سلام وقت بخیر،
یک ستون (image_url) برای ذخیره آدرس عکس ها در دیتابیس درست کردم اما هر کاری میکنم نمیتونم عکس ها را نمایش بدم.
عکس زیر رو ببینید میتونم آدرس عکس رو در TextView نمایش بدم اما در ImageView هر کاری میکنم نمتونم خود عکس رو نمایش بدم در ضمن از کتابخانه Picasso استفاده میکنم.
از این کد برای نمایش آدرس عکس در TextView و نمایش عکس در ImageView استفاده میکنم.
یک ستون (image_url) برای ذخیره آدرس عکس ها در دیتابیس درست کردم اما هر کاری میکنم نمیتونم عکس ها را نمایش بدم.
عکس زیر رو ببینید میتونم آدرس عکس رو در TextView نمایش بدم اما در ImageView هر کاری میکنم نمتونم خود عکس رو نمایش بدم در ضمن از کتابخانه Picasso استفاده میکنم.
از این کد برای نمایش آدرس عکس در TextView و نمایش عکس در ImageView استفاده میکنم.
ImageView urlPhoto = (ImageView) v.view.findViewById(R.id.urlPhoto); TextView tvTitle = (TextView) v.view.findViewById(R.id.tvTitle); tvTitle.setText(Html.fromHtml(propertyType.getImage_url())); String myUrl= propertyType.getImage_url(); Picasso.with(getActivity()) .load(myUrl) .error(R.mipmap.age) .placeholder(R.mipmap.ic_coin) .into(urlPhoto);