تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: اکانت سایت الگانت تم
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام خدمت های وردپرسی های عزیز
راستش یه اکانت از سایت الگانت تم خریدم و همه تم ها و پلاگین های این سایت رو بصورت اورجینال دارم از دوستان وردپرسی می خواستم خواهش کنم اگر کسی ایده ای داره تا از این تم ها استفاده کنیم و به پول نزدیکشون کنیم لطف کنه اینجا مطرح کنه یا بصورت خصوصی پیام بده تا بتونیم با هم  یه کاری رو شروع کنیم و ادامه بدیم.
با تشکر
البته این سایت اون قالبها رو فقط به شما فروخته و فکر نمیکنم مجوز فروش مجدد داشته باشین ولی اگه ازنظر حقوقی (و اخلاقی) از این کار توی قوانین سایتشون ممانعتی بعمل نیاوردن، میتونید یک سایت بزنید و این قالبها رو با سیستم بانکی ایران (درگاه مستقیم یا واسط) به متقاضیان بفروشین. درواقع میتونید نسخه ایرانی الگانت تم رو بسازین. حتی میتونید قالبها رو ویرایش کنید و قالبهای جدیدی مطابق با سلیقه کاربران ایرانی بسازید.
سلام استاد
دقیقا خودم همین کار مد نظرم هست که یک نسخه ی ایرانی از الگانت تم رو راه اندازی کنیم، و همه ی قالب ها رو فارسی کنیم و اینکه به فروش بذاریم اما خب حقیقتن دست تنها هستم و دنبال یکی هستم که هم با هم شریک بشیم هم با هم کار کنیم.
میتونید با سایت الگانت تم صحبت کنید و به عنوان نماینده در ایران فعالی کنید و برای مثال 60 درصد مبلغ فروش برای شما باشه 40 درصدش برای الگانت تم تا حق کسی ضایع نشه .
موفق باشید