12-10-1395، 02:58 ب.ظ
سلام خسته نباشید روش کار با این متد چطوره؟
من فرگمنت هام رو این جوری فراخونی میکنم:
تویه کلاس HomeFragment توی متد onCreateView اطلاعات RecyclerView رو از سرور میگیرم و نمایش میدم.
من میخام وقتی فرگمت تغییر داده شد مثلا به CatFragment و وقتی دوباره برگشت به فرگمنت HomeFragment دیگه اطلاعات رو از سرور نگیره همون اطلاعات قبلی رو لود کنه.
من اومدم اطلاعات رو توی کلاس App سیو کردم که باعث شده مصرف رم من زیاد بشه.
اگه راه بهتری هستش لطفا راهنماییم کنید.
با سرچ به یه متد دیگه برخوردم onSaveInstanceState که هر کاری میکنم اجرا نمیشه اصلا!
من فرگمنت هام رو این جوری فراخونی میکنم:
bottomNavigationView.setOnNavigationItemSelectedListener(new BottomNavigationView.OnNavigationItemSelectedListener() { @Override public boolean onNavigationItemSelected(@NonNull MenuItem item) { switch (item.getItemId()) { case R.id.menu_search: fragment = new SearchFragment(); break; case R.id.menu_login: fragment = new LoginFragment(); break; case R.id.menu_home: fragment = new HomeFragment(); break; case R.id.menu_cat: fragment = new CatFragment(); break; } transaction = fragmentManager.beginTransaction(); transaction.replace(R.id.main_container, fragment).commit(); return true; } });که توی HomeFragment یه RecyclerView دارم.
تویه کلاس HomeFragment توی متد onCreateView اطلاعات RecyclerView رو از سرور میگیرم و نمایش میدم.
من میخام وقتی فرگمت تغییر داده شد مثلا به CatFragment و وقتی دوباره برگشت به فرگمنت HomeFragment دیگه اطلاعات رو از سرور نگیره همون اطلاعات قبلی رو لود کنه.
من اومدم اطلاعات رو توی کلاس App سیو کردم که باعث شده مصرف رم من زیاد بشه.
اگه راه بهتری هستش لطفا راهنماییم کنید.
با سرچ به یه متد دیگه برخوردم onSaveInstanceState که هر کاری میکنم اجرا نمیشه اصلا!