18-03-1396، 09:28 ق.ظ
با سلام و خسته نباشی
می خواستم تو تلگرام یه منو درست کنم که دکمه هاش به صورت بالا به پایین نمایش داده بشه . جستجویی که کردم به این نتیجه رسیدم که باید به این شکل عمل بشه :
حالا تصمیم دارم مواردی که داخل json هست رو از دیتابیس بخونم ولی نمی دونم به چه شکل , کاری که کردم اومدم به شکل عمل کردم :
مشکل حل شده ولی چیزی که هست اینکه دکمه ها رو در کنار هم نشون میده , در صورتی که من می خوام دکمه از بالا به پایین نمایش داده بشه ...
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
می خواستم تو تلگرام یه منو درست کنم که دکمه هاش به صورت بالا به پایین نمایش داده بشه . جستجویی که کردم به این نتیجه رسیدم که باید به این شکل عمل بشه :
$keyboard = json_encode([ "keyboard" => [ ["موزه ها"], ["بافت ها و خانه های تاریخی"], ["کاخ ها و عمارت های تاریخی"], ["کارونسراها"], ["تپه ها و محوطه های تاریخی"], ["اماکن تاریخی"], ["ثبت ملی"], ["مقبره مشاهیر"], ["منوی قبل", "منوی اصلی"] ] ]); $ch = curl_init($this->website . '/sendmessage'); $data = array('chat_id' => $this->chatId, 'text' => $text, 'resize_keyboard' => true, 'reply_markup' => $keyboard, 'parse_mode' => 'HTML'); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST,1); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $data); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false); curl_exec($ch);
حالا تصمیم دارم مواردی که داخل json هست رو از دیتابیس بخونم ولی نمی دونم به چه شکل , کاری که کردم اومدم به شکل عمل کردم :
$data = array(); while ($rec = mysql_fetch_assoc($sql)) { $data[] = $rec['Title']; } $keyboard = json_encode([ "keyboard" => array($data) ]);
مشکل حل شده ولی چیزی که هست اینکه دکمه ها رو در کنار هم نشون میده , در صورتی که من می خوام دکمه از بالا به پایین نمایش داده بشه ...
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید