موضوعها: 1
اعتبار:
1
تشکرها: 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم نظرتون رو درباره ساخت لینک دانلود فایل که به صورت داینامیک باشه و هر دفه عوض شه , بدونم .
لطفا روش اتون رو تا جای ممکن کامل توضیح بدین
مرسی از همه .
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
یک راه که من خودم استفاده میکنم اینه که یک جدول برای لینکها داشته باشین که فیلدهایی برای نگهداری IP و زمان انقضای لینک و همچنین یک Token اختصاصی برای لینک و درنهایت هم آدرس فیزیکی فایل موردنظر (یا کلید خارجی به جدول فایلها در دیتابیس) داره. وقتی که یکنفر درخواست تولید لینک داینامیک میده، یک توکن تصادفی براش تولید کنید و IP و زمان انقضای لینک رو ذخیره کنید. همچنین آدرس فایل یا ID اون در جدول فایلها رو در ستون مربوطه ذخیره کنید. موقعی که لینک تولیدشده رو به کاربر نشون میدین، توی URL باید توکن رو درج کنید و کاربر با کلیک روی اون به صفحهی دانلود هدایت میشه. توی این صفحه، توکن رو میخونید و رکورد مربوطه رو از جدول لینکها پیدا میکنید. اگه IP ذخیرهشده با IP جاری درخواستدهنده یکی بود و زمان انقضای لینک هم سپری نشده بود، فایل رو با کمک اسمش یا ID اون که ذخیره کردین پیدا میکنین و محتواش رو میخونین و به کاربر نشون میدین و هدرهای دانلود رو هم تنظیم میکنید (مثل Content-Disposition و...) تا دانلود شروع بشه. درغیر اینصورت هم خطای 404 رو به کاربر نشون بدین (همراه با پیغام مناسب).