23-11-1394، 05:26 ق.ظ
سلام جناب شهرکی . من دو عدد input دارم و یک دکمه submit . با ساختار شرطی از حضور $_post ( به شکل زیر ) مطمئا شدم . و بعدش میخوام کاربر این دوتا فیلد رو پر کنه و بعد از زدن دکمه , کد ( echo 'سلام '.$name; ) براش اجرا بشه . و از همه مهم تر هدر هم میخوام خالی بشه .
الان مشکل اینه که بعد ارسال فرم کد ( echo 'سلام '.$name; ) کار نمیکنه و فقط هدر هی خالی میشه ؟؟؟
طبق جلسه هشتم شما از تابع header و exit استفاده کردید تو فایل شما کار کرد و داده ها در بانک اطلاعاتی ثبت می شد . اما من هنوز به بانک اطلاعاتی وصل نکردم این دوتا فیلد رو - ولی انتظارم اینه کهecho کار کنه - که نمیکنه ؟ چرا
الان مشکل اینه که بعد ارسال فرم کد ( echo 'سلام '.$name; ) کار نمیکنه و فقط هدر هی خالی میشه ؟؟؟
طبق جلسه هشتم شما از تابع header و exit استفاده کردید تو فایل شما کار کرد و داده ها در بانک اطلاعاتی ثبت می شد . اما من هنوز به بانک اطلاعاتی وصل نکردم این دوتا فیلد رو - ولی انتظارم اینه کهecho کار کنه - که نمیکنه ؟ چرا
<form action="" method="post"> <input type="text" name="name" placeholder="نام شما .."><br> <input type="text" name="ave" placeholder="معدل شما .."><br> <input type="submit" value="Send"> </form> <?php //form check if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST' && isset($_POST) && isset($_POST['name']) && isset($_POST['ave']) && !empty($_POST['name']) && !empty($_POST['ave'])){ //form variable $name=$_POST['name']; $ave=$_POST['ave']; //form start echo 'سلام '.$name; header('Location: index.php'); exit(); } ?>