14-06-1395، 05:10 ب.ظ
سلام ، میخوام همه حروفات خونه های ارایه به حروف بزرگ تبدیل میشم . برا این کار از حروف array_map و strtoupper استفاده کردم ، کد رو به این شکل نوشتم اما خطا داد
فکر می کنم اشکال از خط بیست و سوم هست ، چون strtoupper باید یه پارامتر ورودی داشته باشه . اما تو آموزش دیدم که کد به همین شکلی هم که نوشتم اجرا میشه . دقیقا نمی دونم کجای کدوم قسمت رو اشتباه نوشتم ..
<!doctype html> <html> <head> <title>Some fun with PHP loops</title> <meta charset="utf-8" /> </head><body> <table border="1px" cellpadding="5px" cellspacing="0"> <?php // Array representing a possible record set returned from a database $records = array( array( 'id' => 2135, 'first_name' => 'John', 'last_name' => 'Doe', ), array( 'id' => 3245, 'first_name' => 'Sally', 'last_name' => 'Smith', ) ); $records= array_map ('strtoupper',$records); print_r($records); ?> </table> </body> </html>
فکر می کنم اشکال از خط بیست و سوم هست ، چون strtoupper باید یه پارامتر ورودی داشته باشه . اما تو آموزش دیدم که کد به همین شکلی هم که نوشتم اجرا میشه . دقیقا نمی دونم کجای کدوم قسمت رو اشتباه نوشتم ..