21-09-1394، 05:35 ب.ظ
26-09-1394، 05:19 ب.ظ
سلام
پیشنهاد میکنم ایــــــن صفحه رو حتما بخونین چون همه چیز رو در مورد ولیدیشن بصورت کامل توضیح داده !
و اما برای نمونه :
مقدار اول مربوط به نامی هستش که برای فیلد تو ویو در نظر گرفتین ، مقدار دوم هنگاه نمایش ارور اون کلمه رو بعنوان ارور در نظر میگیره مثلا
name is required ، مقدار سوم هم قوانینی که برای اون فیلد ها در نظر گرفتین هستش .
برای اینکه ببینین فرم ولید هست و بعد عملیاتی رو انجام بدین :
که من اینجا اومدم گفتم اگر اطلاعات ولید نبود ارور ها رو تو یه متغیر ذخیره و بعدش تو سشن ست کردم و بعدش تو ویو هم میتونم به نمایش دربیارم ارور رو .
اگر سوالی بود یا ابهامی بود در خدمتم :)
پیشنهاد میکنم ایــــــن صفحه رو حتما بخونین چون همه چیز رو در مورد ولیدیشن بصورت کامل توضیح داده !
و اما برای نمونه :
$this->form_validation->set_rules('username', 'name', 'required|trim'); $this->form_validation->set_rules('password', 'password', 'required|trim');
مقدار اول مربوط به نامی هستش که برای فیلد تو ویو در نظر گرفتین ، مقدار دوم هنگاه نمایش ارور اون کلمه رو بعنوان ارور در نظر میگیره مثلا
name is required ، مقدار سوم هم قوانینی که برای اون فیلد ها در نظر گرفتین هستش .
برای اینکه ببینین فرم ولید هست و بعد عملیاتی رو انجام بدین :
if ($this->form_validation->run() == FALSE) { $error = validation_errors('<p class="text-center" style="color: red">', '</p>'); $this->session->set_flashdata('login_validation_error', $error); $this->load->view('layout/example_view', $data);
که من اینجا اومدم گفتم اگر اطلاعات ولید نبود ارور ها رو تو یه متغیر ذخیره و بعدش تو سشن ست کردم و بعدش تو ویو هم میتونم به نمایش دربیارم ارور رو .
اگر سوالی بود یا ابهامی بود در خدمتم :)
29-09-1394، 12:36 ب.ظ
مرسی توضیحاتتون خیلی خوب بود تست میکنم به مشکل خوردم باز سوال میکنم