سلام
یک فیلد دارم که کاربر تاریخ رو وارد می کنه
چه جوری میتونم ، تاریخ روز قبلش رو به دست بیارم ؟
یک فیلد دارم که کاربر تاریخ رو وارد می کنه
چه جوری میتونم ، تاریخ روز قبلش رو به دست بیارم ؟
محاسبه تاریخ روز قبل
|
22-07-1394، 11:44 ق.ظ
سلام
یک فیلد دارم که کاربر تاریخ رو وارد می کنه چه جوری میتونم ، تاریخ روز قبلش رو به دست بیارم ؟
سلام ، در حالت کلی تعداد ثانیه هایی که از تاریخ 1970 گذشته رو با تابع time() میگیریم.
حالا یک روز هم میشه 86400 ثانیه (24*60*60). اگه این مقدار رو از تابع time کسر کنیم میشه روز قبل ! در حالت کلی کدی که الان به ذهنم رسید اینه : $time = time(); echo date('Y/m/d : H:i' , $time) . '<br>'; $perviousday = $time - 86400; $previousdate = date('Y/m/d H:i' , $perviousday); echo '<br>' . $previousdate; تشکر شده توسط: rash44
22-07-1394، 01:15 ب.ظ
برای اینکار باید مقادیری که توسط اربر تو فیلدها وارد میشه رو محاسبه کنید ، برای اینکار میتونید از تابع mktime() استفاده کنین ، روش کارشم به این شکله
mktime(hour , minute , second , month , day , year) کافیه مقادیر رو در تابع بالا جایگزین کنین تا تاریخی که کاربر وارد میکنه به وسیله تابع date بدست بیارین ، بعدش میتونین مثل روش بالا که گفتم تاریخ روز قبل رو بدست بیارین (اون مقادیری که هم که نمیخوایین محاسبه بشن مثلا ساعت و دقیقه جاشون مقدار null یا 0 قرار بدین) mktime(0 , 0 , 0 ,$_POST['month'] , $_POST['day'] , $_POST['year']); تشکر شده توسط: rash44
23-07-1394، 04:01 ق.ظ
با استفاده از تابع strtotime میتونی زمان چند روز قبل یا چند هفته یا چند ماه رو بر اساس timestamp بدست بیاری.
مستندات: http://php.net/manual/en/function.strtotime.php تشکر شده توسط: php
|
|