<a href="{{ url('Category',array('cat_id','{!! $topcat->id !!}'),true) }}">{{$topcat->name}}</a>
ُسلام
من این قطعه کد رو نوشتم ولی اون قسمت ارایه اطلاعات رو نشون نمیده ...
topcat->id
با {{ هم امتحان کردم نشد ...
کسی هست کمک کنه :)
مشکل با نمایش اطلاعات در blade
|
30-07-1394، 12:01 ب.ظ
<a href="{{ url('Category',array('cat_id','{!! $topcat->id !!}'),true) }}">{{$topcat->name}}</a> ُسلام من این قطعه کد رو نوشتم ولی اون قسمت ارایه اطلاعات رو نشون نمیده ... topcat->id با {{ هم امتحان کردم نشد ... کسی هست کمک کنه :)
30-07-1394، 12:33 ب.ظ
سلام
داخل {{ }} دیگه نیازی نیست دوباره {!! !!} بازکنید . بعد وقتی آرایه لیبل دار تعریف می کنید باید بین کلید و مقدار <= قرار بدین موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است. تشکر شده توسط: masiha68
30-07-1394، 12:47 ب.ظ
="{{ url('Category',array('cat_id'=>'{{ $topcat->id }}'),true) }}"به این شیوه هم خطا می ده : نقل قول: موندنم مشکل از کجاست :(
30-07-1394، 01:08 ب.ظ
مشکل حل شد
اگه از }} استفاده کنی اطلاعات رو نمایش میده و به قولی echo می کنه ولی اگه بدون {{ استفاده کنی حل میشه ممنون
30-07-1394، 01:10 ب.ظ
باز دوباره کارخودتو کردی وقتی از duble brace استفاده می کنی یعنی داری یه چیزی رو echo می کنی اونوقت دیگه نیاز نیست دوباره echo کنی
<a href="{{ url('Category',array('cat_id' => $topcat->id),true) }}">{{$topcat->name}}</a> موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است. |
|