سلام چطور میتونم drawerرا در برنامه های اندرویدی که در سمت چپ هست را به راست منتقل کنم به جز اون راهی که برای api 17به بالا هست اگر راه دیگری وجود داره بگید ممنون میشم.
برای نمایش خود منوی Drawer از راست باید بهش gravity رو right بدین ولی برای اینکه دکمه نمایشش بیاد سمت راست باید برای تولبار یه Layout اختصاصی خودتون بسازین.
میشه بیشتر توضیح بدین همراه عکس ممنون
چطوری layout اختصاصی بسازم برای تولبار ؟
اگه دقت کنید توی تاپیک توضیح دادم. کافیه فایل XML رو ویرایش کنید و داخل تولبار عناصر موردنظرتون رو اضافه کنید و اون رو از تگ تکی به تگ جفت تبدیل کنید.
(18-05-1395، 10:15 ب.ظ)ADMIN نوشته: [ -> ]اگه دقت کنید توی تاپیک توضیح دادم. کافیه فایل XML رو ویرایش کنید و داخل تولبار عناصر موردنظرتون رو اضافه کنید و اون رو از تگ تکی به تگ جفت تبدیل کنید.
واقعا ممنون واسه توضیحاتتون مفید بود فقط وقتی من روی ایکن کلیک میکنم برنامه استاپ میشه ولی دستی منو رو میکشم بیرون منو درسته و گزینه هاهم درسته
طبق راهنمایی عمل کنید. toggle پیشفرض خود اندروید جواب نمیده. باید دکمه یا عکس بگذارین و توی onClickListener بنویسین که از راست باز بشه.
واقعا ممنون خیلییییی عالی بود
سلام
از بابت وقتی که گذاشتین خیلی متشکرم .
بنده با استفاده از راهنمایی های شما همین کار رو انجام دادم ، منتها وقتی روی گزینه های منو کلیک میکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته دیگه
ازین کد استفاده میکنم :
@SuppressWarnings("StatementWithEmptyBody")
@Override
public boolean onNavigationItemSelected(MenuItem item) {
// Handle navigation view item clicks here.
int id = item.getItemId();
Log.d("Click ", "Click on Nav " + id);
DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
drawer.closeDrawer(GravityCompat.START);
return true;
}
}
باید اینطوری بنویسید:
drawer.setNavigationItemSelectedListener(new NavigationView.OnNavigationItemSelectedListener() {
@Override
public boolean onNavigationItemSelected(MenuItem item) {
// Handle navigation view item clicks here.
int id = item.getItemId();
Log.d("Click ", "Click on Nav " + id);
DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
drawer.closeDrawer(GravityCompat.START);
return true;
}
});