موضوعها: 3
اعتبار:
0
تشکرها: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
سلام. توی نسخه 1.1 خیلی راحت میتونستیم توی پوشه themes یک تم جدید برای پروژه طراحی کنیم و همونجا هم فایلهای JS و CSS رو قرار میدادم.
الان شروع کردم با نسخه 2 Advanced یه پروژه ای رو انجام بدم. خیلی مطالعه کردم راجع به طراحی تم جدید . میخواستم بدونم که اینجا چه جوری میشه تم جدید تعریف کرد برای پروژه. سوالم در اصل به این صورته که کجا باید اینکار رو انجام بدم. در چه مسیری پوشه و فایلهای تمم رو بسازم.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
پیشنهاد میکنم با معماری Advanced کار نکنید. طبق مستندات رسمی خود سایت، معماری Basic برای 90 درصد پروژهها کافیه و فقط اگه کار تیمی میکنین، ادونس بدردتون میخوره.
اعتبار:
0
0 بار تشکر شده در 0 پست
خب من بیشتر Advanced رو سر تفکیک بودن همه چیزش پسندیدم. و اینکه پروژه من در نهایت پروژه ی بزرگیه و فکر کردم شاید بهتر باشه با نسخه Advanced کار کنم. در حالت Basic وضعیت تم و سوال من چه جوری میشه؟
اعتبار:
0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ببخشید میتونین منو راهنمایی کنین که برای نسخه Advanced چه جوری میتونم قالب جدیدی تعریف کنم چون داکیومنت خود Yii برای Basic توضیح داده. سوال دومم هم اینه که توی نسخه 1 من ویوهام رو در همون پوشه View در Protected ایجاد میکردم و صرفا قالبم در پوشه Themes بود. میخواستم بدونم در Yii 2 Advanced هم میشه همچین کاری کرد؟ ممنون میشم اگر کسی کار کرده توضیح بده بهم.