سلام، من می خوام یک سیستم ثبت نام و لاگین کاربر رو برای سایتم ایجاد کنم، می خواستم بدونم نحوه ساختنش ب چه صورت هست؟ آیا Laravel مثل Yii، سیستم آماده برای این کار داره ؟
رتبه موضوع:
سیستم ثبت نام و لاگین در Laravel
|
07-10-1394، 07:44 ب.ظ
بله اگر از لاراول 5.2 استفاده کنید با استفاده از دستور زیر می تونید تمامی route ها و صفحات ویو و کنترلر موردنظر را ایجاد کنید
php artisan make:auth و با استفاده از url مثلا http://example.com/login می توانید به صفحه لاگین بروید موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.
07-10-1394، 11:38 ب.ظ
ببخشید، وقتی این کد رو اجرا می کنیم، باید جدوا دیتابیس رو خودمون بسازیم براش یا نه ؟ چون من تنظیمات دیتابیس رو درست کردم، این کد رو هم اجرا کردم ولی وقتی می خوام ثبت نام کنم، این ارور رو می ده :
SQLSTATE[HY000] [2002] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No such host is known. لطفا اگر نیاز به ساختن جدول دستی بود، نام فیلد ها رو هم بگید ...
07-10-1394، 11:52 ب.ظ
قبلش باید اطلاعات دیتابیس رو تو فایل پیکربندی ست کرده باشید و با دستور php artisan migrate جدول users رو تو دیتابیس ایجاد کنید
موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.
08-10-1394، 12:09 ب.ظ
ممنون، این هم درست شد ...
حالا یک سوال دیگه، من به در صفحه master.blade.php، دو تا دکمه گذاشتم که نوشته عضویت و ورود، حالا می خوام وقتی کاربر ورود پیدا کرد، به جای اون دو تا دکمه در master.blade.php، نوشته باشه Dashboard که به همون صفحه home.blade.php منتقل بشه و یکی هم نوشته باشه خروجه که سشن کاربر بسته بشه و به صفحه اصلی برگرده ... چطور باید این کار رو انجام بدم ...
این یک مثال :
@if (Auth::check()) {!! Html::link('/auth/logout', Auth::user()->name.' خروج') !!} @else {!! Html::link('/auth/login', 'ورود') !!} @endif موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.
08-10-1394، 01:20 ب.ظ
سلام مجدد، آقای این وقتی که کاربر ورود پیدا می کنه و می ره به صفحه /home، درست کار می کنه و به جای اون دکمه خودم ، دکمه های پیشخوان و خروج رو گذاشته ولی برای صفحه های دیگه کار نمی کنه ...
@if (Auth::check()) <a href="{{ url('home') }}"> <button type="button" class="btn btn-sm btn-success">پیشخوان</button> </a> <a href="{{ url('logout') }}"> <button type="button" class="btn btn-sm btn-success">{{ Auth::user()->name.' خروج' }}</button> </a> @else <div class="col-lg-10"> <h5> <span class="glyphicon glyphicon-star" style="color : #FFD700;" aria-hidden="true"></span> اگر عضو سایت ما نیستید، عضو سایت شوید تا از امکانات کامل سایت بهره ببرید ! در غیر این صورت در سایت ورود فرمائید ... </h5> </div> <div class="col-lg-2"> <a href="{{ url('login') }}"> <button type="button" class="btn btn-sm btn-success">ورود</button> </a> <a href="{{ url('register') }}"> <button type="button" class="btn btn-sm btn-warning">ثبت نام</button> </a> </div> @endif این کد رو در صفحه layout ام نوشتم ...
09-10-1394، 11:40 ب.ظ
این کد رو در قالب master نوشتید و آیا در صفحات دیگه extend کردین؟
موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان