10-04-1396، 12:19 ق.ظ
دسته بندی :#برنامه _ نویسی
سلام دوستان
در پست قبلی اومدیم و شبیه ساز MEmu رو به اندروید استایو معرفی کردیم ولی گفتیم که گاهی وقتا پیش میاد که با تایپ adb با اروری مثل
نقل قول:android - 'adb' is not recognized as an internal or external...
که در این پست این ارور رو حلش میکنیم .
پس با ما همراه باشید.
برای این کار دایرکتوری زیر رو دنبال کنید :
Right Click On My Cumputer > Properties > Advanced System Setting > Environment Variables
که پنجره ی زیر باز شه ! شما در کادر بالا در ستون Variable ها دنبال PATH باشید. اگر نبود از گزینه ی New اون رو اضافه کنید . باید مثل زیر باشه .
خب شما روی اون کلیک کنید و بازدن Edit دایرکتوری اون رو به این شکل تغییر بدین . به محل نصب jdk روی سیستمون برین و فایل bin رو باز کنید و دایرکتوری رو کپی کنید :
بعد از اینکه این دایرکتوری رو کپی کردین بعد یک سمیکلن ;بذارین که دایرکتوری بعدی رو بذاریم : دایرکتوری بعدی فایل platform-tools از پوشه ی SDK موجود روی سیستم رو بذارین . مثلا این دایرکتوری در سیستم من این هست :
خب در آخر باید دایرکتوری صحیح اینجور باشه (البته این برای سیستم من هست . شما باید دایرکتوری های خودتون رو بهش ست کنید.)
F:dev_twojdkjdk1.8.0_101bin;F:dev_twosdkandroid-sdk-essentialplatform-tools
خب در اخر OK کنید و خارج بشین . حالا بعد از تایپ adb در cmd دیگه با اون ارور مواجه نمیشین .
نکته : اگر بعد از اعمال تغییرات بالا بازم با اون ارور مواجه شدین یکی از کارهایی که میتونه بهتون کمک کنه Restart سیستمون هست :)
خب این مقاله هم تموم شد . یعنی تقریبا پست های مربوط به شبیه ساز MEmu تموم شد . و من تقریباً تونستم این آموزش MEmu در این انجمن پوشش بدم
و در آخر تشکر میکنم از استاد شهرکی عزیز که توجه خاصی به دوستان دانشجو دارن و همچین فرصتی رو در اختیار بنده قرار دادن . مرسی
امیدوارم مفید واقع شده باشه .
موفق باشین دوستان