06-04-1394، 02:13 ق.ظ
صفحات: 1 2
06-04-1394، 02:17 ق.ظ
کوئریتون رو بگذارین.
06-04-1394، 02:23 ق.ظ
$query = array(); foreach($categoryIds as $cid) { $query[] = 'SELECT n.id AS nid, n.cat_id AS ncat_id, n.owner_id AS nowner_id, n.title AS ntitle, n.description AS ndescrition, n.keywords AS nkeywords, n.visit AS nvisit, n.like AS nlike, n.dislike AS ndislike, n.picture AS npicture, n.create_date AS ncreate_date, n.public_date AS npublic_date, n.update_date AS nupdate_date, n.expire_date AS nexpire_date, n.status AS nstatus, nc.id AS ncid, nc.parent_id AS ncparent_id, nc.owner_id AS ncowner_id, nc.name AS ncname, nc.title AS nctitle, nc.description AS ncdescription, nc.picture AS ncpicture, nc.create_date AS nccreate_date, nc.public_date AS ncpublic_date, nc.update_date AS ncupdate_date, nc.expire_date AS ncexpire_date, nc.status AS ncstatus FROM news n LEFT OUTER JOIN news_categories nc ON nc.id = n.cat_id WHERE (n.cat_id = ' . Database::Escape($cid) . ') ORDER BY n.id LIMIT 0,3 ';
06-04-1394، 10:39 ق.ظ
کوئریهاتون رو توی پرانتز بگذارین ببینید درست میشه یا نه.
06-04-1394، 12:16 ب.ظ
بله درست شد
06-04-1394، 12:21 ب.ظ
ولی اونجوری که میخواستم نشد
الان به تعداد اخبار من رکورد خارج کردم
اگر بخوام با حلقه محتوا رو نشون بدم به مشکل میخورم
الان به تعداد اخبار من رکورد خارج کردم
اگر بخوام با حلقه محتوا رو نشون بدم به مشکل میخورم
06-04-1394، 12:34 ب.ظ
هنوز حل نشده
الان تو نمایش مشکل دارم
الان به تعداد خبر ها دسته بندی نمایش میده
من میخوام مثلا برای اخبار ورزشی یه باکس داشته باشم توش 3 تا خبر اخراین دسته رو نشون بدم برای اقتصادی یه باکس داشته باشم توش 3 خبر اخرو نشون بدم و...
الان تو نمایش مشکل دارم
الان به تعداد خبر ها دسته بندی نمایش میده
من میخوام مثلا برای اخبار ورزشی یه باکس داشته باشم توش 3 تا خبر اخراین دسته رو نشون بدم برای اقتصادی یه باکس داشته باشم توش 3 خبر اخرو نشون بدم و...
06-04-1394، 12:42 ب.ظ
خوب کافیه مثلاً برای اخبار اقتصادی فقط خونه هایی که فیلد category_id اونها با id دسته اقتصادی یکیه نمایش بدین.
06-04-1394، 12:47 ب.ظ
امکانش هست با تیم ویور ببینید منظورمو نمی تونم بگم
صفحات: 1 2