موضوعها: 10
اعتبار:
0
تشکرها: 455
51 بار تشکر شده در 34 پست
یک مورد که لازم هست بهش اشاره کنم :
همه ما میدونیم برای یک برنامه نویس یک سیستم بسیار معمولی کافیه ولی تویه سیتسم بسیار معمولی نمیشه خوب مانور داد یا از بعضی از ابزار ها به راحتی استفاده کرد .
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
در اکثر مواقع PC یا همون Desktop بهتر از Laptop هست چون با هزینه مشابه میشه سیستمی تقریباً دوبرابر قدرتمندتر تهیه کرد. ازطرفی پشت میز نشستن باعث تمرکز بیشتر میشه. Laptop برای کارهای دم دستی و سیار بدرد میخوره. در اکثر موارد هم یک سیستم معمولی کافیه. برای مثال، اگه کارتون Web Development و فرضاً با PHP هست، یک Pentium II هم واقعاً جوابگوی نیاز شما هست ولی اگه میخواین Game Developer باشین، اونوقت باید سیستم خیلی قدرتمندی داشته باشین.
موضوعها: 37
اعتبار:
2
تشکرها: 281
117 بار تشکر شده در 94 پست
pc بهتره چون مدت زیادی در روز روشن نگه میدارید کامپیوتر رو. همچنین با کیبوردی که روی یک میز و صندلی استاندارد گذاشتینش خیلی راحتتر میتونید کد بزنید تا با لپ تاپ.
موضوعها: 7
اعتبار:
0
تشکرها: 14
54 بار تشکر شده در 29 پست
اگه جاتون ثابته و جابه جایی ندارید بهترین گزینه pc هستش.درمورد سیستم هم رم سیستمم ۴ و گرافیکم ۱ هست و سی پی یو ۱ هسته.تو اوبونتو خوبه ولی تو ویندوز نه
اعتبار:
134
گفتم که اگه فقط WebDev باشین! برای کسی که فتوشاپ و گیم و ادیتورهای سنگین و... رو اجرا میکنه معلومه که سیستم باید قوی باشه. من خودم خیلی از پروژه ها رو با ++Notepad و با پلاگین FTP اون، کار میکنم.
موضوعها: 2
اعتبار:
12
تشکرها: 59
443 بار تشکر شده در 142 پست
من اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی از PC استفاده کردم شاید ۴-۵ سال پیش. روزانه ۸ ساعت هم با لپ تاپم کار میکنم و نه کول پد استفاده میکنم نه موس تا حالا هم مشکلی براش پیش نیومده در ضمن مشکل هم پیش بیاد ایرادی نداره یکی دیگه میخرم مهم راحتی خودمه نه ابزار
موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.
اعتبار:
134
من خودم هم با لپ تاپ کار میکنم ولی بنظر من، تمرکز و تسلط کار با PC بیشتر از لپ تاپه. البته قطعاً راحتی و سهولت حمل و... اون رو نداره.
25-03-1394، 10:48 ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 25-03-1394، 01:39 ب.ظ توسط mahdirabbani.)
موضوعها: 22
اعتبار:
1
تشکرها: 124
11 بار تشکر شده در 9 پست
بنده 4-5 سال است که از لپ تاپ استفاده می کنم و 3-4 سال است که لپ تاپم حداقل روزی 10 ساعت روشن است و با آن کار می کنم. ولی اگر حالا دوباره برمی گشتم به زمان خریدن لپ تاپ ، بجای آن و با آن پول زیادی که بابتش دادم ، حتما یک PC خوب می خریدم. و یا اگر حالا پول کافی داشتم یک رایانه می خریدم و حتما حتما از PC بجای لپ تاپ استفاده می کردم. دلایلم هم موارد زیر هست:
با وجود مزیت های زیادی که لپ تاپ دارد ، احتمال موارد زیر در لپ تاپ بیشتر است:
1- از دست رفتن اطلاعات به هر دلیلی از جمله: راحت تر بودن سرقت آن ، احتمال بیشتر در ضریه خوردن و ...
2- امنیت پایین تر اطلاعات به دلیل: سرقت ، همراه بودن و ...
3- استهلاک بیشتر و زودتر به دلایل مختلف ازجمله: ضربه خوردن ، ظریف تر بودن نسبت به PC و ...
4- مهم: عدم راحت بودن کار با آن نسبت به PC. از مشکلات صفحه کلید گرفته تا مانیتوری که چسبیده به صفحه کلید و نمی توان آن را از زمین کند و یا عقب و جلو برد و یا کوچک بودن مانیتور و خیلی خیلی مشکلات دیگر که واقعا برای افرادی مثل بنده که زندگیشان پای لپ تاپ است دشواری های زیادی به بار می آورد و در آینده هم بیماری های زیاد.
5- حمل آسان لپ تاپ در خیلی از موارد به ما کمک بسیاری می کند ولی مشکلات زیادی هم به همراه دارد. مثلا وقتی مشغول پروژه ای هستی دیگر زندگی نه برای خودت معنا دارد و نه برای دیگران. چرا؟ چون دلت می خواهد از سر سفره گرفته تا مهمانی و پارک و مسافرت و ... لپ تاپ را همراهت داشته باشی و هر چه زودتر برای چالش های به وجود آمده در آن پروژه راه حلی پیدا کنی و آن پروژه را به پایان برسانی. ولی با داشتن PC می دانی که زندگی قانون دارد و انجام پروژه فقط و فقط پشت میز کاری امکان پذیر است و وقتی از پای میز بلند شدی دیگر زندگی فقط آن پروژه نیست. (البته این مورد بستگی به خود شخص دارد)
به نظر من هر دو برای یک برنامه نویس لازم است. یک PC برای انجام کارها و پروژه ها و یک لپ تاپ برای ارائه ی نمونه کار ها و ... (هرچند که من معتقدم خدا اینترنت و فضای ابری و 3G و وایمکس و ... رو آفریده برا همین نشون داده نمونه کارها و ...)