تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: مشکل با Netbeans (حل شد)
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام
با توجه به تاپیک های آموزنده سایت تصمیم گرفتم که نت بینز رو دانلود کنم و استفاده کنم

پلاگین Theme Sublime رو از سایت نت بینز دانلود کردم و نصب کردم ، حروف فارسی رو عجیب غریب نشون میداد

تم رو برگردوندم به حالت اولیه ، ولی باز هم فایلهایی که فارسی داره رو باز می کنم همین مشکل هست .

اما فارسی را می نویسم مشکلی نداره . فقط فایلهایی که از قبل نوشته بودم مشکل نمایش فارسی پیدا کردند
فایلهاتون رو با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.
فایل های قبلی با Sublime کار می کردم و همه UTF-8 without BOM ذخیره شده بودند .
اما وقتی باز می کنم با netbeans به هم میریزه . همون فایل رو با sublime یا notepad++ مشکلی نداره .

برای ذخیره UTF-8 without BOM در نت بینز گزینه ای ندیدم

ممنون از پاسخ شما
از منوی File گزینه Project properties رو انتخاب کنید و در قسمت Sources برای Encoding گزینه UTF-8 رو انتخاب کنید.
سلام

این مشکل از فونت هست مراحل زیر را اننجام بدین تا مشکلتون حل بشه:

در منوی بالا وارد Tools -> Options -> Fonts & Colors شوید

بعد در تب Syntax از منوی Languages گزینه All Languages را انتخاب کنید

بعد Category را روی Default قرار بدین و لیست Fonts را باز کنید و فونت Monospeced را انتخاب کنید و OK را بزنید و مجددا OK را بزنید.
گزینه Project properties غیر فعال هست !

مشکل فونت را هم تنظیماتش رو انجام دادم فرقی نکرد .

نت بینز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم باز هم نشد .

با نرم افزار Total Uninstall 6 هم به طور کامل پاک کردم ( ریجستری و فایل های ذخیره شده و ... ) ، سیستم رو ریست کردم . دوباره نصب کردم باز هم نشد !

کلافه کرده منو
درصورت امکان توی پیام خصوصی تیم ویور بدین ببینم مشکل چیه.
مشکل توی تیم ویور مشخص شد. توی نت بینز و کلاً IDE ها فایل تکی باز نکنید. باید بصورت پروژه بازش کنید تا بتونید کدگذاری و... رو تنظیم کنید.
استاد شهرکی با تیم ویور به سیستم بنده متصل شدند و مشکل رو حل کردند .

باید فایل رو به صورت Project در نت بینز Open کرد .

من به صورت فایل تکی می انداختم داخل نت بینز و به گفته استاد چون یک ادیتور نیست و IDE میباشد به این مشکل برخورد می کند .

با تشکر از جناب شهرکی