تالار گفتمان nCIS.ir

نسخه‌ی کامل: بهم ریختگی فونت فارسی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام ، من داخل Textview متن فارسی نوشتم اما موقع اجرا اپلکشن با فونت فارسی بهم ریخته روبرو شدم ، اینطور که جست و جو کردم برای حل این مشکل باید assets یک پوشه به اسم Font درست کنم و فونت های لازم رو داخل این پوشه کپی کنم ، بعد با دستوری مشابه دستور پایین ، فونت دلخواه رو برای متن انتخاب کنم

Typeface textfont = Typeface.createFromAsset(getAssets(),"fonts/harngton.ttf");
tven.setTypeface(textfont);

سوالی که داریم اینکه این فونت رو از کجا دانلود کنم ؟ چون دقیق نمی دونم فونت استفاده شده برای ویندوز همون فونتی هست که تو اندورید هم میشه استفاده کرد و .. و اینکه دانلود این فونت های فارسی (البته من کارم با Tahoma راه می افته ) حجم برنامه رو بیشتر نمی کنه ؟!
همین اسم فونت رو توی اینترنت سرچ کنید. هر Resource اضافه حجم برنامه رو بیشتر میکنه. فونت هم از این قاعده مستثنی نیست.
در اصل مشکلم به فونت ارتباطی نداشت ، یعنی وقتی متن رو داخل Textview می نوشتم فونت منظم دیده می شد ، اما وقتی که با دستور Settext یک رشته رو داخل Textview می ریختم ، تو خروجی فونت بهم ریخته دیده می شد ، فکر می کنم
بهتره راه حلی رو که پیدا کردم اینجا به اشتراک بزارم ، به جای اینکه مستقیما" از دستور Settext استفاده کنم
متن فارسی رو داخل فایل String.xml ذخیره کردم

<string name="test_farsi">تست فارسی </string>

به این صورت و به جای دستور Settext از این کد استفاده کردم

tv1.setText(R.string.test_farsi);

بطور کلی متنهای ثابت برنامه رو به R.string اضافه کنید بهتره. اینطوری اگه خواستین بعداً ویرایش کنید، یکجا اصلاح میکنید و توی کل برنامه، تمام نسخه های اون عبارت اصلاح میشن.