29-08-1394، 08:55 ب.ظ
سلام دوستان .
من فرمی ساختم که وقتی کاربر فرم رو پر میکنه و دکمه send رو میزنه اطلاعات به ایمیل مقصد ارسال میشه و هیچ مشکلی ندارم با این موضوع .
اما من میخوام با یک قالب html ارسال بشه و قشنگ تر باشه . حالا مشکلم اینه که قالب html ایمیل رو هم طراحی کردم ولی وقتی ارسال میشه تو gmail تمام کد های html دیده میشه و تبدیل نمیشه به قالب و کد ها نشون داده میشه .
من کد html قالب رو ریختم داخل یک متغییر و در تابع mail اونو فراخوانی کردم هنگام ارسال .
اینم کد php منه :
ممنون
من فرمی ساختم که وقتی کاربر فرم رو پر میکنه و دکمه send رو میزنه اطلاعات به ایمیل مقصد ارسال میشه و هیچ مشکلی ندارم با این موضوع .
اما من میخوام با یک قالب html ارسال بشه و قشنگ تر باشه . حالا مشکلم اینه که قالب html ایمیل رو هم طراحی کردم ولی وقتی ارسال میشه تو gmail تمام کد های html دیده میشه و تبدیل نمیشه به قالب و کد ها نشون داده میشه .
من کد html قالب رو ریختم داخل یک متغییر و در تابع mail اونو فراخوانی کردم هنگام ارسال .
اینم کد php منه :
<?php $name=$_REQUEST['name']; $family=$_REQUEST['family']; $id=$_REQUEST['id']; $email=$_REQUEST['email']; $main=' <!doctype html> <html lang="fa"> <head> <meta charset="utf-8"> <style type="text/css"> *{ padding:0px; margin:0px; border:0px; } body{ font-family:tahoma; font-size:14px; background:#fff; } table{ border-collapse:collapse; border:0; } table td{ border-width:1px 1px 3px; border-style:solid; border-color:#E5E5E5 #E5E5E5 #9a9a9a; } table tr{ height:25px; } table tr td{ padding:5px; } table tr td:nth-child(1){ width:90px; text-align:center; background:#E9EEF5; color:#545454; } table tr td:nth-child(2){ min-width:160px; max-width:auto; text-align:center; color:#777; } </style> </head> <body> <table> <tr> <td>Name</td> <td>'.$name.'</td> </tr> <tr> <td>Family</td> <td>'.$family.'</td> </tr> <tr> <td>Id</td> <td>'.$id.'</td> </tr> <tr> <td>Email</td> <td>'.$email.'</td> </tr> </table> </body> </html> '; mail("mohammad@gmail.com","درخواست جدید در وب سایت",$main); echo 'raft';
ممنون