تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: orm در php
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
دوستان اینا چطوری این حرکتو زدن؟
http://propelorm.org/
به ازای هر جدول توی دیتابیس یه کلاس درست کردن، خب چگونه؟ آیا میشه به صورت دینامیک کلاس php ایجاد کرد؟!
بصورت داینامیک نیست. یکبار از روی دیتابیس مدلها ساخته میشن و بعد توی پروژه ازشون استفاده میکنید.
متوجه شدم این یه کلاس به نام "generated-classes" داره که ما برای هر جدول دستی به این کلاسه اصلی extend میکنیم.
بعد این با تابع get_called_class() نام جدولو بدست میاره.
ممنون
propel توی فریمورک سیمفونی استفاده شده و معماری ActiveRecord رو پیاده سازی کرده برای اونهایی که نمیخان از Doctrine استفاده کنند من وقتی از سیمفونی استفاده میکردم با نرم افزار ORMDesigner جداول و روابط رو به صورت گرافیکی ایجاد میکردم و با زدن یک دکمه کلاس های مدل اون جداول ایجاد میشد
منظوره من نحوه کارش بود که کشف کردم :دی
بازم ممنون از توجهتون
(19-03-1394، 03:45 ب.ظ)n0o0b_sina نوشته: [ -> ]منظوره من نحوه کارش بود که کشف کردم :دی
بازم ممنون از توجهتون

خب اگر کشف کردی به ما هم بگو :دی من که نفهمیدم هنوز این orm و کلا این کتابخونه propelorm.org کارش چیه! چیزی بیشتر از یک کلاس ارتباط با دیتابسه؟
(19-03-1394، 06:05 ب.ظ)php نوشته: [ -> ]
(19-03-1394، 03:45 ب.ظ)n0o0b_sina نوشته: [ -> ]منظوره من نحوه کارش بود که کشف کردم :دی
بازم ممنون از توجهتون

خب اگر کشف کردی به ما هم بگو :دی من که نفهمیدم هنوز این orm و کلا این کتابخونه propelorm.org کارش چیه! چیزی بیشتر از یک کلاس ارتباط با دیتابسه؟

نه همون اتصال به دیتابیسه فقط به شیوه ی جدید و میشه گفت راحتر و سریع تر