سلام.
من قبلا از Yii 1 استفاده میکردم و توی ماژول admin یک متدی گذاشته بودم به این صورت:
و همینطور در متد Init اش اینو آورده بودم:
که چک میکرد اگر کاربر لاگین نیست یا لاگین کرده و user_type اش برابر 1 نیست میفرستادش به صفحه لاگین.
الان توی Yii2 نمیدونم اینو چه جوری میتونم هندل کنم. مشابه این کد رو هم نوشتم اما جواب نگرفتم. یه مقداری با مفاهیم AccessControl و این چیزا مشکل دارم برای همین ازشون استفاده نکردم. ممنون میشم اگر توضیحی بدین که چیکار باید کنم.
من قبلا از Yii 1 استفاده میکردم و توی ماژول admin یک متدی گذاشته بودم به این صورت:
public function beforeControllerAction($controller, $action) { if(parent::beforeControllerAction($controller, $action)) { if (Yii::app()->user->isGuest || Yii::app()->user->getState('user_type') !=1) { Yii::app()->getModule('admin')->user->loginRequired(); } else { return true; } } else { return false; } }
و همینطور در متد Init اش اینو آورده بودم:
$this->setComponents(array( 'errorHandler' => array( 'errorAction' => '//site/error'), 'user' => array( 'class' => 'CWebUser', 'loginUrl' => Yii::app()->createUrl('//site/login'), ) ));
که چک میکرد اگر کاربر لاگین نیست یا لاگین کرده و user_type اش برابر 1 نیست میفرستادش به صفحه لاگین.
الان توی Yii2 نمیدونم اینو چه جوری میتونم هندل کنم. مشابه این کد رو هم نوشتم اما جواب نگرفتم. یه مقداری با مفاهیم AccessControl و این چیزا مشکل دارم برای همین ازشون استفاده نکردم. ممنون میشم اگر توضیحی بدین که چیکار باید کنم.