01-03-1394، 11:54 ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 01-03-1394، 12:01 ب.ظ توسط morrning.)
موضوعها: 4
اعتبار:
2
تشکرها: 7
61 بار تشکر شده در 30 پست
در آخرین تغییرات این بلید(9402XX) برای ایجاد حالت PAGINATION یک کنترل با همین نام به کنترل های کتابخانه ای اضافه شد.همچنین از این کنترل برای نمایش صفحات پلاگین PAGE استفاده شد. بر همین اساس برای صفحه بندی انواع میحتوا یک کلاس کتابخانه ای ایجاد شد که به مرور مستندات آن در وب سایت قرار داده خواهد شد.
عبارت beta از نام نسخه حذف شد و از نسخه بعدی نسخه های رسمی منتشر خواهند شد.
همچنین استایل نمایش دیدگاه ها هم تغییر کرد و مکانیزمی برای کنترل دیدگاه ها برای مدیران ایجاد شد که از بخش مدیریت قابل دسترسی است.لازم به ذکر است برای کنترل دیدگاه ها به سطح دسترسی adminPanel نیاز هست.
موضوعها: 7
اعتبار:
0
تشکرها: 14
54 بار تشکر شده در 29 پست
درود
کارتون بسیار عالی هست و امیدوارم ادامه دار باشه.قصد دارید که سرکش رو توسعه بدید؟یاهستشو باز نویسی کنید؟
موضوعها: 7
اعتبار:
0
تشکرها: 14
54 بار تشکر شده در 29 پست
خیلی خوبه.روی هسته فریم ورکتون کار کنید که هسته خیلی نقش مهمی رو بازی میکنه.که در آینده مجبور نشید دوباره باز نویسیش کنید.البته گویا پروژه شما cmf هست درسته؟
اعتبار:
2
تمام پلاگین هایی که در پوشه plugins/defined توسعه داده شده بودند به مخزن های جدا منتقل شدند.همچنین پلاگین page به پوشه system منتقل شد و از این به بعد جز پلاگین های سیستمی خواهد بود.
در حال کار بر روی افزونه ای برای قرار دادن پلاگین هایی هستم که کاربران بتونن پلاگین های نوشته شده خودشون رو قرار بدن تا بقیه هم ببینن و امروز یا فردا تکمیل میشه.
موضوعها: 142
اعتبار:
3
تشکرها: 252
85 بار تشکر شده در 53 پست
نسخه ای که برای دانلود گذاشتید کار میکنه؟؟
موضوعها: 37
اعتبار:
2
تشکرها: 281
117 بار تشکر شده در 94 پست
خیلی دوست دارم از این فریمورک استفاده بکنم. انشالله در آینده یکی دو پروژه باهاش انجام میدم...
اعتبار:
2
حتما سعی میکنم این کار رو به زودی انجام بدم.
همچنین یه اظلاع رسانی هم باید درباره آینده پروژه بدم که کلیه پلاگین هایی که در آینده اضافه میشن با سمت و سوی تجارت الکترونیکی خواهد بود.وفعلا کار با فروشگاه اینترنتی و پلاگین youCommerce شروع شده.