سلام
من برنامه composer_setup.exe را از سایت getcomposer.org دانلود کردم ولی روی سیستمم نصب نمیشه تا بتوتم yii2 را روی اون نصب کنم .چند بار برنامه را پاک و سیستمم راrestart کردم و دوباره نصب کردم ولی دوباره درست نشد و این خطا را میده (عکس زیر در فایل ضمیمه) لطفا راهنمایی می کنید چطور درستش کنم یا بفرمایید مشکل از کجا هست؟
این خطا نیست. میگه اگه پنجره Command Prompt باز کردین، باید یکبار ببندین و دوباره بازش کنین تا کامپوزر شناسایی بشه.
(30-07-1395، 02:33 ق.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ]این خطا نیست. میگه اگه پنجره Command Prompt باز کردین، باید یکبار ببندین و دوباره بازش کنین تا کامپوزر شناسایی بشه.
سلام
الان درست شد صبح نصب کردم composer نصب شد ولی الان yii2 نصب نمیشه و توی command prompt پیام میده که composer را پیدا نمی کنه.این دستور را توی cmd اجرا کردم: "
php composer global require "fxp/composer-asset-plugin:~1.2.0 ولی پیام زیر را نشون میده(فایل ضمیمه) لطفا الان راهنمایی می فرمایید چه طوری درستش کنم .
composer خالی بنویسید نه php composer
ببخشید آقای شهرکی،شرمنده گیج زدنها و بی دقتی های من دوباره شروع شد. ولی اینبار yii2 نصب نشد و پیام زیر را داد .این را اجرا کردم " composer global require "fxp/composer-asset-plugin:~1.2.0 قسمت اول توی cmd پیام شکست نصب داد قسمت دوم را امتحان کردم اون هم همینطور(فایل ضمیمه)
ببخشید آقای شهرکی . شرمنده
باید از VPN استفاده کنید.
سلام
آقای شهرکی چندروزه دارم با ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن نصبش کنم ولی بازهم نصب نمیشه .(فایل ضمیمه)
لطفا راهنمایی می کنید. ببخشید
اون yii2 اول دستور رو حذف کنید:
composer create-project yiisoft/yii2-app-basic yii2 2.0.10