاده سازی لایه نمایش وب، به سرعت و بهینگی PHP کار کنه، اونوقت حرف شما درسته وگرنه مقایسه کردن ساختار Java و PHP در حالتی که Java رو توی دسکتاپ و موبایل اپلیکیشن استفاده میکنید و PHP رو توی وب، مقایسه درستی نیست.
من فقط syntax کلیشونو مقایسه کردم، php هم توی نسخه ی 7 تقریبا قراره نواقصش بر طرف بشه.
(03-04-1394، 10:37 ق.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ]PHP کار نکنید. اینو جدی و دوستانه میگم. قبل از اینکه بتونید از یه ابزار استفاده کنید، باید قبلش فرهنگ حاکم بر اون محصول رو قلباً پذیرفته باشین وگرنه مدام با مواردی برخورد میکنید که با روحیاتتون سازگار نیست و این مسائل آزارتون میده. PHP داره میگه هر کاری بخوای میتونی انجام بدی (کارهای ساده، ساده است و کارهای پیچیده، پیچیده)، من ابزارهای پایه لازم رو در اختیارت میگذارم. درحالی که ASP.NET میگه خیلی از (نه همه) کارهای پیچیده رو هم برات ساده میکنم ولی خارج از چهارچوبی که من تعریف کردم نمیتونی کاری انجام بدی.
حرفه شما درسته ولی من اون موقع که برنامه نویسی رو میخواستم شروع کنم باید بیشتر تحقیق میکردم تا متوجه میشدم کدوم عقیده و کدوم زبان برای من بهتره و به کدوم بیشتر علاقه دارم.
من الان ابزار های مورد نیازم رو برای php خودم نوشتم و مشکلاتمو تا حدودی برطرف کردم، فقط با فلسفه ی نرم افزار آزاد مشکل دارم که اونم جای بحثش توی این تاپیک نیست.
استارتر محترم هم بهتره خودشون کامل تحقیق کنن با زبان های php و C# آشنا بشن ببینن به کدوم بیشتر علاقه مندن چون توی قدرته این دو زبان شکی نیست و برنامه نویس خودش باید انتخاب کنه.
((( البته من video streaming رو نتونستم تو php انجام بدم، streaming معمولی مشکلی نبود فقط نحوه ی استفاده از فایل m3u8 توی php و html5 رو نفهمیدم، سایت صدا سیما هم از فلش استفاده کرده jwplayer)))