23-09-1395، 12:10 ب.ظ
سلام ،
سوال اولم : سوال اول اینکه ایجور که من متوجه شدم وقتی قراره با جی کوئری فید سایتی رو بخونیم ، عملیات سمت سرور مقصد انجام میشه مثلا من اگه کدی بنویسم که فید سایت Ncis.ir رو بخونه این عملیات به جای اینکه تو سرور هاست خودم انجام بشه رو سرور Ncici پردازش میشه ؟ (راستش زیاد مطمئن نیستم که ایجوری باشه )
سلام دوم : نحوه خوندن سورس Html لینک خارجی در جی کوئری هست
کد پایین سورس Html یک صفحه داخلی رو میاره ، ولی وقتی لینکی از سایت دیگه بهش می دیم
اجرا نمیشه . دلیلش چیه ؟
سوال اولم : سوال اول اینکه ایجور که من متوجه شدم وقتی قراره با جی کوئری فید سایتی رو بخونیم ، عملیات سمت سرور مقصد انجام میشه مثلا من اگه کدی بنویسم که فید سایت Ncis.ir رو بخونه این عملیات به جای اینکه تو سرور هاست خودم انجام بشه رو سرور Ncici پردازش میشه ؟ (راستش زیاد مطمئن نیستم که ایجوری باشه )
سلام دوم : نحوه خوندن سورس Html لینک خارجی در جی کوئری هست
کد پایین سورس Html یک صفحه داخلی رو میاره ، ولی وقتی لینکی از سایت دیگه بهش می دیم
اجرا نمیشه . دلیلش چیه ؟
!doctype html> <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8"> <title>load demo</title> <style> body { font-size: 12px; font-family: Arial; } </style> <script src="https://code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script> </head> <body> <b>Projects:</b> <ol id="new-projects"></ol> <script> $( "#new-projects" ).load( "/resources/load.html #projects li" ); </script> </body> </html>