08-04-1396، 01:29 ب.ظ
دسته بندی :#برنامه _ نویسی
سلام دوستان
امروز میخوام بهتون پرسرعت ترین املیتور های موجود برای اندروید ، که برای تست برنامه هایی که می نویسیدخیلی مفید هستن ، رو معرفی کنم . پس با ما همراه باشید .
به نظر من و خیلی از دوستان اولین دغدغه ی هر برنامه نویسی این هست که خب الان من برنامه ای که نوشتم رو چجوری تست کنم ؟
با خودتون میگید بهترین راه این هست که سراغ دستگاه های واقعی بریم مثلا گوشی یا تبلتی که داریم! ولی این راه برای خیلی ها امکان پذیر نیست حالا به هر دلیلی :)
خب اینجاست که شبیه ساز ها (Virtual Device) به کمک شما میان .
این emulator ها به شما کمک میکنن که برنامه های اندرویدی خودتون رو روی بستر مناسبی از سیستم عامل اندروید تست کنید .
خب معتبرترین ولی نه بهترین دستگاه مجازی ، AVD مخفف (Android Virtual Devic)خود محیط برنامه نویسی مثل Android Studio هست . که پیشنهاد گوگل هست .
که این مجازی ساز نسبت به ورژن های قبلی بسیار پیشرفت کرده و سرعت قابل توجهی رو پیدا کرده . پیشنهاد من در وهله ی اول استفاده از AVD خود اندروید استادیو هست . ولی یه مشکلی که هست اینه که این مورد نیاز به CPU از نوع Intelداره که بتونید ساختار لازم یعنی HAXM رو برای اجرای این املیتور روی سیستم نصب داشته باشین که باعث افزایش سرعت و اجرا شدن AVD میشه و قدم بعدی این هست که ایمیج های مربوطه رو آپدیت کنید . یعنی از SDK Manager و قسمت Platform هایی که میخواین ، گزینه ی
Google APIs Intel x86 Atom System Image رو همیشه اپدیت نیگه دارین .خب میخوام گزینه ی بعدی که رقیب همیشگی شبیه ساز گوگل (املیتور خود اندروید استادیو) هست رو معرفی کنم .
بله GenyMotion. جنی موشن به فارسی !
این املیتور یکی از بهترین جایگزین های AVD هست و آپشن های بیشتر و یا حتی در برخی موارد سرعت بالاتری داره و اینکه تنوع خاصی در نسخه های مختلف داره و نسخه ی لینوکس هم داره.
ولی یه سری مشکلات اینجا هست :)
اول اینکه برای استفاده از تمامی امکانات این املیتور باید هزینه ای رو پرداخت کنید ! 136 دلار در سال برای یک کاربر! ولی بازم اون نسخه ی رایگان کار خیلی از دولوپر ها رو راه انداخته ولی بازم غیر رایگان بودنش مشکل محسوب میشه.
که می تویند در لینک زیر اکانتی داشته باشین و از این شبیه ساز استفاده کنید.
خب درست هست که این شبیه ساز خیلی پرسرعت هست و برای تست نرم افزار های از نظر اتوماتیکی مفید هست. ولی بازم میشه گفت که رقبای دیگری هم داره !
درسته که این املیتور ها از نظر تکنیکی مثل جنی موشن نیستن ولی از نظر سرعت ، سرعت بالاتری دارن چون نسخه های سبکتری هستن :)
یکی از این املیتور های پرسرعت و البته رایگان Nox App Player هست !
این املیتور مختص برنامه نویسان ساخته نشده پس انتظاری نمیره که کاربردی مثل AVD یا GenyMotion داشته باشه . ولی برای کسانی که علاقه دارن که برنامه های اندرویدی رو روی PC رو اجرا کنند، بسیار خوب هست و سرعت بالایی داره و نیاز به ساختار Hax نداره و برای اجرا شدن از VirtualBox استفاده میکنه. ولی
یک عیب و مشکل بزرگ داره ! اونم عدم پشتیبانی از LogCat(محیطی از ide که log های برنامه ی ما حین برنامه نویسی رو در خودش داره و نشون میده) هست .که اگر این مورد نباشه دیباگ برنامه خیلی سخت و مشکل خواهد بود . پس برای توسعه دهنده ها مفید نخواهد بود . و اینکه تنها یک نسخه داره همون نسخه ای که دیفالت نصب هست نسخه ی 4.1.1هست و گزینه ی دیگری نخواهید داشت.
خب اخرین شبیه سازی که میخوام بهتون معرفی کنم و بعد از AVD بهتون توصیه میکنم ازش استفاده کنید Memu هست .
Memu بسیار شبیه به NOX هست(از نظر اجرا شدن با استفاده از VirtualBox و شباهت های ظاهری) ولی برای توسعه دهندگی بسیار عالیه یعنی مشکلی در پشتیبانی از LogCatنداره و سرعت بالایی داره بدون استفاده از ساختار Intel hax .یعنی روی سیستم هایی که CPU غیر ازIntel دارن(AMD) هم اجرا میشه ! و از سه ویندوز 7 و 8 و 10 هم پشتیبانی میکنه. پس با خیال راحت از این املیتور استفاده کنید.
این املیتور دارای سه نسخه هست البته فعلا :)
نسخه ای که دیفالت نصب هست نسخه ی 4.2.2 هست .
و نسخه ی های که قابل دانلود هستن نسخه ی4.4.4 (KitKat) , نسخه ی 5.1 (Lollipop) هست.
برای دانلود فایل MEmu.exe که به لینک بالا برین و با زدن دکمه ی Download اون رو دانلود کنید.
و برای نسخه ی 4.4.4 به این لینک :
و برای نسخه ی 5.1 به این لینک :
خب دوستان برای راه اندازی MEmu و اتصال اون به اندروید استادیو به پست بعدی که به زودی قرارش میدم مراجعه کنید .
خب امیدوارم این پست مفید واقع بشه و استفاده بکنید . موفق باشین:)