تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: ایجاد ارور های اختصاصی برای فرم
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
دوستان من یه فرم دارم که توش کاربر میتونه عکس هم اپلود کنه ولی اختیاریه اجباری نیست
میخوام اگر عکس اپلود کرد و مشکلی بود فرم ارسال نشه میشه راهنمائی کنید؟
سمت کاربر دقیقاً میخواین چه مشکلی رو بررسی کنین؟ تا وقتی که فرم سابمیت و عکس آپلود نشه نمیشه فهمید مشکلی توی آپلود به‌وجود میاد یا نه. نهایتاً سمت سرور اگه مشکلی توی آپلود بود، کارهای بعدی پردازش فرم رو انجام ندین و کاربر رو برگردونین به صفحه‌ی فرم و اطلاعاتی که ثبت کرده بود رو توی فرم دوباره بگذارین و خطای مناسب رو هم نشونش بدین.
چون فیلد عکس اجباری نیست کاربر اگر عکس انتخاب نکنه فرم ثبت میشه اگر عکس اپلود کنه به مشکلی هم بر بخوره باز فرم ثبت میشه .
میخوام اگر عکس انتخاب نکرده بود فرم ثبت بشه اما اگر انتخاب کرده بود و به هر دلیلی عکس اپلود نشده بود هم ارور مناسب رو بده هم فرم ثبت نشه.
این کاریه که میخوام بکنم .
خوب توی کد سمت سرور اول عکس رو بررسی کنید و اگه مشکلی داشت، فرم رو پردازش نکنید:
function processForm() {
    // process form here
}

if (isset($_FILES['photo'])) {
    $photo = $_FILES['photo'];
    if ($photo['error'] == 0 && $photo['size'] <= 1048576 && $photo['type'] == 'image/jpeg') {
        if (move_uploaded_files($photo['tmp_name'], 'images/' . $photo['name'])) {
            processsForm();
        } else {
            // error on photo save
        }
    } else {
        // error on file upload
    }
} else {
    // file not selected to upload
    processForm();
}

این لینک رو هم بخونید: http://php.net/manual/en/features.file-u...errors.php
مشکلم سر استفاده از امکانات کدایگنایتره چون عکسو با متد اپلود خود کد ایگنایتر اپلود میکنم ولیدیشنم هم ماله کدایگنایتره
هرجا احساس میکنید کار با امکانات هر فریمورکی براتون مشکله، میتونین با خود PHP کار کنین.